- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- iGO Primo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
Mindössze teszt céljából tettem én is egy D201GLY2-be egy SIL3112-t, jelenség ugyanez, mint nálad, illetve ugyanez az alaplap egy Promise FastTrak S150 SX4 vezérlővel pedig egyáltalán el sem indult. Mindhárom alkatrész teljesen jó más kombinációkban.
Ennél tovább nem teszteltem, de a jelenség ez volt. -
beencee
őstag
A Codegen nem éppen a jó hatásfokáról híres, azon túl, hogy mi hiányzik belőle...
Helyette pedig nem picoPSU lesz, hanem egy HP ePC-ből kioperált DC-DC konverter... Ha meglesz a szerelés, megmérem és jelezni fogom.
A notivinyó teljesen jó, nem lesz semmi problémája hűtés nélkül. -
beencee
őstag
Nálam Intel D201GLY2A (tehát az aktív hűtéses változat) alaplap, 1GB DDR2-800 Kingmax, 120GB WD1200BEVS SATA notebook vinyó, no ODD, teszt Codegen 300 táppal, átlagosan ~30%-os terhelésnél 34W mért a fogyasztásmérő a konnektorból.
Ez tetszik, sőt a véglegesnek szánt notebook táp + DC-DC konverteres kialakítással még kevesebbre számítok, csak az még némi szerelést igényel... -
beencee
őstag
-
beencee
őstag
Most értettem meg igazán, hogy mit is kérdeztél, de ettől függetlenül nem tudok rá válaszolni
Nyilván van szakmai oka ennek, de ennyire nem vagyok benne a témában.
Én csak örültem, hogy a e-PC-ből kijött DC-DC konverter, meg a 60W-os LITE-ON notitöltő kijött itt a PH!-n 7k-ból -
beencee
őstag
Sajnos nincs fogyasztásmérőm
Az általam látott legtöbb DC-DC konverter (az enyém is) 19-24V közötti DC-t vár, ki is próbáltam, 18V-ossal el sem indult. Ha jól értem, a tied, vagy amit láttál, az 12V-os?
Az én cuccomat távirányítóról lehet még bekapcsolni az iMON 2,4G DT kártyájával, amit közbe kell kötni az alaplaphoz. Bill-egér legfeljebb a sleep-ből mehet.mindenkinek
Kicsi házak, tápok Bordoi mestertől. -
beencee
őstag
Az én DC-DC átalakítóm - ha jól tudom - egy HP/Compaq e-PC-ből lett kibányászva. Ha az ottani igen szigorú minőségbiztosítási követelményeken átment, akkor számomra is megfelelő. Én nem látok benne kockázatot (ráadásul valóban nem egy nagyon dárga, ritka lapot kockáztatunk...).
Normál hőmérsékletű szobában, 2 órányi nyúzás után a DC-DC átalakító valamennyi alkatrésze megfogható kézzel (az egyik teljesítménytranzisztorra tettem egy bordát), a noti adapter pedig langyos. -
beencee
őstag
válasz
greatchaos #120 üzenetére
Nekem D201GLY van, venti leszabályozva, egy 60W-os DC-DC átalakító, notebook táp, 40GB notebook HDD.
Jó, néma, stabil. Ennyi.Ja, nálam a PCI slotjában egy iMON 2.4G DT kártyája van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Micro Four Thirds
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest