- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
airsoftpro #44856 üzenetére
Nem ide illő társalgás, ITT lesz szíves folytatni ezt a témát.
-
Multibit
nagyúr
válasz
airsoftpro #44856 üzenetére
Tudom, hogy mit akarsz kierőszakolni, de nem fog menni! Senki nem fogja neked felelősséggel azt mindani, hogy m.n Mbps-t "szokott tudni". Nem véletlenül nem írja rá a gyártó sem! Igenis függ a környzettől, elhelyezkedéstől, routertől, ellenoldalaktól beállításoktól. Szerinted mi az a "feltételezett legjobb szituáció", ami objektíven mindenkinél fennáll? Az általam megadott adathoz legalább írtam némi fogódzót, de Te ezzel semmire sem fogsz menni, mert más a routerem, a klienseim, stb, stb...
-
Multibit
nagyúr
válasz
airsoftpro #44854 üzenetére
Mi az az ellenoldal, amivel neked 1 m-re a routertől wifi-re van szükséged? Tablet, telefon? Mert ha számítógép, akkor azt az 1 métert igazán áthidalhatnád kábellel!
Tehát az egy méterre a routertől nem igazán életszerű állapot. Nálam kb. 5 méterre a routertől, közben egy fallal úgy 250-300 Mbps jön össze max. Ez AC7260 WLAN modullal és iPad Air 2-vel értendő. -
jeni
félisten
válasz
airsoftpro #43652 üzenetére
Igen erről "beszélek"
Intruder2k5
Sosem tudni mikor pucolják ki az EMAG raktárat a kedves vásárlok !
Így ha azt írom le,hogy van most készleten,arra nem lesz garancia,hogy 2 perc múlva van még a RAKTÁRON !
Tehát nem szerencsés majd azzal jönni,hogy miért ajánlgatunk olyat ami nincs készleten!
Rosszabb esetben drágább helyről kell majd megvásárolni a terméket. -
zaskar
senior tag
válasz
airsoftpro #43485 üzenetére
Jelen pillanatban nekem nemhogy egy napom, de egy szabad órám se nagyon van arra, hogy kísérletezzek vele. Egyébként is annyival gyengébb volt a jel az emeleten a korábbi routereimnél, hogy én reménytelennek ítéltem bármilyen próbálkozást. Az 5 GHz nem létszükséglet, talán teszek még egy próbát az RT-N18U-val.
-
válasz
airsoftpro #43485 üzenetére
pedig a botrányos erősen túlzó jelző, mondom ezt úgy, hogy elég sok környezetben beállítottam már ilyen típust is, illetve volt alkalmam összehasonlítani sok más típusú dual band routerrel azonos helyen és ellenoldakakkal is.
akik csak azért hívtak ki, mert konkrétan a 2.4 GHz szórással volt gond, ott a megfelelő csatorna és az usb 3.0 interferencia csökkentése opció engedélyezése megoldotta általában a problémát.
az a baj, hogy sokan hasonlítják korábbi, csak 2.4 GHz képes routereikhez - nem ritkán ráadásul eltérő szabványúhoz -, ami miatt nem kezelik helyén adott típust, ahogy sok más társát sem, a neten található panaszok jelentős hányada pedig így keletkezik, hiányos, fél- vagy nem korrekt információkkal és viszonyítási alapokkal övezve...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Linux Mint
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX6600 8GB!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest