- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na igen, ez esetben tévedtem az árat tekintve, inkább csak a tápegység és az antennák árával kalkulálj, legfeljebb párszáz Ft.
szerk.:
Pontosabban nem is tévedtem, mert ugye odaírtam, hogy amennyiben működésre lehet bírni az itthoni hálózaton, akkor 3-4k, egyébként leginkább veszélyes hulladék. -
Szia!
Ez egy ADSL modemmel egybeépített router, amiről sajnos elég keveset tudni, bár lehet ha hosszasabban kutakodnék akkor lehetne találni infókat. Talán a 7240-es AVM lehet...
A használhatósághoz fontos lenne tudni, hogy a modem része Annex A, Annex B, esetleg multi Annex támogatással bír-e, mert ez az egyik lényeges DSL paraméter, ha nem stimmel az adott hálózattal, akkor a modem ott használhatatlan. Egyébként Magyarországon jellemzően Annex B hálózatot használnak, talán az Invitelnek van még elvétve Annex A rendszere itt-ott, de Telekom például mindenhol Annex B-s. Aztán nem mindegy, hogy az egyéb paraméterek is mennyire állíthatók, például VPI/VCI, vagy a VoIP paraméterek, vagy mennyire vannak "beégetve" fixen a szolgáltatóhoz, aki kiadta a modemet. A kérdés tehát az, hogy a rajta lévő firmware mennyire tud együttműködni más szolgáltatókkal, vagy stabilan a német UPC rendszerére van-e beállítva, illetőleg van-e hozzá univerzális szoftver...?!
Egyébként nem képviselnek ezek nagy értéket, szerintem ha feltételezzük, hogy használható is lenne az itthoni rendszereken, én mindenképpen azt mondanám, hogy maximum 3-4 ezer Ft amit lehet érte kérni, vagyis nem ebből fogsz meggazdagodni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest