- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
flacink73
csendes tag
Lehet ,hogy már érdektelen a téma,de ma egy DGLY201 alaplapban sikeresen teszteltem egy VIA 6124a chipes noname (BESTEK CC-ATA-S3-11-B 3SATA-150,1ATA133) PCI RAID 0,1 kártyát 2db vinyoval.Nem fagyott,ment rendesen.Lehet ,hogy csak egyedi eset ,de mindenesetre reménykeltő,
-
szacsee
nagyúr
Azt tudom..de már meg lesz oldva..vagy haver ad 20 pines kábelt, amit egy tápból herélt ki, vagy 1K-ért hozok holnap egy működő PSU-t, ami használt és azt herélem ki..
shtml: nemtom, annyira nem értek hozzá, de meglesem..amúgy még nem késő, ha esztétikusra akarod, akkor ratyi táp..kábelköteg levág és a tápon belűl megtoldod..
Huhh tényleg Delta táp van benne.. -
Chaser
legenda
Jegyeztem
#198 neduddki: kvazar az mi az?
#199 shtml : Én itt akartam megvenni egy helyi kiskerben ahol dolgoztam, ára is jobb, meg ha véletlen garis probléma lenne gyorsabb az ügymenet. Néztem a Demandnál van és a Case Hungarynél, ezektől szokott a bolt vásárolni. Casenél nem rendelhető, Demandnál igen, 1-2 nap átfutási idővel, de a kisker meg csak szerdánként jár cuccért, szóval 1 hét, futár nem játszik, 1 lapért nem éri meg.
220-as cerkára gondoltam
Bár a 215-ösnek is gondolom örülnének azok akiknek a sata csatik nélküli lapja van.
Fasza az FSP
Ventije mennyire hangos?
-
Chaser
legenda
Túl hosszú lenne a cím sztem.
#181 fuzik: Ha garis én mindenképp visszavinném.
#183 shtml: Grat hozzá
Nem hinném hogy a cpu különösebben igényelné az erősebb tápellátást, ha még lenne lapom a cerka alá betesztelném hány V kell neki 1.2G-n, nagyon rossz esetet feltételezve 1V lehet, 1.3V túl nagy ráhagyásnak tűnik nekem, legalább annyit meg tettek volna a nagyokosok, hogy BIOS-ba beteszik a feszültségcsökkentés lehetőségét, attól a procinak úgyse lenne semmi baja.
#185 Sir Psycho: Köszi
, ezt az infot már vkitől megkaptam, de nem egy digitális tolómérővel illusztrálva, nem is láttam még ilyet.
-
Chaser
legenda
Én is úgy értettem 12V-ot is, nyilván a többi kisebb feszt a DC-DC konverter fesz.osztó része megcsinálja, csak azt nem tudtam hova tenni, hogy 1általán mért lenne 19V-os, amikor a lapoknak max 12V kell, igaz ezt még most se értem
Így tudnának nagyobb teljesítmény leadást megoldani kisebb áramerősséggel? Ha pl az van megadva, hogy 19V/6A, az ugye 114W max az adapter részéről, de ha 19V-os is a DC-DC, így ezexerint nem vesznek el a W-ok a lap számára szükséges kisebb feszültségigény /12V/ miatt?
-
Chaser
legenda
Igen, amit néztem 12V-ot kér, de van olyan is, ami 19V-os, most ha jól értem az 19V-ot kér, és 12-t ad le? Mert ez nagyban leegyszerűsítené a dolgokat. Tehát ha vennék egy ilyet, és egy 19V DC kimenetelű adapterre kötném, akkor ez a páros 12V-ot ad a lapnak?
"Bill-egér legfeljebb a sleep-ből mehet." - ez rossz pont nálam
-
Ghandi
aktív tag
Végre egy szakértö
Szoval.Feltelepitettem az FLP-t,minden rendben ment,de az elsö elindulás elött kér egy usert és egy passwordot.Na ezek mik? Jelszót kért a telepitésnél,de user nevet nem.Megprobáltam a számitógépnevet megadni,de semmi.Probáltam én azóta sokmindent beirni,de egyiket sem fogadta el.Mit kell ide beirni? -
shtml
őstag
Nagyon köszönöm, ez kiváló tipp volt, már meg is rendeltem, ez tényleg jó ár.
Chaser: Kösz a választ, akkor már inkább a foxconn háznál maradok, az csak 9-10 ezerbe kerül és van benne 220 V-ról működő full táp. Remélem, kisméretű, mert egészen kicsi dobozba akarom építeni, de majd megkérdezem a boltot.
Ami pedig az 1.3V-os Vcore-t illeti, szerintem nem nagy feladat lecsökkenteni, főleg ha elektroműszerész vagy. Jópár éve vettem egy TUSL alaplapot, szintén letöltőgépnek (Tualatin Celeronnal), most is azt használom (még). A süket Asus csak a Vcore növelését engedélyezte a BIOS-ban, a csökkentését nem, ráadásul a processzor VID lábaival sem lehetett játszadozni, mert a processzor típusa alapján állította be a Vcore-t.
Megkerestem a lapon a feszültségszabályozó IC-t, neten kikerestem az adatlapját. Ennek alapján elcsippentettem rajta a szükséges lábakat és láss csodát, máris sikerült alaposan levinni a Vcore feszültséget. A gép azóta is atomstabilan működik, 100 Mbites hálón tölt le egyszerre 50-60 torrentet is, megy rajta FTP szerver és hasonló finomságok,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest