Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyner
tag
Ismételten köszönöm a válaszokat. Eldöntöttem, hogy rátok hallgatva az E2180-as proci mellett maradok és alulfeszelem. VGA-t sem veszek addig, míg ki nem próbálom, hogy az említett játék megfelelően fut-e ? Ha oda kerül a sor, tuningolni fogom. Tuningoláshoz létezik olyan szoftver, amit akár winfosból futtathatok és mondjuk elmenti az előzetesen kikísérletezett tuning-profilokat és néhány kattintással visszatöltve játékra vagy internetezésre állíthatom a konfigot ?
Chaser: mindent értek, kivéve azt, hogy: Ennek a lapnak azért ment le az ára, mert túl későn jött ki, az SC miatt meg sok user nem veszi meg. Mi az az SC ?
SC= Single Channel ? Csak azért, mert az említett GB lap Dual Channel-es, vagy arra gondolsz, hogy egyetlen 16x pciE slot van az alaplapon és nem lehet egyszerre két vga-t belegyűrni ?dudi: most, hogy írtad ATI kártyára már van jelentkező: hd3650 vagy hd2600xt, ennek esetleg NVIDIA-s alternatívája ebben a tudásban és árfekvésben? Nem mintha nem szeretném a RADEON-okat, csak ha jól tudom linux-al macerásabb összelőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest