- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
válasz
Intruder2k5 #44249 üzenetére
Ok., köszönöm a választ, akkor csak személyes okai vannak a dolognak!
-
Kami11
őstag
válasz
Intruder2k5 #44245 üzenetére
Mi a "gondod" a Tp-Linkel, miért nem ajánlod?
Félreértés ne essék, tájékozódó jelleggel kérdezem! -
PAUBEN
tag
válasz
Intruder2k5 #44164 üzenetére
Utolsó kérdés
ac56u és N18U között? -
PAUBEN
tag
válasz
Intruder2k5 #44162 üzenetére
ASUS RT-N66U és ASUS RT-N18U mi a különbség az árán kívül? csak a 5ghz?
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44138 üzenetére
Úgy tűnik megvan a választottam HDD+rack kombóm a routerhez. Íme: RaidSonic ICY BOX IB-268StU3-B + 1TB WD 2.5" Red
Láttam neked Spire HandyBook 2,5 racked van és azt tudnád külső tápegységről használni. A kérdésem az, hogy te hogyan biztosítod az áramellátást, külső táp vagy usb3-on routeren keresztül?
Ugye a racken, amit én kinéztem magamnak csak usb3-as áramellátás biztosított, ez probléma? Ha igen a te rackedet választom, ha nem maradna a RaidSonic.
Köszi
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44140 üzenetére
Rendben. Nagyon hálás vagyok a segítségedért, amint beüzemeltem a cuccokat még írok, hogy sikerült a dolog.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44138 üzenetére
Az úgy tényleg nagyon alacsony, jó ezt látni.
Még eszembe jutott egy kérdés, hátha van tapasztalatod ebben is. Belövöm a routert DLNA media serverként, így nem kell lehúznom a HDD-t a routerről ha az LG Smart TV (730V) ről szeretnék filmet nézni. Ez okés, de mire lehet képes 1080p-s filmmel szerinted? Sokan panaszkodtak Raspberry PI-nél, hogy náluk akadt az 1080p DLNA-n keresztül(persze simán lehet, hogy rossz beállítást használtak).
Te hogyan használnád/használod a routert+HDD-t, hogy képes legyél az okos tv-den 1080p-s filmet nézni?
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44125 üzenetére
Jó cucc, nagyon.
Akkor a leírtaknak megfelelően fogom beállítani, még a másik fórumon kérdeztem HDD-t ha ott nem adnak választ, akkor a te HDD+rack packod fogom venni én is, ha már neked is bevállt. Te is 24/7 használod a HDD-t?Egyébként azt nem tapasztalta ki valaki, hogy mekkora többletköltséget jelent havonta ez a router es a hdd+rack 24/7 futtatása a villanyszámlában?
Elhanyagolható vagy azért érződik kicsit? (nyilván az az egyik indok, hogy erre váltok, hogy ne menjen éjjel nappal a PC-m)
Köszi
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44121 üzenetére
Nagyon jó. Mindenképp akkor ezt fogom venni, az aqua ban most elég jó áron van. [link]
Az a gyári GUI a transmission hoz nekem így elsőre simán bejön, szóval nem modolom a fw-t első körben, majd késöbb meglátom kell e.
Gyárilag akkor tudok vele ftp zni és akár samba zni is? Wow ez elég jól hangzik.Amit tennem kell akkor: sima jó minőségű CAT7 es kábellel rákötöm a HGWre az asus routert. (szerintem én HGWn tiltom is a wifi kapcsolódást, mostantól csak az asus routerről engedem ki a wifit)
Minden okés, ezután rákötöm/rákötném a HDD t. Na ez a része még nem tiszta.
Ezt írtad: "2,5"-os notebook lemezeket szokás használni, de természetesen működik 3,5"-os HDD-vel is."
Benéztem a Milyen merevlemezt vegyek? fórumba, összefoglalót átfutottam, de így sem okés.
Te milyen merevlemezt ajánlanál nekem? 500GB vagy 1TB esetleg 2TB, ezekbe gondolkodnék.Köszi
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44115 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod.
Elolvastam az összefoglalóban a torrentes részt amit te írtál és láttam egyik fórumtársnak is írtad, hogy te használsz ilyen rendszert már évek óta.
Kérdésem lenne, hogy minden felelősség nélkül, úgy, hogy tudomásul vettem az esetlegesen felmerülő problémákat, tudnál nekem ajánlani egy megbízható routert, amit érdemes lenne vennem, hogy képes legyek én is beüzemelni az otthoni torrent seeder/leecher rendszerem? :p
Akkor ha jól értem a HGW helyett kéne vennem a megfelelő SOHO routert és arra feltenni egy modolt firmwaret (linux szal semmi problémám, munkába is ubuntuzom). Tudsz erről írni vmi útmutatást vagy linkelni valami jó kis forrást ami hasznomra lehet?
(mellékesként, akkor az ASUS routerekben amikben van alapból torrent kliens még most 2015ben is használhatatlanok, abból nem tudsz vmi jót mondani, mert nyilván egyszerűbb lenne modolás nélkül)
Előre is köszi a válaszokat
-
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5 #44095 üzenetére
Köszönöm a tippet, nem is tudtam, hogy ebből is van újabb verzió.
Most teszteltem le a N12D1-et, miért csak 65Mbps-ig ajánlott? Méres alatt hozta a 100at -
noncsika
tag
válasz
Intruder2k5 #44056 üzenetére
köszönöm a választ! holnap megyek a wdr3600osért
kali neked is köszi! (amúgy oneplus one telóm van, az gondolom viszi az 5ghz-t) -
Easy001
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #43956 üzenetére
Köszönöm a választ!
Azt hiszem a TP Link lesz az ideális megoldás bár kicsit sejtettem hogy nem úszom meg olcsón sávszélesség vesztés nélkül a dolgot, ha pedig már arra van előfizetve akkor jöjjön is át.
-
trunsel
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #43958 üzenetére
Köszi szépen, megrendeltem ezt as Asus-t
Mennyit fog akkor tudni az a bizonyos 600 mbit/sec es wifi? Jó tudom ahhoz olyan wifis hálókártya is kell, de tegyük fel hogy az megvan.. amúgy azoknak a wifi sebessége ha oda van írva hogy 300 mbit/sec azt tudják fogadni?
-
D.Orion
veterán
válasz
Intruder2k5 #43947 üzenetére
Meg lett véve.
Aztán majd holnap a szakik configolják a dolgot, köszönöm a tanácsot.
-
D.Orion
veterán
válasz
Intruder2k5 #43945 üzenetére
Falusi étterem így a max. 20 a reális kliens szám.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #43931 üzenetére
szuper köszi.akkor elvileg egy iylennel elleszek pár évig
3 év gari is van rá.remélem lefogja fedni a lakást...mint a netgear. az egy jó márka. meglátjuk. az ember fél váltani
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #43929 üzenetére
hmm számolgattam szrtem belefér az asus. magyar nyelv is van benne? ha odajutok segitetek beállítani hoy minden biztonságos legyen?
remélem nem fogom mebánni.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #43924 üzenetére
értem.akkor inkább iylet ajánlanál? 7000 edigitálban...inkább ruházzak be ilyenre?nashoz kell hálózati nyomtató, wifi eszközök csatlakoztatása, vpn es megoldás meg no ips megoldás a nashoz.ami most volt is jó volt, csak féltem hogy turkálhatnak a nasban ha kivan tolva ugye világhálóra... most tuti nem turkálnak xD
ÖSZINTÉN SZÓLVA A UPC ODEMRE KÖTÖTT ROUTEREMMEL SEM VOLT NAGYOBB A SEBESSÉGEM 3.5 4MB NÉL... PEDIG KÁBELEZVE VOLT. capslock nélkül... -
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #43922 üzenetére
igen ezt szeretném mert ehez használtan 3000ért hozzájutok és tbbet nem szánnék rá.
upc 30as alap nethez kell...egyzer kéne csak rátenni azt a paradicsomot utána bódogság lenne D:nem fogom én azt cserélgetni. csak legyen noip meg vpn sem árt... -
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #43918 üzenetére
értem.neten olvastam hogy van benne vpn...de akkor csak tomatoval lehet?...
még 1 routert tönkretegyek?
netgear n300 wrn2000v2 es típus. rátoltam elöször egy ddwrt t az gond nélkül ment, majd onnan akartam updatelni a tomatora ami más vlmi trx kiterjesztés volt nem a szokásos ami a netgearnek kell. azóta nem tudok vele mit kezdeni, világit a led és ennyi...a gyári progis megoldás fftp2 ös megoldás se tesz rá semmit, vagy én bénázok. nem tudok vele mit kezdeni.igazából akkor a ciscora feltenném,de kéne majd segitség mert még 1 et nem akarok elrontani. -
bb.bocs
őstag
válasz
Intruder2k5 #43916 üzenetére
köszi. de vpn van benne gondolom gyárilag
( tomatoval kapcsolatban annyit hogy most vágtam tönkre a próbálkozással a routeremet...) és nem tudom mennyivel jobb a tomató mint a gyári cucc a ciscon.mit ajánlasz? -
xrvman
őstag
válasz
Intruder2k5 #43878 üzenetére
Igen, végül is a D1-es lett, köszi szépen.
-
GU-81M
tag
válasz
Intruder2k5 #43865 üzenetére
Nincs teljes rálátás a routerre, egy fal belelóg, ezen kívül nem tudom felrakni a falra. Amúgy nyitott vagyok rá teljesen.
-
GU-81M
tag
válasz
Intruder2k5 #43863 üzenetére
És mi a helyzet a Asus RT-AC66U AC1750-nel? Nem sokkal drágább, mint az ac56u, de ennek már külső antennái vannak, viszont hw-ben gyengébb.
-
GU-81M
tag
válasz
Intruder2k5 #43859 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ, a TP-LINK Archer C7 AC1750 routerről mit gondolsz? Kicsit gyengébb hardveresen, viszont külső antennái vannak, árban ugyanabban a szegmensben vannak. A netem amúgy a legkisebb digis, illetve egy gép és egy tablet szokott a hálózaton lenni.
Ellen oldalra mit ajánlotok? A mostani gépben egy kétantennás pcie tplink kártya van, de ez csak 300 megát tud átvinni. Ez még elég is lenne, csak a router omlik össze torrent alatt.... Tudom, hogy wifin nem fair a routerrel szemben torrentezni, de más megoldás nincs.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #43857 üzenetére
Szia!
Nekem bőven jó lenne 100as router is, tényleg csak egy távoli asztalnak kell futnia.
Nem akarom kihasználni a teljes sávszélességet, illetve már amúgy is van egy őskori wifis router.
Köszönöm a választ(#43861) Intruder2k5
-
Olomlovag
tag
válasz
Intruder2k5 #43847 üzenetére
Üdv Intruder2k5!
Köszönöm szépen a segítséget, nekiesek a tanulmányozásnak. Meg kellett egy kis megerősítés, hogy jó helyen gondolkodom.
Olomlovag
-
pzstm
titán
válasz
Intruder2k5 #43841 üzenetére
igen, megtaláltam és át is néztem.
30-ból ki is jönne ahogy nézem. Picit utánaolvasgatok még meg ilyenek és akkor lehet be is szerzem
-
pzstm
titán
válasz
Intruder2k5 #43839 üzenetére
átlag 6Mbit sávszél kellene, de nem szeretném ha zavarba jönne az időnkénti 10-12Mbit körüli értéktől, sőt ha már belevágnék, akkor szeretném igen mind a 25 Mbit-et kihasználni.
Utánanézek ennek az AC 56U-s modellnek kicsit, köszönöm szépen a gyors segítséget.
(ASUS emulator oldal nemigazán tölt be, bár lehet csak céges háló nem szereti
amúgy Asus-nál ezt néztem pont ki topik előtt, csak gondoltam kevesebből is megúszhatom esetleg, de sebaj. Ha már belevágok tényleg minőségit vennék nem 1 évre
-
Phobion
őstag
válasz
Intruder2k5 #43803 üzenetére
rendben, köszönöm
de még annyi, hogy a digi 1000-es csomagjához is jó?
-
zaskar
senior tag
válasz
Intruder2k5 #43767 üzenetére
A hirdetés miatti törlést elfogadom, viszont egy fontos felhasználói véleményt is tartalmazott a hozzászólás. Ti mindenkinek leírjátok, hogy előre nem lehet megjósolni, hogy adott helyen egy router hogyan fog teljesíteni jelerősség tekintetében. A leendő vásárlóknak joguk van tudni, hogy a mai, komoly hardverre ellátott routerek jelentős része nem teljesít úgy ebből a szempontból, mint a néhány éves modellek. Persze aki egy 40 négyzetméteres panelben lakik, az ebből semmit nem vesz észre...
-
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #43735 üzenetére
ok, köszi
-
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #43289 üzenetére
hali!
megvettem az asus rt-n12-es masinát apósomnak.
ez a firmware:3.0.0.4.376_2224 ilyet nem is látok az [asus] oldalán
frissítsem a legújabbra ami most jött ki pár napja és béta vagy az eggyel előzőre? -
válasz
Intruder2k5 #43712 üzenetére
Csak a teljesség kedvért írtam.
-
dragonborn
tag
válasz
Intruder2k5 #43708 üzenetére
beszarás
kábel. lecseréltem ami a routerben volt,és azzal müködik.de tegnap megkérdeztem a szerelőt,azt mondta az ok.hát nagyon köszönöm a segitséget .üdv
-
BeLucZ
addikt
válasz
Intruder2k5 #43698 üzenetére
oh így már értem
akkor csak beállítás kérdése az egész.
no nem mintha mostanában fenyegetne a veszélye annak, hogy bekötöm a digi 1000-es csomagját, főleg, hogy nincs a környékünkön -
soldi3r
veterán
válasz
Intruder2k5 #43692 üzenetére
Hasonlora. Csak ettol olcsobban megkapom a Siemenstol a PLC kiegeszito modult. Szoval kicsit olcsobbat szeretnek.
-
Dinasti
senior tag
válasz
Intruder2k5 #43669 üzenetére
Értem! Köszönöm a gyors választ. Akkor marad az a verzió,hogy játszom amivel engedi
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
Intruder2k5 #43649 üzenetére
5Ghz miért lenne jobb nekünk?
Azt minden wifis, még a régebbi eszközök is tudják fogni?Olvastam az összesítésbe, hogy a hatótávolság nem lesz nagyobb, akkor csak az adatátviteli sebességbe lesz érezhető, mint a videón is?
-
airsoftpro
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #43646 üzenetére
Tegnap reggel még volt raktáron nekik, csak hát ami "olcsó" azt gyorsan elkapkodják.
-
Calogero
addikt
válasz
Intruder2k5 #43644 üzenetére
Szerintem erre gondolt: [link]
-
mghltm
addikt
válasz
Intruder2k5 #43634 üzenetére
ac-re nincs szukseg, tp-link-et a csonkolt garival nem merem ( 5 ev helyett 2 ), sot a rovidebb gar miatt sok gyarto kiesett ( linksys, netgear, dlink, zyxel, edimax, belkin ), ezert nezegettem az asus ( 3 ev ) es tenda ( 5 ev ) cuccokat
megrendeltem egy n65u-t, mert most akciosan pont annyi, mint az n18u
koszonom a tanacsokat!
-
XuChi
addikt
válasz
Intruder2k5 #43637 üzenetére
És mehet rá a merlin is ? És ha igen hogyan
-
XuChi
addikt
válasz
Intruder2k5 #43634 üzenetére
Az AC56U-ról mi a vélemény ?
-
mghltm
addikt
válasz
Intruder2k5 #43631 üzenetére
koszonom a valaszt, olvasgatok tovabb!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #43597 üzenetére
Remélem. Ilyen áron már tudnia kell valamit.
Kösz a segítséget!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #43592 üzenetére
OK! Köszi!
Addig nem hozom el a boltból amig a kereskedő meg nem esküszik, hogy megy rajta a NAT Loopback. Feltéve, hogy a fickó tudja mi az. egyáltalán
No, sebaj! ...ha, nem megy legfeljebb visszaviszem. Abban már van gyakorlatom.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #43590 üzenetére
Ráadásul az én NAS-omat, kb. 30 emberből időnként néhány nézegeti/használja - pl.PhotoStation ill. közös naptár (CalDAV protokoll) - nem csak én.
Te, mint Topikgazda nem tudsz valami közelebbit erről a Linksys-ről?
Örülnék minden infónak. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #43532 üzenetére
Marhára nem tudok dönteni. Egy routert (TP-Link Archer C9) már visszavittem, pedig tök jó volt amúgy, de ezt a "rohadt" NAT loopback-et nem kezelte. (Ezt Multibit-től tudom.
)
Ez pedig nekem fontos funkció, mint korábban leírtam.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #43530 üzenetére
De igen. Nekem is ilyen a DIR-825-ös beállító oldala.
... de, most a DIR-880L-ről van szó. Annak már tök más a felülete/dizánja.
-
flash-
veterán
válasz
Intruder2k5 #43491 üzenetére
na ezekhez nem annyira értek, de nem hiszem hogy fw segitene, volt rajta dd-wrt, na azzal talán még gyakrabban bontogatta a pc internetjét.
