- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brogyi #17399 üzenetére
Ez tévhit, amit már én is sokszor, és sok helyen olvastam, de nem igaz!
Én legalábbis simán elérem 300M-es kapcsolattal az RT-N16-ot, miközben fiam telefonja is éppen rajta lóg, ami meg g-s!
Bár azt hozzáteszem, hogy én még mindig nem használok WiFi-t, csak alkalomszerűen, részemről kábeles kapcsolat a preferált...
-
LordX
veterán
válasz
Brogyi #17399 üzenetére
A g-s eszközzel g-s sebességgel megy, az n-es eszközzel n-es sebességgel. A "probléma" az, hogy azonos időpillanatban csak az egyik működik, tehát a g-s hosszabb ideig fogja a routert azonos adatmennyiség átküldésére.
De tök mindegy, ha van 2 db n-es eszközöd, akkor sem fogsz egyiken se "n sebbességgel" forgalmazni, mert feleződik..
-
válasz
Brogyi #17308 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, de azért halkan megjegyzem, hogy az RT-N16-nak is volt olyan korai példánya, amiben más alkatrészek voltak, mint a jelenleg forgalomban lévőben van, illetve ott is nagy rejtély volt az elején, hogy végülis mi került igazából a dobozba. Már csak ami kívülről szemmel látszódott, az az, hogy a több színű LED-ek valahogy eltűntek a kereskedelmi forgalomban lévő példányokról.
-
kosa333
csendes tag
válasz
Brogyi #17179 üzenetére
Nem, UPC.
Az alja a routernek forró szokott lenni, de nem tudom mennyire szabad forrónak lennie és meddig természetes.Tisztában vagyok vele ha sok a zavar, az átvitel lassabb lesz, ezzel nincs is nagy problémám (bár sok a dead spot, 10 méterre a routertől 10MB/s a sebesség, 2 méterre pedig 0.5MB/s), de ezért is írtam hogy panellakásbeli használatra.
A problémám a lefagyással van, meg azzal hogy nem lehet szervízbe küldeni mert visszaküldik
No most elkezdtem műszerrel méregetni a hőmérsékletét, stabil 38 fokot mutat (most nem meleg) és letöltés közben sem nő meg, de alkalom adtán hirtelen random felugrik a hőmérséklete néha, általábban nagy-sebességű letöltések közben és akkor lefagy, majd újraindítás után újra jól működik amíg újra random meg nem hülyül.
Most pl istenért se akar lefagyni
(ami elég ritka)
-
cyber86
őstag
válasz
Brogyi #17025 üzenetére
Torrent nélkül is eldobta a netet. De amúgy lehet közbe megoldódott a probléma, mert megnéztem androidos telefonon ki milyen csatornát használ és most belőttem neki 1 üreset és idáíg elvileg jó mondjuk én csak telefonon tudom ellenőrizni, mert nekem kell a giga lan
de ő azt mondja most idáig pár napja nem szarakodott.
-
-
-
day2day
tag
válasz
Brogyi #15745 üzenetére
No akkor úgy tűnik nem voltam 100%-osan tiszta.
A torrentező gépek dróton mennek. Szép, gigabites dróton.
A laptopok mennek WIFI-n, és használnak VPN-t. Nem Cisco-t, hanem Juniper-t, de nagyjából ua.
Itt egyszerűen arról van szó, hogy sok router azért esett ki a szórásból, mert túl sok p2p kapcsolat mellett, és a laptopokon instabil a VPN, mert a szemét router priorizál.
-
vargalex
félisten
válasz
Brogyi #15181 üzenetére
Mi nem érthető a smallnetbuild-eres tesztben? Ők nem alternatív firmware-val tesztelték. Pont az előtted lévő hozzászólásomban linkeltem az én tesztemet (amit mellesleg pont a te kérésedre csináltam). A TP-Link-et próbáltad gyári firmware-val? Tehát ez egyáltalán nem vas, hanem sokkal inkább software függő dolog.
