Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Végre valaki aki használ is ilyet
Igaz én a 2-es verziót akarom. Kaptam ma róla infot vkitől aki használja, cpuz szerint nála 1.3V-ot kap a 220-as cerka, nekem a 420-as asztalinak alapból kevesebbet adott a lapom, szóval az nem nagyon cool ha tényleg így van.#16 tsigalko87: Itt magyar honban? mATX házakból is minimális a választék, valódi mATX-et meg talán kettőt ha láttam...ezen azt értem, ami nem ott kezdődik hogy 2 db 5.25" hely. A DIY "márkanév" mond neked valamit? Sztem hamarosan meg fogod ismerni

# 18 Trava: Thx az infot, ez jó hír annak aki mATX házban akarja használni

Na emberek, csütörtökön jövök, dolgozni is kell, hogy megtudjam venni a lapot
, minél több infot/kérdést/problémát -ezt lehetőleg ne sokat
- írjatok, hadd okosodjak 
szerk: Én ezt a 300W-os FSP tápot néztem hozzá, kb a negyede kell teljesítményben, de méretben nem találtam kisebbet, amit itthon is lehet kapni, akik saját házat akarnak tápgányolás nélkül, azoknak pont jó, az ára is elmegy, 8.5-10k kiskerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz én a 2-es verziót akarom. Kaptam ma róla infot vkitől aki használja, cpuz szerint nála 1.3V-ot kap a 220-as cerka, nekem a 420-as asztalinak alapból kevesebbet adott a lapom, szóval az nem nagyon cool ha tényleg így van.

, minél több infot/kérdést/problémát -ezt lehetőleg ne sokat
- írjatok, hadd okosodjak