- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem is nehéz
Lenne még a másik varáció, a meglveő 420-as cerkám alá venni egy lapot, nem is lenne sok, minden földi jó rajta van nv7100-as vgaval, 2 giga ramom van, hdd adott, viszont akkora teljesítményű töltő+konverter ami ide elég lenne, már 22k, legalábbis nem vagyok benne biztos hogy 60W-os töltő elég lenne neki, persze a cerka alulfeszelve menne mint régen, méretben nagyobb, 24x22cm, viszont teljesítményben is, árban meg ha hozzászámolnék egy 15"-os használt tft-t meg egy aksit, pont ott lennék mintha vettem volna egy notit
Szóval nem egyszerű ez...
-
Chaser
legenda
Áraik azok vannak..én inkább csinálok magamnak
Gyűjtögetem itt az infokat, ha valakinek csak netre kell, akkor egy 4A-s AC/DC adapter /töltő is/ elég, ha egy satas 2.5" hdd-vel tolja a konfigot, de akkor mást nem nagyon kell a gépbe tenni. 5A-s már sztem simán kiszolgál még egy odd-t, meg 1-2 erősebb USB-s cuccot. Ilyen 12V/5A-es töltő újan is van 5-6k körül, hozzá a DC-DC konverter 7k, szóval nem túl drágán meg lehet úszni a dolgot, ha a töltő nincs a gépbe építve, sztem vigyázni kell vele hova tesszük, nehogy elkavarodjon1ébként nem értem mért ilyen drágák, egy asztali tápban is ugyanezek a cuccok vannak csak egy dobozban, ha hozzáadjuk a notitöltő méretét a konverterhez, az se jön ki kisebb méretre, max annyival jobb hogy passzív, de viszont jóval kisebb teljesítményű. igaz nem feltétlen kell a töltőt beépíteni, meg a töltők méretarányai szrencsére laposítanak a ház méretén
-
Chaser
legenda
A tápgányolást sztem felejtsd el. itt vannak miniITX házak, nekem nem jön be egyik sem, hátha neked igen.
-
tlac
nagyúr
Akár a régi 5.1es rendszerem subládájába is beférne , sőt milyen jo dolga lenne ott...
én oda nem raknám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest