- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
szerintem ha valaki jatekgepet, meg eroforrasigenyes progikat akar futtatni az ne akarjon passzivkodni meg miniaturizalni, mert csak bossznkodni fog h melegszik mint a szar
en tenyleg csak netre, filmre, meg officere hasznalom, neha egy kis photoshop, nomeg poker
arra boven jo, bar 4 asztaltol tobbet mar nem szereti a kicsike, mar csak egy szep kis kunyhot kene neki tervezni es boldog lennek vele, nomeg a 40gigas 2.5os winyot kene valami ujabbra cserelni mert most az a leghangosabb, bar az is igyaz h a papirdoboz nem valami jo hangszigetelo -
ooooobi
senior tag
amugy most nekem 34 fokos netezes kozben
-
ooooobi
senior tag
pico-t aszem a wirelesstol rendeltem, nekem megert 9000ezret h ilyen kicsi
az adaptert meg minek beepiteni a hazba amugy, attol is csak nyagyobb lessz, meg melegszik isja es a lap kb 6cm magas
-
ooooobi
senior tag
igen picopsu-t hasznalok
az adapterem viszont nem ilyen, kicsit furcsalom is h 12.5ost ajanlanak hozzam, mikor a picopsu leirasaban 2-10ig ajanlanak
en 5ezerert vettem egy 6 amperest az szepen kiszolgalja, winyo egy 2,5os pata atalakitoval
havernek is van egy ilyen lapja, o egy 2gigas cfkartyarol hajtja a windows, es csak 2amperes
az adaptere
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest