Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nekem szerencsére nem létfontosságú a kis lap. Lebeszéltem magam
Amennyiből összehoznék egy ilyet, táppal, tényleg kicsi saját házzal, lehetőleg persze mindezt passzívan, annyiból majdnem meglenne egy lowend noti is, ami azért csak hordozható, meg van hozzá monitor is. Most nyárra viszont jó lenne ez a kis lap, a nagyobb motyómat eladtam, gyakorlatilag a táp van/ 400-as FSP p2-vel jelenleg
/, meg 2x2GB ram. Aztán ősszel úgyis eladnám a kis lapot.#660 Sir Psycho: sztem megvan a chip vége, ha a többiek is tesztelnek okosabbak leszünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amennyiből összehoznék egy ilyet, táppal, tényleg kicsi saját házzal, lehetőleg persze mindezt passzívan, annyiból majdnem meglenne egy lowend noti is, ami azért csak hordozható, meg van hozzá monitor is. Most nyárra viszont jó lenne ez a kis lap, a nagyobb motyómat eladtam, gyakorlatilag a táp van/ 400-as FSP p2-vel jelenleg