Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Túl hosszú lenne a cím sztem.
#181 fuzik: Ha garis én mindenképp visszavinném.
#183 shtml: Grat hozzá
Nem hinném hogy a cpu különösebben igényelné az erősebb tápellátást, ha még lenne lapom a cerka alá betesztelném hány V kell neki 1.2G-n, nagyon rossz esetet feltételezve 1V lehet, 1.3V túl nagy ráhagyásnak tűnik nekem, legalább annyit meg tettek volna a nagyokosok, hogy BIOS-ba beteszik a feszültségcsökkentés lehetőségét, attól a procinak úgyse lenne semmi baja.#185 Sir Psycho: Köszi
, ezt az infot már vkitől megkaptam, de nem egy digitális tolómérővel illusztrálva, nem is láttam még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem hinném hogy a cpu különösebben igényelné az erősebb tápellátást, ha még lenne lapom a cerka alá betesztelném hány V kell neki 1.2G-n, nagyon rossz esetet feltételezve 1V lehet, 1.3V túl nagy ráhagyásnak tűnik nekem, legalább annyit meg tettek volna a nagyokosok, hogy BIOS-ba beteszik a feszültségcsökkentés lehetőségét, attól a procinak úgyse lenne semmi baja.
, ezt az infot már vkitől megkaptam, de nem egy digitális tolómérővel illusztrálva, nem is láttam még ilyet.