Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
"Gyárilag akkor tudok vele ftp zni és akár samba zni is? Wow ez elég jól hangzik."
Igen tudsz!
http://event.asus.com/2012/nw/dummy_ui/en/Advanced_AiDisk_samba.html"Amit tennem kell akkor: sima jó minőségű CAT7 es kábellel rákötöm a HGWre az asus routert. (szerintem én HGWn tiltom is a wifi kapcsolódást, mostantól csak az asus routerről engedem ki a wifit)"
Amennyiben a Telekom HGW-t tudod bridge (PPPoE PassThrough) módban használni akkor használd így, és a PPPoE logint már intézze a router, ha pedig ez nem megoldható, akkor az ASUS WAN címét tedd DMZ-be a HGW-ben. De ez már nem annyira idevaló téma, erről majd inkább a router topikjában bővebben."Te milyen merevlemezt ajánlanál nekem? 500GB vagy 1TB esetleg 2TB, ezekbe gondolkodnék."
Ezen merevlemezek mindegyike jó, ez csak a Te igényeiden múlik, nekem 500GB-os WD Scorpio Blue van rajta, egy nevesnek nem mondható rackban.
http://itcafe.hu/tema/asus_rt-n16/hsz_1720-1720.html -
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Te milyen merevlemezt ajánlanál nekem? 500GB vagy 1TB esetleg 2TB, ezekbe gondolkodnék.
Azt neked kell tudod, hogy mekkora tár területet szeretnél megosztani, mekkorára van szükséged. A legjobb olyan megoldás lenne amelyben a megosztott meghajtónak van saját tápellátása.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gubek-Einste
Dr.NX