és nyáron gyakoribb, azért is gondolom hogy ez inkább hw probléma(melegszik)
-
flash-
veterán
válasz
Intruder2k5 #43484 üzenetére
úgy látom hogy a tp-linkben a cpu 535 MHz, még az Asusban 300mhz.
kijön ez a technikai különbség torrentezés esetén?
(torrent nekem amugy most is max sebességgel jön(wrt54g) nem is az a gond,hanem az hogy kb fél óránként a pc-n bontanom kell a wifi kapcsolatot majd újra csatlakozni,mert nem jönnek be az oldalak, megáll a torrent letööltés.(főleg ha torrentezek)mert ha torrentre (és webre) keresek routert akkor gondolom minél erősebb legyen a vas , nem?
vagyis tp linkkel jobban járnék? -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #43457 üzenetére
Kösz. Azt hiszem jó lesz, a régi helyére. Pláne, ha még a csavartávolságot is tudnám.
-
PAUBEN
tag
válasz
Intruder2k5 #43454 üzenetére
Köszönöm, meg is rendeltem ASUS RT-AC56U
Remélem jót választottam -
Nemt0m12
tag
válasz
Intruder2k5 #43438 üzenetére
Köszi. Most nézem rossz helyre ment a kérdés.
-
zaskar
senior tag
válasz
Intruder2k5 #43387 üzenetére
Köszönöm! Ha a Honor 6 telefonom specifikációjában az alábbi áll, akkor tudja az 5 GHz-et?
802.11 a/b/g/n dual band
Csak mert a wifi beállításoknál nem utal erre semmi. -
zaskar
senior tag
válasz
Intruder2k5 #43383 üzenetére
Ma megrendeltem én is egy Asus RT-AC56U routert. Tekintve, hogy emeletes családi házban lakom, kissé tartok a belső antennáktól. Jelenleg egy Tp-Link 1043 v1 van itthon, de szeretném kipróbálni az 5 GHz-et, mert két eszközöm már valószínűleg tudja. Bár az emeleti használat ritkább, nem szeretnék lemondani róla. Egyelőre a router extra funkcióit nem használnám ki. Kérdés: ha pl. felmegyek az emeletre, ahol biztosan gyengébb az 5 gigás sáv, nekem kell váltanom 2.4 gigára? És ha igen, hol? A telefonon, vagy a router beállításaiban? Vagy automatikusan történik a váltás?
Lackooo84: én is onnan rendeltem, gondolom 14 napon belül vissza lehet küldeni, ha mégsem felelne meg. Ha a jelerősséggel gondom lenne, akkor marad az RT-N18U a külső antennáival. -
laktop
tag
válasz
Intruder2k5 #43379 üzenetére
Egyik megoldásnak én is ezt gondoltam, de itt felvetődik bennem egy új kérdés, hogy meg lehet adni port tartományt is (pl. 1-65535)? Ha nem, akkor ez nem jó megoldás, mert akkor a portokat egyesével kellene minden klienshez engedélyezni, ami ugye egy lehetetlen küldetés lenne.
-
cyberkind
félisten
válasz
Intruder2k5 #43374 üzenetére
Igen Digis, elvileg annak kell lennie, több router-rel ment már ez, viszont volt egy Cisco router-em, ami szintén gondolt egyet, és dobta a netet minden figyelmeztetés és előjel nélkül, abból elegem lett és kidobtam, azóta van a mostani Tp-link router, ami eddig bírta.
A jelenség egy szombat esti napon kezdődött, Gta multi már nem is ment.
Nem tudom hogy cseréltek-e. -
BB9000
senior tag
válasz
Intruder2k5 #43315 üzenetére
De a gyári torrent kliens csak lefelé tölt. A visszaosztás tiltva van.
-
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #43289 üzenetére
az RT-N12 D1-et az emag-on láttam akcióban 7990 helyett 6490-ért, de ha a fényképre nagyítok, akkor RT-N12LX van a fényképen a routerre ráírva. szerintetek akkor ez most melyik lehet, összekeverték a képeket? az LX valóban olcsóbb.
-
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #43249 üzenetére
néztem a netet, hogy rendeljek, de ilyet is találtam RT-N12+ (RT-N12 plus)
megnéztem az asus honlapját is, de lényegi különbséget az RT-N12 D1 és a RT-N12 + között nem nagyon találtam.
akkor jó lesz az RT-N12+ is az iptv jel átvitelére vagy csak a D1? a + a régebbi verzió? -
válasz
Intruder2k5 #43257 üzenetére
Köszi!
(#43256) krealon: Köszi neked is.
-
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #43246 üzenetére
megnéztem a tplink 3600-as routerem a tplink oldalán, de nem írják ezt a funkciót. honnan fogom tudni akkor, hogy melyik támogatja ezt a multicast-ot?
látom igmp-ként is van jelölve. -
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #43246 üzenetére
köszi. ha jól látom a 2. tplink, a 3. asus router?
akkor körülnézek a boltokban. a leírásoknál ez szokott szerepelni, gondolom.
a tplink 3600-as routeremben megtaláltam. akkor valami hasonló kellene neki is. -
HPAA
őstag
válasz
Intruder2k5 #43240 üzenetére
költséghatékonyan akarom megoldani
tp linkem van egybe adsl modemmel
5 évet adnak már rájuk ,gigabites meg nem oly régi még ,gondoltam még a használtakra is lehet valamennyi gari általában -
HPAA
őstag
válasz
Intruder2k5 #43238 üzenetére
köszönöm
használtakkal/korábbi verziókkal ne is foglalkozzak ?
kicsit meglepett az ár , de gondolom a gigabites lant kell megfizetni -
LámaZ
addikt
válasz
Intruder2k5 #43229 üzenetére
Itt 3 felhasználó átlagban 3⅓ csillagot adott neki a max. 10-ből.
-
h1mpi
félisten
válasz
Intruder2k5 #43229 üzenetére
Ja én csak arra értettem, hogy "időtállóbb", de nem szeretnék bele menni senkivel márka vitába, mindenki azt veszi, ami Neki szimpi
Amúgy Nekem már a tv-m is támogatja az 5ghz-t és a 2 teló is, egyedül a laptop nem.
-
vizimento
senior tag
válasz
Intruder2k5 #43123 üzenetére
Ezekszerint a WR842ND-ben volt (van) modem?
-
vizimento
senior tag
válasz
Intruder2k5 #43121 üzenetére
Köszi!
Valahol azt olvastam, hogy nincs benne ADSL modem. Ez azt jelenti, hogy a PPPoE-n működő netem sem fog menni rajta, csak egy plusz modemmel? -
T 1000
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #43085 üzenetére
Igazából egy 5 cm-es hubot használnék, bízok benne hogy az még belefér...
-
ScomComputer
veterán
válasz
Intruder2k5 #43027 üzenetére
Kösziiiiii!
-
Andrej1
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #43003 üzenetére
Köszönöm szépen akkor megnyugodtam nagyon
Nem tudom még hogy mi lesz az ADSL helyett sajnos elég korlátozott lehetőségek vannak .Multibit
Még egy kérdés nem tudom eldönteni melyik legyen ez ASUS RT-AC56U most 28k ( ez mondjuk elég szimpatikus) az Emagon ez pedig Asus RT-N66U 34k az utóbbi ugyan picit felette van a keretemnek de több évre tervezem a routert .
-
Multibit
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #43005 üzenetére
Valóban nem, de egyelőre nem tudjuk, hogy a kollégának milyen netje lesz az ADSL után.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #42991 üzenetére
Rendben és bocsánat a zavarásért és köszönöm
-
tibz03
őstag
válasz
Intruder2k5 #42952 üzenetére
Egy pillanat...
Dual-band router esetében ezek szerint nem úgy van, hogy sávot kell választanom (vagy 2,4 GHz vagy pedig 5 GHz), hanem mehet a kettő együtt?
-
Multibit
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #42950 üzenetére
Huh!
Ez meg sem fordult a fejemben.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #42945 üzenetére
Ha nincs kikapcsolva a dual band router 2.4 GHz-es rádiója és szimultán szórja a két jelet, akkor miért nem lehet? A kolléga csak azt írta, hogy 5 GHz-en használja, azt nem hogy a másik sáv le van tiltva.
-
tibz03
őstag
válasz
Intruder2k5 #42945 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
ddeniss
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #42941 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat, mind a hármotoknak!
Nagy valószínűséggel akkor meg is van a választott (RT-N12).
Gyorsabban választ kaptam, mint gondoltam
Még egyszer köszi!
-
IzI
őstag
válasz
Intruder2k5 #42918 üzenetére
Köszönöm
És hogy derül ki,a verzió száma,csak úgy ha megkérdem,vagy másból is? -
IzI
őstag
válasz
Intruder2k5 #42913 üzenetére
100/50 van,és nem is akarok nagyobb,mivel még ez se megy full-on,mert egy ősrégi Linksys WRT54GL van.Abban az időben bőven jó volt,csak jött a digi,és picit kevés lett
és ha már van ilyen netem gondoltam kihasználom.
Tudnátok ajánlani egy elfogadható 100mbit wifis router-t max 7e Ft-ig
1gbit wifis router-t max 15e Ft-ig (TP-LINK TL-WR1043ND V2.1 ezen kívül már ha van -
ScomComputer
veterán
válasz
Intruder2k5 #42905 üzenetére
Akkor most te melyiket javaslod.....Tplink... vagy..... Asus........
Ezt mi okozza?
"Ja még annyi, hogy az RT10-D1-ben nem kellet beállítanom az open dns-t úgy is kattanásra jöttek be a weboldalak, az RT10-Eben meg ha nem állítom be akkor csiga lassúsággal töltenek be az oldalak.." -
ScomComputer
veterán
válasz
Intruder2k5 #42903 üzenetére
Értem köszi....de az tudja az alant leírtakat,kérlek szépen olvasd el!
-
ScomComputer
veterán
válasz
Intruder2k5 #42901 üzenetére
Én is kérdeztem valamit,miért nem segítesz?Haragszol rám,mert nem jó topikba írtam először?
-
w333
félisten
válasz
Intruder2k5 #42865 üzenetére
Persze ez így van ... viszont az elmúlt 2 napban semmi nem változott csak ugye a router, szóval a körülmények + szomszéd wifik is adottak !
-
madstunt
addikt
válasz
Intruder2k5 #42825 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
Intruder2k5 #42811 üzenetére
Értem de gondolom lehet számolni dbi alapján, ha ugyan oda kerül az új, ahol az előző volt. Vagy jobban jár az ember Unifi AP-val?
-
válasz
Intruder2k5 #42808 üzenetére
Értem, kérdés az wlan jelerőssége, erre nemigazán találok tesztet.
-
válasz
Intruder2k5 #42806 üzenetére
Tulajdonképpen arra gondoltam, amit írtam, aztán én is megtaláltam, hogy nincs rá. Ezt tudnám, mondjuk hogy jó áron megvenni. A másik az sajnos egy 10-essel drágább.Tud is annyival többet? Csak akkor cserélnék, ha jobb lenne a wifi jelerőssége. Bár egy beépített szerintem nem lesz olyan jó, mint egy külső antennás.
-
Sasos
senior tag
válasz
Intruder2k5 #42744 üzenetére
Köszi neked is. Elsősorban csak érdeklődés volt, hogy érdemes-e feljebb kacsintgatnom, mint a SOHO, ha már úgyis beruházok. Illetve, az érdekelt volna, hogy a SOHO teteje, és a business alja között van-e jelentős differencia (hardver tekintetében, a beállítások és a skálázhatóság egyértelmű) De ezek szerint egy felső kategóriás SOHO router elegendő lesz, egy viszonylag nagyobb, nem kimondottan home kategóriás hálózathoz is.
-
Radomer
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #42736 üzenetére
-
Radomer
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #42734 üzenetére
Sziasztok!
ArcherC7-es routerrel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. (V1.1).
Szeretnék egy háttértárat (usb) megosztani a routerrel internet felé, de valamiért nem akar működni. Belső hálózatból el tudom érni, de kintről nem megy. Sajna csak gyári firmware-el tudom használni. A firm megadja melyik ip címen érem el a háttértárat kintről, de mindhiába.
Köszönettel,
Rado -
Doze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #42634 üzenetére
Köszi a választ.
Én első blikkre olyan 5e mondtam volna rá, de felteszem 2500 Ft-ért, aztán hátha valaki nagyobb hasznát veszi, nekem nem nagyon kell.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #42601 üzenetére
Köszi
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #42599 üzenetére
Itt néztem, mindhárom bolt linkjén más megnevezés van, még a képek is mások, ez most kicsit összezavart.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #42562 üzenetére
Ezt értem,de az 5GHZ-nek van valami köze a sebességhez?
Ugye ott van az a/c szabvány, ami bitang,de az nincs még a upc-s routerbe.pietrasko
Értem,hogy stabilabb,de azonos körülmények között egy 5 GHZ vs 2,4GHZ-en járó routernél n-es szabvány esetén sebességbe nincs különbség, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged