- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
neduddki #752 üzenetére
Valahogy sikerult duplaznom szerkesztes helyett.
Bordoi hazhoz annyit meg, hogy az ugyfelek is egyre kukacosabbak, pl. ha kiviszuk nekik az utolso Epiat a bemutatotermunkbol, mert mas mar nincs keznel, akkor anyaznak, hogy milyen hasznalt gepet akarunk rajuk sozni, pedig csak annyi a baja, hogy megkarcolodott az alig par hetes haz...
Nem tudom mit szolnanak egy erosen atepitett hazhozEgyebkent ja, kollegamat kertek felesegul
-
nyunyu
félisten
válasz
neduddki #752 üzenetére
Regebben irtam mar, hogy ettermi hardverekkel+szoftverekkel foglalkozunk.
Egyelore a mostani szoftver rendelesfelvevo+fizetteto resze meg DOS alatt megy, ujabb, tisztan Win verziot par eve mar igergetik, most ugy tunik, hogy augusztusban vegre megnezhetem mukodes kozben.
De hogy abbol mikor lesz jol mukodo magyar verzio, azt a jo eg sem tudja, addig ugye marad a jol bevalt DOS alatt futo valtozat a maga kotottsegeivel.
(Win ala mar nem kell parhuzamos port, mert ott USB hardverkulcs is lehet, illetve halokartya sem kritikus pont.)Helyigeny: elore sosem tudjuk, csak annyit, hogy minden negyzetcentimeter hely szamit az apro pultokon, rendes gepet nincs hova rakni.
Bordoi fele haz sem lenne rossz, csak ahhoz barkacsolni kell, arra meg egyszeruen nincs idonk, ha kell teszemazt 5 gep.
Sokkal egyszerubb megvenni keszen egy miniITX hazat, aztan belelapatolni az alaplapot+ramot+vinyot. -
neduddki
nagyúr
-
nyunyu
félisten
válasz
neduddki #565 üzenetére
Ha 1.6GHz-s celeron 215-ot ir ki bootolaskor, akkor regi D201GLY, ha 1.2GHz-s celeron 220-at, akkor az ujabb D201GLY2.
De ha nem vagy benne biztos, akkor az Everest megmondja.
hat napi gyakrlatban sok mindent enm ehet eszreenni
Villanyszamlan eszrevenni, a regi ~20W-tal tobbet fogyasztott.
-
törölt tag
válasz
neduddki #546 üzenetére
vkivel valahol folytattam is egy apróbb vitát ez ügyben, h most akkor a szar hatásfogú (asszem 75%) passzív táp meddőjével együtt (55 idle, 65 terhelve, 2 db 3.5" vinyó, 1 odd) amit a digi kijelez, beleteker-é a villanyórába, de kb. minden szakmai érvem annyi lett volna, h nálamnál okosabb embörök mongyák...
hötöpöcönek meg hálistennek nekem nem kell tovább halkítani a meglévő dekstop kórót, mert a proji hangosabb... -
tlac
nagyúr
válasz
neduddki #536 üzenetére
viszont ez a foxconn jól is néz ki, ez is 10k körül van, fsp táppal
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #505 üzenetére
HI!
ma nem fert be:
meglepodve olvasom a gondokat nalam nem vot sok gebac /pedig igen sokaig ockodtam a intel-sis ombotol, fojjamatos sis-es keserveim miatt <alaplapok, laptoptok> (fsc p300as gepekben van ojjan sis-em amivel nem vot tul nagy szivasom, de azok is latvanyosan lasabbak az intelkenel irodai izekben)/, most az gondolkodom, hogy mi volt telepiteskor, gyakorlatilag 2 telepitesem volt /hekklet (beirt kodok es kiszedett progik) campus xpsp2/ a tobbit pqdi5-val pakoltam at a tobbire es az volt a poen, hogy tok nem erdekelte, hogy sima vagy 2-es gepre masoltam at /van ojjansom amikor install gly-re majd pqdi5>gly2-re, majd 2 nap mulva tovabb pqdi5val egy harmadik sima gly-ra/ nekemnetrol van az osszes driver meghozza az intel honlaprol az aktualisan legutolsoudv
neduddki
-
Chaser
legenda
válasz
neduddki #203 üzenetére
Mi passzív és mi 12-es venti?
boltot thx, ez valami nagyker gondolom, belépni se tok.
Dobozával nem tom mit csinálnék, talán abba építeném a gépet?Az is lehet
#205 shtml : Fasza az FSP, bár sztem használhatóbb lett volna, ha a keskenyebb végére rakják a tápcsatit, ahogy nézem ezt azért meg lehet oldani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Nintendo Switch 2
- Socket AM4
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest