- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
válasz
Fall-N #93362 üzenetére
Most vitába szálnék veled,én egy ax73 tulaja vagyok,ilyen stabil routerem még nem volt. Nálunk ketten is home office ban dolgoznak ,folyamatos Wowifi több telefonon ,média lejátszók ,netflix,hbo go ,xiaomi robotporszívó,és még egy panaszt nem hallottam a családban,nem úgy mint a régi n18 nál ,pedig azt is támogatta egy Tenda a18. A frimware frissitésről ma is jött ki új [link] ,de mivel auto-n van ,már ott figyel rajta.A homeshield /igaz 13 ezer egy évre/de védi a linuxos gépeket is a hálózaton .Nekem semmi problémám az egyedi csatornákkal, nem vált vissza, a Tenda 48-on az ax73 64 -en szórja az 5g-t.
-
riki
senior tag
válasz
Tappancs2001 #15898 üzenetére
Én csak azt nem értem ,azt mondtad ,hogy csak a dinamkus ip-t állítottad be, mert az upc azt használja. Akkor mért lenne letiltva a a wi-fi,ha csak te nem tiltottad le,mert alapértelmezés szerint aktív.
-
riki
senior tag
válasz
Tappancs2001 #15896 üzenetére
Sajnos, akkor ez nem jött be. Mert alapértelmezés szerint, minden hálózatot támogat.
-
riki
senior tag
válasz
Tappancs2001 #15892 üzenetére
Ugye a router kompatibilis módban megy ? Nem kapcsoltad csak n-es üzemmódba ?
-
riki
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15868 üzenetére
Ezek a moddolt firmware-ek ,menyire stabilak ? Ha nem tetszik, downgradelhető a gyárira ?
-
riki
senior tag
válasz
szalaimark #15843 üzenetére
Én ezzel a programmal szoktam szabad csatornát keresni,és jelszintet mérni: inSSIDer 2.0
-
riki
senior tag
válasz
Kopperferko #15802 üzenetére
Én is most vettem egy ugyan ilyet. És az enyémnek is, kibontáskor pont ilyen szaga volt. Annyi különbséggel,hogy az enyém kifogástalanul működik.Remélem így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest