- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Antilhu #35495 üzenetére
szia,
az ellenoldali wifi modulok pontos típusa alapján tudod csak kideríteni, hogy 5 GHz képes, vagy sem.
egy átlagos panel esetén jellemzően nem probléma a teljes lefedés 5 GHz sávon, ha minden feltétel adott.
amennyiben olcsóbb kell, úgy adott a tl-wdr3600 és tl-wdr4300, mind a kettő szimultán dual band, és a 2.4 és az 5 GHz sávon is külső antennásak.
amennyiben csak az 5 GHz szórás fontos, úgy jobb a tl-wdr4900, mivel annak 3 * 5 dBi 5 GHz külső antennája van.
amennyiben nem kell 5 GHz, úgy jó a tl-wr1043nd v2 is. -
válasz
Antilhu #35492 üzenetére
Szia!
Amennyiben nem lesz nagyobb neted 7-800Mbps-től, úgy én az RT-N66U mellett szavazok! Bár kétségtelen, hogy az RT-N65U egészében átviszi a Gbit-es netet, ellenben csak belső antennás, és mint írod, a WiFi fontos tényező! Ezen kívül a 66-osnak jobb a third party fw támogatottsága is, és BroadCom alapú!
TP-LINK WDR4900 2.4GHz-en szintén csak belső antennás, a 3 külső antennája csak az 5GHz-hez van!
Three 5GHz 5dBi detachable antennas (RP-SMA)
Three 2.4GHz internal antennas -
eami
veterán
válasz
Antilhu #35452 üzenetére
pont ugyanebbe a helyzetben voltam én is v1.8at váltottam és végül TP-LINK WR1043ND v2.1 -et vettem. 4300/4900 volt még a másik esélyes, de egyrészt annyira nem lenne használatban az 5GHz, másrészt szintén panelban a másik szobában nem is nagyon lenne belőle semmi. Ez a teszt segített még a döntésben, van a teszt mérés eredményeknél a 4300 / 1043 ki van emelve (és 4900 is ott van pár helyen), de még akad ott más router / wifi eredmény is (hátha segítenek). Szerintem a leírt körülményekhez jobb döntés a 1043 mint a 4900. Főleg hogy a 2.4Ghz antenna nem külső hanem belső.
-
-
-
Brogyi
őstag
-
Beri
addikt
válasz
Antilhu #15580 üzenetére
ezzel a routerrel megoldódna-e a megy a torrent meglassul a böngésző jelenség
Tessék szépen korlátozni a kapcsolatok számát és a sávszélességet. Mivel protokollszintű priorizálást nem tud gyári szoftver, NINCS olyan SOHO router, amivel egy csapásra megoldódna a "problémád".A #15581 többi része meg nem ide való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest