Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Start - Futtatás - cmd
chkdsk /f /r
újra kell indítani
Ez esetleges, csak akkor "javít", ha csak átmenetileg került áthelyezésre a szektor, átmeneti vinyó- vagy kábelhibák miatt (pl. tápellátás elégtelensége), ami azóta megszűnt, de akkor sem biztosan, csak megvan rá az esély.
Adatmentés után zero fill-lel többre mennél.
VISZONT már véglegesen áthelyezésre került hibás szektort SEMMI nem fog javítani. -
mahatma
aktív tag
Itt lehet megnézni, hogy milyen kiterjesztéshez, milyen program jó
ehhez az .out-hoz nem sok értelmeset találtam, böngéssz te is
Egy Wikipedia gyűjtemény -
leyo76
senior tag
ha a szóban forgó dvd író fel sem ismeri akkor annyi próbát tehetsz hogy egy más fajta íróban bepróbálod, és ha az felismeri akkor egy rendes formázást küldesz neki, akkor talán túléli, én már dobtam ki egy néhány újra írható dvd-t, nem valami megbízhatóak valamiért....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest