Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Túl hosszú lenne a cím sztem.
#181 fuzik: Ha garis én mindenképp visszavinném.
#183 shtml: Grat hozzá
Nem hinném hogy a cpu különösebben igényelné az erősebb tápellátást, ha még lenne lapom a cerka alá betesztelném hány V kell neki 1.2G-n, nagyon rossz esetet feltételezve 1V lehet, 1.3V túl nagy ráhagyásnak tűnik nekem, legalább annyit meg tettek volna a nagyokosok, hogy BIOS-ba beteszik a feszültségcsökkentés lehetőségét, attól a procinak úgyse lenne semmi baja.#185 Sir Psycho: Köszi
, ezt az infot már vkitől megkaptam, de nem egy digitális tolómérővel illusztrálva, nem is láttam még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem hinném hogy a cpu különösebben igényelné az erősebb tápellátást, ha még lenne lapom a cerka alá betesztelném hány V kell neki 1.2G-n, nagyon rossz esetet feltételezve 1V lehet, 1.3V túl nagy ráhagyásnak tűnik nekem, legalább annyit meg tettek volna a nagyokosok, hogy BIOS-ba beteszik a feszültségcsökkentés lehetőségét, attól a procinak úgyse lenne semmi baja.
, ezt az infot már vkitől megkaptam, de nem egy digitális tolómérővel illusztrálva, nem is láttam még ilyet.