Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kami11
üzenetére
Főként mert több volt vele a személyes negatív tapasztalatom, és szerintem a fórumon is több a panasz azokra, illetve a hozzám nem túl közzel álló 3rd party fw-k lehetősége miatt is (OpenWrt, DD-WRT).
Másoknak, mindenkinek!
Félreértés ne essék, tudom, hogy sokan vannak akiknél kifogástalanul működik a TP-LINK, és sosem váltanának más gyártóra, én az Ő véleményüket is elfogadom, szóval ezzel nem vitát kívántam indítani, csak kérdésre válaszoltam, és még egyszer hangsúlyozom, ez csak az én személyes véleményem, meglátásom.adika4444, ez mondjuk pont nem mondható el róla, mert hasonló, vagy ugyanolyan órajelen az Atheros jellemzően gyorsabb NAT-olásra képes, sőt ha moddolt funkciókban gondolkodunk, az USB adatelérési sebessége is gyorsabb az Atheros-os routereknek, de stabilitásban, megbízhatóságban, és úgy általában véve - mondjuk WiFi-s eszközökkel, modemekkel - kompatibilitásban a BroadCom előnyét látom.
"mondjuk olcsóbb is, TP-LINK belépő gigás router 13k, ASUS pedig 18k."
Ez teljes mértékben így van, de mint mindenhol, itt is vannak kivételek. Tenda-nak vannak BroadCom-os modellei, amik az árukhoz képest a maguk kategóriájában egész jónak mondhatók, persze leginkább csak moddolt fw-vel, mert a Tenda gyári szoftvere sajnos egy kalap sz@rt nem ér. Ugyanakkor Atheros-ból is vannak drágább cuccok, elég ha csak a Mikrotik eszközökre gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple asztali gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX