Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem is nehéz
Lenne még a másik varáció, a meglveő 420-as cerkám alá venni egy lapot, nem is lenne sok, minden földi jó rajta van nv7100-as vgaval, 2 giga ramom van, hdd adott, viszont akkora teljesítményű töltő+konverter ami ide elég lenne, már 22k, legalábbis nem vagyok benne biztos hogy 60W-os töltő elég lenne neki, persze a cerka alulfeszelve menne mint régen, méretben nagyobb, 24x22cm, viszont teljesítményben is, árban meg ha hozzászámolnék egy 15"-os használt tft-t meg egy aksit, pont ott lennék mintha vettem volna egy notit
Szóval nem egyszerű ez... -
Chaser
legenda
Áraik azok vannak..én inkább csinálok magamnak

Gyűjtögetem itt az infokat, ha valakinek csak netre kell, akkor egy 4A-s AC/DC adapter /töltő is/ elég, ha egy satas 2.5" hdd-vel tolja a konfigot, de akkor mást nem nagyon kell a gépbe tenni. 5A-s már sztem simán kiszolgál még egy odd-t, meg 1-2 erősebb USB-s cuccot. Ilyen 12V/5A-es töltő újan is van 5-6k körül, hozzá a DC-DC konverter 7k, szóval nem túl drágán meg lehet úszni a dolgot, ha a töltő nincs a gépbe építve, sztem vigyázni kell vele hova tesszük, nehogy elkavarodjon
1ébként nem értem mért ilyen drágák, egy asztali tápban is ugyanezek a cuccok vannak csak egy dobozban, ha hozzáadjuk a notitöltő méretét a konverterhez, az se jön ki kisebb méretre, max annyival jobb hogy passzív, de viszont jóval kisebb teljesítményű. igaz nem feltétlen kell a töltőt beépíteni, meg a töltők méretarányai szrencsére laposítanak a ház méretén
-
Chaser
legenda
A tápgányolást sztem felejtsd el. itt vannak miniITX házak, nekem nem jön be egyik sem, hátha neked igen.
-
tlac
nagyúr
Akár a régi 5.1es rendszerem subládájába is beférne , sőt milyen jo dolga lenne ott...
én oda nem raknám

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Íme az új Android Auto!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sajna Pesten nem járok, meg lassan meg is kéne rendelni valamit, elég soxor szűkös a p!!! 
Szóval nem egyszerű ez...