-
-
Destloler
tag
válasz
Brogyi #14682 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítségedet. A DIR-685 os az egyik haveré és 25 ért odaadja mert neki nem kell és nem is használta nagyon ki. Ő azt mondta hogy nagyon fasza (nem egy számtechguru ugyhogy max 40% adok a szavának) de ahol lakom és ő is lakik max 6 megás net van és nem tudja kihasználni. Viszont és pécsett tanulok és ott egy 80 as digim van, és úgy gondolom hogy lazán ki tudnám használni. Nagyon köszönöm a segítségedet mégegyszer, de nagyon gondolkodom a d-linken.
-
válasz
Brogyi #14595 üzenetére
Egyenlőre csendben suttogva merem mondani hogy a wndr sokkal jobb vétel. Egy nagy bűne van eddig, a wifije nem olyan erős mint a tiplinknek,de istenem kit izgat ha kezesbárány az egész cucc? Az elsö órában mutatott olyat amit a tplink soha mert nem is tudja. (nem f/w függő dolog)
-
-
Badb0y
addikt
válasz
Brogyi #14344 üzenetére
Mivel tudnátok ezt megmagyarázni. 3 hónapja szívok ezzel a problémával, tegnap kipróbáltam, hogy külön kötöm a médiaplayert a nas-tól (így néz ki most: router-be van a médiaplayer, routerbe van csatlakoztatva a switch, és a switchben van a nas). És most úgy néz ki működik.
-
Badb0y
addikt
válasz
Brogyi #14333 üzenetére
Figyi, 3 hónapja szívok ezzel a szarral.
Amikor routern keresztül megy a lejátszóhoz a film akad, nem csak abluray de még 1-1 mkv is. TEgnap kipróbáltam, hogy direktbe belekötöm a médialejátszóba a nas-t, minden tökéletesen ment. Amint visszadugtam routert a körbe szépen akadt minden.
Ezért ha valaki tud jó beállítást minden véleményt várok, mert nekem már nincs új ötletem.
Se a venice se a gépem nem gyenge, de a PC nincs a körbe mint említettem, ez a lényeg.
Van egy synology 211j nas, ez megy bele a routerbe 1043nd-be, és a venice is a routerbe megy.
-
-
válasz
Brogyi #14318 üzenetére
CPU: Ralink RT3662 500MHz
Flash: 8MB
RAM: 128MB DDR 32bit
Wireless: 802.11 a/b/g/n Dual-band up to 300Mbps
Ethernet: 1 x WAN / 4 x LAN Gigabit port
USB: 2 x 2.0Az a 8MB flash elég szerény, az RT-N16 32MB-ja után...
Az RT-N76U lesz ismét BroadCom-os...
BCM4748 - INTENSI-FI® XLR 2 × 2 IEEE 802.11N 2.4 GHZ + 5 GHZ SOC
-
válasz
Brogyi #14194 üzenetére
Egy topiktársunkkal például pont ma beszéltem erről... Neki van egy villámcsapott WL-500G Premium routere, amin csak a LAN 3-4 portok működnek, a többi mind süket. És egy sima, (nem DualWan) Tomato-val is megcsinálta azt, hogy ezen a két porton üzemképes a router. Tehát a portokat át lehet konfigolni, megfelelő szoftverrel.
-
válasz
Brogyi #14194 üzenetére
Az USB is lehet a másik WAN, 3G esetén, de mint mondtad, az egyik LAN portból is tud WAN-t csinálni, így lehet használni kát ADSL-t, vagy AGSL-t kábelnettel, vagy tetszőleges összeállításban. Bár ki nem próbáltam, de legjobb tudomásom szerint a második WAN-t tudja Backup vonalként is működtetni, az első szakadása esetén, illetve tudja a kettőt párhuzamosan is, a forgalmat megosztva köztük. A kettő közti balansz is szabályozható.
Képek ITT
-
válasz
Brogyi #14038 üzenetére
Ezt ne hidd el! Tudod, (vagy nem tudod) hogy én erősen ASUS, meg RT-N16 párti vagyok, de ez biztos, hogy nem igaz. Az RT-N16 soha az életbe nem fog 700Mbps felett routolni, de még csak a közelébe sem... Ellenben WiFi-n jóval többet hoz 40Mbps-től, szóval ez a teszt úgy xar ahogy van!
szerk.:
Amúgy egyet értek, az új jövevény förtelmesen néz ki! -
válasz
Brogyi #14038 üzenetére
kinek mi a csúnya?!?! mondjuk a jelenlegi routeremet sem nagyon látni a szekrény tetején, a sok üveg mögött (whisky, vilmos, borok...stb) és mivel nem nagyon piálok, mindig lesz ilyen hely, az elrejtendő eszközök számára!
jó lesz az, ha hasít! az ára sem annyira vészes... -
válasz
Brogyi #13830 üzenetére
Eredeti Tomato - http://www.polarcloud.com/tomato
TomatoUSB - http://tomatousb.org/
Tomato RAF - http://victek.is-a-geek.com/tomato.html
Ezen kívül van még néhány, többnyire már kihalt mod...De kivétel nélkül mind "BroadCom bázis".
-
dezs520
senior tag
válasz
Brogyi #13704 üzenetére
Ha tudnám hogy számomra mi a jó,nem írtam volna ide,azt meg hogy melyik a legjobb(bár mondhatnám etalonnak is,úgy is rá vagy kattanva,azt hiszem le írtam mire gondoltam a szó alatt,de te csak nem ereszted)azért kérdeztem,mert jó időre be szeretném magam biztosítani(tudom ezt sem lehet az infó világában)és ha már hoztad a bömös példát,nekem mind lada,nem értek a nyers adatokhoz,ezért gondoltam mondtok nekem egy mercit....
-
-
-
need
addikt
válasz
Brogyi #12950 üzenetére
nem tudom mennyire egyedi a dolog de azzal együtt amit küldtem privátban pipa dolgot rendbe jött a dolog. Sőt 9.5 megával darált lefelé és közben kis combos 1080p mkv néztem hálózaton természetesen semmi röcögés nem volt!
És ki vettem a portot ami be volt állítva!Brogyi itt fentebb írja a „ladanyii” forumtárs a következőt!
Kapcsold ki a router tűzfalát (vagy ha lehet, akkor az SPI csomagszűrést)
A tűzfal az eleve ki van kapcsolva de ezt s SPI csomagszűrést amúgy hol találom? -
StLui
veterán
válasz
Brogyi #12724 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget, sajnos nem Pesten lakom.
Egyébként sógoromnál (neki is én vettem, együtt az enyémmel) tökéletesen működik még frissítés nélkül is kábelneten, nekem adsl van.Need: szerencsére napi szinten nem okoz gondot, mert ritkán megy a torrent, ami még zavaró, ha valamilyen munkáját a lányom próbál elküldeni valahova, az is ugyanezt okozza, most utoljára maradt is a pendrive-os továbbítás
-
Beri
addikt
válasz
Brogyi #12715 üzenetére
Tehát két különböző eszközzel ugyanaz volt a problémád. Rajtad kívül rengeteg ember használja ugyanezt a routert ugyanolyan kapcsolattal. Egyértelmű user error, nem lehet más.
StLui: Köszönöm, sajna valahogy ez a router, hálózat dolog annyira kínai, hogy jelszót sem tudok beállítani a routeren, semmiről fogalmam nincs mi micsoda rajta.
Ilyenkor szokás megfizetni egy embert, aki látott már hálózatot, hogy lője be a tiedet.volt olyan aki megkérdezte miért pont ezt a szerinte vacakot vettem
Mert neki annyi csapódott le az őt körülvevő világból, hogy router=linksys. Bár lehet, hogy neki mondjuk belkinje van, aztán arra gerjed -
StLui
veterán
válasz
Brogyi #12715 üzenetére
Köszönöm, sajna valahogy ez a router, hálózat dolog annyira kínai, hogy jelszót sem tudok beállítani a routeren, semmiről fogalmam nincs mi micsoda rajta. Azt sem tudnám hol kezdjem, angolul sem tudok, szóval esélytelennek látom a dolgot. De legalább annyi lejött hogy akkor tényleg nem TP-Link-kel kell próbálkoznom, úgyis volt olyan aki megkérdezte miért pont ezt a szerinte vacakot vettem.
Köszi mégegyszer -
Brogyi
őstag
válasz
Brogyi #12374 üzenetére
Az a gyanúm, hogy a hátulján kell legyen egy pici luk. Ott kell benyulni egy kiegyenesitett
iratkapoccsal, vagy tollal.Nem hiszem el ,hogy manapság nem lehet hozzáférni a reset gombhoz.500 évvel ezelőtt az SMC-nek nem volt reset gombja,de annak volt egy trükkje, de nálad ez nem áll . -
dzsozefo
aktív tag
válasz
Brogyi #12151 üzenetére
Ebben teljesen igazad van akkor pontosítsunk!
2db Routert szeretnék 2db külön lakásba. Egyik 50nm a másik 150 legalább.
Az 50Nm - igaz UPC -van! Ahol jelenleg egy ezeréves Trust router szolgál - ami a 1,5mb kb 4-500 szokott jönni! Iphonok itt csodásan működnek. A hiba a gyenge jel 1-2 pálcika max! Konyhába már szia sehol semmi.
A másik " nagyobbik lakásba " egy újabb de régi gigabyte gbr asszem. T-online 1m net Ő megvan pukkanva. Elszáll a állandóan a net. Iphonok meg látják rá kapcsolódnak de sehol semmi max lassan jön le a cuccos vagy megszakad, ledobja stb stb. Nokia pl csak tölt tölt tölt de semmi. A notebookok látják szépen de mondom szakad sűrűn. Illetve FB-nál a farmozás közbe
állandó hitelesítésért kunyerál... megadom neki a dolgokat és hiba meg stb és újratölti a böngészőt esetleg.
Szeretném minél előbb lecserélni őket! Kinéztem és azt hittem ha több antennám van akkor jobban látják az eszközök de írták, hogy ez nem így van teljesen. Azért az ember szeretném megúszni minél olcsóbban főleg ha rögtön 2db vesz.
Ezek tudatában mit tudnál ajánlani Brogyi fórumtárs?
-
Gyúrma
tag
válasz
Brogyi #11946 üzenetére
Akkor pontosítanék: van egy progi az X-Lite, amivel szeretnék VOIP (vagy lehet h H323 használ, nem tudom) telefonálni!
A mostani routeremmel ez nem működik, de ahogy direktbe dugom a gépem a netre, úgy megy, ill. próbáltam egy másik progival is (Ekiga) ott kiírta h a router nem támogatja a H323 és a VOIP technológiát!
Port forward sem megy, mert a mostani routeremen (eléggé noname) nem lehet tartományokat forwardolni, csak egyesével lehet a portokat, és 50-nél többet így sem lehet, márpedig ennek a szoftvernek megkéne 100 portot nyitnom!
Illetve, nekem nem kell h wireless legyen!A VOIP Gateway-eket néztem de azok 10k-tól kezdődnek, és ennyit nem szeretnék rá lehetőleg költeni, elég lenne 1 router ami ezt tudja, és remélhetőleg olcsóbb....
-
VGYke
addikt
válasz
Brogyi #11766 üzenetére
D-Link-et pppoe:
Nekem speciel semmi bajom a 655-digikabel párosítással, január óta nonstop megy.
Persze nem volt ez mindég így, az első 655 (talán A2 v 3? nem emlékszem) nem szerette, de 11 év garancia miatt kicserélték és kaptam egy zsír újat, ami A4-es.
Nekem (mint ahogy az előzőekben írtam) a 655 mással problémázik, na persze, ha ő a hibás ebben. -
válasz
Brogyi #11751 üzenetére
Nem az ASUS név miatt, hanem azért, mert ami ASUS router volt a kezemben, az mind tökéletesen jól működött, ezért bízom bennük. Persze én elhiszem azt is, hogy másnak meg a TP-LINK-el vannak jó tapasztalatai, nekem ez viszont nem így volt. Te most azt írod, hogy a Marwell CPU-s D-Link nem igazán jó választás, ehhez képest meg tegnap Beri azt mondta, hogy ha az általam említett kettő közül kellene választania, akkor D-Link. Azt mondjuk Ő sem írta le, hogy mi az ASUS negatívuma, és miért nem azt. DD-WRT arra is felmegy ugyanúgy, de mint már sokszor leírtam, ez most nem járható út. Minden esetre neked is köszönöm a véleményed!
Ha valakinek van még hozzáfűznivalója, tapasztalata valamelyikkel a kettő közül, várom továbbra is. De ha lehet akkor konkrét okkal, ami ne az legyen, hogy
Azé' mer' az ánusz sztem egy sz@r!
-
-
scott_free
senior tag
válasz
Brogyi #11609 üzenetére
köszönöm a remek tanácsot, sikerült beszereznem itt a ph-n egy Fritz!Box Wlan 7170-es készüléket mindössze 10.000 Ft-ért!
az első tapasztalataim alapján gyorsabb és stabilabb a netem.
ugyanaz a net folyamatosan szakadozott a d-link 360R-es modemmel, és a sebessége is 7-8 Mbps volt, most meg nagyon stabilnak tűnik (eddig még nem volt szakadás) és a sebessége is 9-10 Mbps!ebben a készülékben a VoIP-adapter is benne van, szóval spóroltál nekem 20.000 Ft-ot, mivel legalább annyival került volna többe a régi modem és router lecserélése és egy VoIP-adapter beszerzése.
thx!
-
Beri
addikt
válasz
Brogyi #11659 üzenetére
Három: soha nem használnék gyári szoftvert, ha van moddolási lehetőség. Akkor meg már inkább megveszem mástól a gyorsabb vasat olcsóbban.
Tomekk.: 15Mbites kábelnettel nem akasztasz meg egy mai routert sem. Az már más kérdés, hogy túl sok pénzt kérnek linksysék a 160N-ért. Ha neked ez belefér, vedd meg nyugodtan.
-
-
FireBuddha
csendes tag
válasz
Brogyi #10670 üzenetére
Te gh kifejezetten új típus... idén került forgalomba... gl valóban nem mai darab, de meg kis proci húzással simán bírja... személyes tapasztalat... meg gyakorlatilag az egész firmware csere dd-wrt stb ebből indult, szal ne fikázd...
látom nagyon képben vagy... stílusod meg kritikán aluli...
na te meg így osztogass tanácsokat...
320n wifi részéről meg annyit, hogy összes külföldi teszten gyorsabb és nagyobb hatótávú volt, mint a 1043nd és a dir-655... kb 10 ember használ ilyet a környezetemben és mindenkinek nagyon fasza...
további jó okoskodást...
-
Ombi5
őstag
válasz
Brogyi #10548 üzenetére
Pedig pont itt ajanlotta vki az uj belkin router teszt hsz-einel!! Mondjuk akinek kell csak netezesre kell stabil legyen es nem 2 gb fajlokat huz at egyik geprol a masikra!!
Akor mondjatok vmi tippet ,mert belkin nincs nagykerembe ahova jarok?!
Esetleg asus,linksys,tp-link...?
Lenyeges eros wi-fi resze legyen! Gyorsasag masodlagos a fent leirtak miatt! -
ecaddict
senior tag
válasz
Brogyi #10394 üzenetére
Vsz. elég konkrét linkeket dobtam.
Nyaralás miatt kb. 2 hét múlva tudok foglalkozni ezzel (kiv. extrém rossz idő).Mivel Oleg firm-et használok (gyári kb. azon a héten volt rajta amikor megvettem), azzal mérem, ha ez nem gond.
Egyébként meg annyira nem izgat a dolog. A kapcsolatom sebessége a töredékét sem éri el mint amit a router tud. Extra progik lehetősége/stabilitás nálam jóval fontosabb szempont.Ha valakinek a max. routing sebesség kell úgyis cél HW-t vesz.
-
vargalex
félisten
válasz
Brogyi #10400 üzenetére
Hi!
Nem lennék én a mérés ellen (sok időt sem vinne el), és is azon a véleményen vagyok, hogy azt hiszem, amit látok
. De már korábban írtam, hogy sajna a notebook-omban csak 100-as hálókártya van, így az kevés a throughput méréséhez.
-
CS_D
senior tag
-
ecaddict
senior tag
válasz
Brogyi #10228 üzenetére
Ja hát, hogy ha egy szinten lennék Laca 012-vel HW-es témában, meg annyi időm lenne mint neki, akkor igen.
Link.Egyébként meg ha sebességet akarok akkor lehúzom az USB/eSATA rack-et (router újraindítása nélkül, ugyanígy vissza is tudom tenni) és bedugom az eSATA-t a PC-be.
Ennentől amit bír a diszk a limit (hálón a gigabit, merthogy a HDD többet bír mint a giga LAN).
-
vargalex
félisten
válasz
Brogyi #10228 üzenetére
A WL-500gP V1 cseréje idején én is gondolkodtam egy atomos gép/vékony kliens beszerzésén, de végül elvetettem. Egyrészt az ára (alaplap, ram, ház, táp, esetleg WiFi kártya), másrészt az eszközök száma miatt. Mert ugye, ha ezt megépíted, akkor vagy veszel elé egy routert, vagy ha ezt szeretnéd routerként is használni, akkor venned kell egy vlan tagging képes switch-et, vagy egy olyan alaplapot választani, amin legalább két LAN csatlakozó van, és mellé egy normál switchet (persze csak akkor, ha szeretnél vezetéken is kapcsolódni). Illetve nyilván a döntés attól is függhet, hogy milyen terhelést szánsz rá. A soho router valóban nem terhelhető túlzásban, nem arra készült.
A DIR-825 vásárlása előtt a vatera-n találtam egy 2 LAN csatlakozós passzív hűtésű kis gépet, de az ára sajna túl magas volt, így én megelégszem a routerrel. De nálam valóban nincs olyan terhelésnek kitéve.
Szóval, a lényeg, hogy el kell dönteni, hogy mire akarja használni az ember. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Brogyi #10175 üzenetére
Aha. A lakásban nincs lehetőség drótozni.
Amit leírtál, már a múlté. Amint írtam, az előző routerem is simán vitte a 30 Mbpst-, miközben 3-al töltöttem fel rá. Simán. Nem, nem dőltem be a 300 Mbps-nek, tudom, hogy már a fele is jó eredmény. A linksysnek azért vmennyire "bedőltem", a suliban mind ilyen eszközök vannak, tök jól mennek. Ezt a konkrét típust is többen ajánlották.
30 Mbps ma már wifin egyáltalán nem nagy cuccc, és működnie is kéne, ahogy az előző routeremmel, de vmiért ezen nem megy.
-
Beri
addikt
válasz
Brogyi #10147 üzenetére
Ésszerű beállításokkal bármelyik eltorrentezget vígan a felsoroltak közül. Akinek az írás szól, valószínűleg értelmezni sem tudná az adatot (ugye pl. 1000 beállított max kapcsolat a torrentkliensben nem csak 1000 valós nyitott kapcsolatot eredményez), csöppet ködösek az információk is ilyen téren (az igazi az lenne, ha mindegyiket letesztelném), meg eltérések lehetnek az egyes fw verziók között is. Fontos adat, de az egységsugarú felhasználót célozza a lista. Mindenesetre elkezdek adatot gyűjteni, aztán az érdekesebbeket közzéteszem majd.
-
Pribi
senior tag
Amikor csinálta a huncutkodást, akkor a sima reset valamiért nem volt elég, csak a pihentetés. Benne van a schedule reboot is, az éjjel tette dolgát. Mindegy, most úgy tűnik, hogy jó minden. Nagyon köszönöm a sok segítséget.
Azért egy kérdésem lenne még. A logolást szerintetek volna értelme bekapcsolni?
Köszi mégegyszer: Pribi
-
Pribi
senior tag
Roppant egyszerű. Akinél behúzták a lanos netet annál valóban ppoe van. Nálunk még nem, így most egy kábeltévés modem van a koaxkábelen. Nekem csak oda kell benyomnom az utp-t, meg leklónoznom a gép mac címét. Egyébként úgy szokott megjavulni, hogy kihúzok minden kábelt a routerből, de a villanyt nem, és kb 1-2 óra múlva ha visszadugok indent a helyére, akkor tökéletes.
Pribi
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Na most van nagyon elegem mindenből. Reggel visszakapta a gyári firmware-t, aztán pedig a factory-s dd-wrt-t. Egész nap be volt kapcsolva, de torrent nem futott rajta. Ennek ellenére most alig akar lejöni bármilyen oldal. Megnéztem a speedtest-en milyena sebességem. 0,5 lefelé, és 1 felfelé. Ha a gépet direktben dugom a modembe, akkor megvan a 4/1. Nem értem. Mondjuk az érdekes az, hopgy az előző Linksys is ezt csinálta. De mi lehet a gond? Tényleg teljesen tanácstalan vagyok. Ha valakinek van ötlete, akkor ne tartsa magában.
Köszi: Pribi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest