- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Szerintem ne rontsd a szemedet a tv-vel. A felbontás csak egy dolog, de az 50Hz-es (2*25Hz interlace-ben) villogás is nagyon fárasztó, legalábbis egyeseknek. Tudom, ízlés és megszokás dolga, én is ismerek olyan embereket, akik csak tv-n tudják elképzelni a filmnézést, de arra is gondolj, hogy egy hagyományos tv még a sima DVD filmek felbontását sem képes kihasználni.
(Jó, én más tészta vagyok, már 6-7 éve egyáltalán nem nézek tv-t, sőt nincs is tv-m és nem hiányzik.)
-
shtml
őstag
Nem lényegesen kerülne többe Chaser kolléga konfigurációja, Anyámnak vsz. én is ilyet fogok összeállítani a mostani helyett. Szóval:
Gigabyte GA-73PVM-S2H
Már bruttó 12-13 ezer között kapható, van rajta DVI és HDMI kimenet is, integrált nVidia 7100 videó, Firewire és minden jóság. Celeron D420-szal kijön egy huszasból, filmnéző és zenehallgató gépnek ez inkább megfelel.
@Chaser: Kösz a linkeket, majd megírom az eredményt.
-
shtml
őstag
A Google által talált fórumokban mindenhol azt írják, hogy az Intel szerint a 220-as gyorsabb. De a 10 W különbség miatt még akkor is a 220-ast érdemes választani, ha egyenlő a teljesítményük. A GLY2-n lévő 2 SATA csatolóról nem is beszélve.
Fogyasztások:
Foxconn (IBM ThinkCentre) ház beépített saját 200W-os Delta táppal
1 GB RAM
Maxtor 17GB HDD
elülső saját ventilátor 6.2 V-ról
38 watt üresjáratbanA "nagy" gépem:
FSP Bluestorm II 400W
Asus P5K-VM
E2180 alulfeszelve 1.07V-ra, 6*333MHz
2GB RAM
Pioneer 212 író
WD 500GB AAKS
Asus Silent Knight II (ne tessék nevetni!)
Zalman F3 12 cm ventilátor 6.2V-ról
Huawei E220 modem
Sharkoon Rebel 9 ház
61 watt üresjáratbanMindkét fogyasztásérték a hálózatról felvett teljesítményt jelenti.
Vagyis ha a 215-ös lap plusz 10 wattot fogyaszt, akkor az a táp veszteségével már 50 watt felett van üresjáratban, ami elég közel áll a rendes gépem fogyasztásához, miközben a két gép tudása nyilván nagyon eltérő.
Egyébként a GLY2 25-30%-os processzorterheléssel tökéletesen, a legkisebb akadozás nélkül játszik le Media Player Classic-kal 768*576-os DVD ISO-kat USB-s winchesterről, Daemon Tools-zal felmountolva. Vagyis hiába írják több helyen, hogy a Mirage 1 alaplapi videó hurka, filmnézéshez tökéletesen megfelel.
-
Chaser
legenda
A 220-as gyorsabb, hiába kisebb az órajele, jól sikerült a core architektúra.
#309 beencee : Velem is előfordult már, hogy nem olvastam végig egy topikot, mert épp volt fontosabb dolgom is, ez pl nem egy olyan kérdés amire rá lehet vágni, hogy olvass vissza 10 hsz-ig, azokat én is rühellem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged