Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Szerintem nagyon nem is lehet kereskedelmi forgalomban kapni (vagy ha igen, akkor a HP szokásához híven aranyáron adja)
A márkáját meg szerintem le se tagadhatja a külsejéből.
Ami még a vicc, hogy nem atx-es 24 pines csatlakozó kellett hozzá, hanem én csináltam hozz, mert kisebb volt méretileg.
-
juliabrilke
veterán
A "csincsilla" teszi a dolgát. Egyébként gyenge szívó hatású ventivel simán hűti a procit. És most még csak nem is a low voltage proci van benne, hanem egy sima notebbok proci, ami 30W-ot eszik maxon.
De a lefogatással gondom volt, mert nem jó a chisethűtő lefogatója. De a nyers erő és 2 kulcstartó szépen fogja.
-
-
juliabrilke
veterán
Szerintetek melyik az erősebb azonos órajelen?
D201GLY2 vagy a 986LCD-M/mITX (BGA) link
Melegedés szempontjából jobb ötlet a 986LCD-M/mITX az ULV 1Ghz celeron miatt (meg ott a pci-e foglalat is, ami szintén nem rossz.
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest