- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badb0y
addikt
válasz
Intruder2k5 #14351 üzenetére
Azt már próbáltam. Akadt, csak ez a 2 eszköz volt a switchben.
-
Badb0y
addikt
válasz
Brogyi #14344 üzenetére
Mivel tudnátok ezt megmagyarázni. 3 hónapja szívok ezzel a problémával, tegnap kipróbáltam, hogy külön kötöm a médiaplayert a nas-tól (így néz ki most: router-be van a médiaplayer, routerbe van csatlakoztatva a switch, és a switchben van a nas). És most úgy néz ki működik.
-
Badb0y
addikt
válasz
Claude Leon #14341 üzenetére
Legújabb dd-wrt van fent, a nas-ra-ról a másolás amikor gépen próbáltam 50MB/s volt.
Ma kipróbálom egy gigabites switchel, meglátom lesz-e változás.
-
Badb0y
addikt
válasz
Brogyi #14333 üzenetére
Figyi, 3 hónapja szívok ezzel a szarral.
Amikor routern keresztül megy a lejátszóhoz a film akad, nem csak abluray de még 1-1 mkv is. TEgnap kipróbáltam, hogy direktbe belekötöm a médialejátszóba a nas-t, minden tökéletesen ment. Amint visszadugtam routert a körbe szépen akadt minden.
Ezért ha valaki tud jó beállítást minden véleményt várok, mert nekem már nincs új ötletem.
Se a venice se a gépem nem gyenge, de a PC nincs a körbe mint említettem, ez a lényeg.
Van egy synology 211j nas, ez megy bele a routerbe 1043nd-be, és a venice is a routerbe megy.
-
-
Badb0y
addikt
Kb 1 hónapja vettem egy Tp-link 1043nd routert mert egy olyan megoldást szerettem volna, hogy gigabites hálón egy synology nas, venice mediaplayer és a nasról játsza le a filmet a médiaplayer.
Az istenért sem jöttem rá, miért nem képes bluray filmet, de még erősebb mkv-t sem akadásmentesen lejátszani, vettem cat6a kábelt, átkábeleztem mert lehet valami 220-as kábel zavart valahol valamit de semmi. Tegnap összekötöttema lejátszót direktbe nas-sal és voálá akadásmentesen megy minden kivéve killa sample az egyszer beakad.
Úgy néz ki drágább cuccokhoz nem elég egy olcsó router. Ezért kérdezem hozzáértőket nekem egy minőségi olyan router kell ami iszonyat gyors hálón gigabites és nem fogja lassítani itt nekem a dolgokat és nem fog semmi akadozni.
Illetve switch megoldás is érdekelne erősen. Erre is kérnék javaslatot.
-
Badb0y
addikt
-
Badb0y
addikt
Nem tudom az első hsz folyamatos szerkesztésben van-e.
Van nekem egy Asus wl-500W routerem, 100Mb csak. Csak azért vettem, mert oleg fw-n keresztül megy a torrent.Viszont egy NAS-sal kikerülhető lenne a torrent függőség, és nem kelelne egy rt n16-ot vegyek, ha van olcsóbb olyan router, ami megbízható, gyors és gigabites.
Melyik lennne ez a router amit keresek
-
Badb0y
addikt
Melyik a legolcsóbb router, ami rendelkezik USB-vel (nyomtatómegosztáshoz)
-
Badb0y
addikt
Segítsetek légyszíves!
Ma egy teljes napot szívtam vele, hogy beállítsam a surecom 4904sc routert. Vázolom a szitut.
Van egy chellos internet. Kábelmodemet összekötöttem a router wan portjával. többi portokat kivezettük 2 gépre. Nagy nehezen sikerült kimenni netre, ahol a prov.chello.hu-n kiválaszotattam, amit felajánlott az oldal.
Azon a gépen, amin csináltam a dolfokat, ment a net. Amint egy másik gépet rádugok a routerre, azonnal megszűnik az egész net létezni. Beírok egy címet, és mindenhol meghalt a net. Ki kell húzni a modemet fél percre, hogy az egyik gépen használni tudjam. Firmware frissítés is volt már. Nem pppoe és nem is pptp kapcsolatot választok, hanem a [link] det on ip address automatically-t. DHCP enableden volt. Semmi mást nem állítottam. És ha most rádugnék egy gépet, beírnék egy webcíme, megszűnne az egész.
Tudtok vmi tanácsot adni? Mert nagyon zavaró, hogy egy egész napot szenvedtem vele, és semmi :S -
Badb0y
addikt
válasz
Yushchenko #1112 üzenetére
Nekem van egy eladó edimax garral mindennel.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Akkor leírom kerek perec hogy lenne.
Eddig úgy volt, hogy 2-en lakunk egy házban, és a 3. srác a szembe házban lakik. Akivel egy házon belül lakunk, kivül a falon levittük a kábelt (nálam van a router, mert én lakok a 3.-on(tető), ő az elsőn). A másik ház: kifeszítettünk acélsodrony minden szerelvénnyel ami kellett hozzá és azon szépen átvittük a kábelt a 3. sráchoz.
DE:
Most azt a srácot, aki külön házba volt, kitettük a közösködésből, és átakarjuk rakni egy másik sráchoz, aki ugyanabba a házba lakik, mint ahol akit kitettünk. Csak az a gáz, hogy oda a kábel is kevés és az acélsodrony is. Kiszámoltuk, kb szerelvénnyel utp kábellel együtt 20-25000 ft-ba jönne ki. És ezért gondoltunk vmi másik olcsóbb megoldásra. De olyanra, amivel a netsebességet ő is teljesen tudja ''élvezni'', és néha természetesen másolni is kell. Eddig 7*** kb/s-el másoltunk és azért vmi ilyen kéne+biztonságos legyen, ne átjáróház
Gondoltunk még ilyenekre is: [link]
Végül is mi jól vagyunk egy házon belül összekötve, de a másik házban a srácot vhogy meg kéne oldani -
Badb0y
addikt
-
Badb0y
addikt
Vezetéknélküli router-t szeretnék venni. Melyik az ami olcsó és minden van benne ami kell
Ja, és milyen hálókártyát hozzá
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged