Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzol1990
csendes tag
válasz
attyspocak
üzenetére
Napi 1 óra ... próbáltam már azt h ujrainditom a gépet de a számláló csak megy .. és meggy ... és megggy ...

-
konzol1990
csendes tag
Héj?! ez mien nyelven van mert C# amit én tanulok nem tuggya kezelni

-
konzol1990
csendes tag
Azokkal már próbálkoztam :/ ...
Ez most amin vagyok másik gép innen tudok netezni de jáccani nem ...
nem nevezném magam igazi kockának csak lusta vagyok tanulni és ez a bünti de próbálkozok meg minden de ez idő tájt is kéne egy kis kikapcsolódás
új hdd kilőve mer észrevennék és a maradék játék is elszáll igazából vissza kéne fejteni a kódot h észrevétlen maradjon ... 
Focizok rendszeresen szal nincs gond a sportal nyáron foci télen kondi szal sport van de akkor is kéne gép :/ itt a jó kis gépem és nem tudok jáccani rajta

-
konzol1990
csendes tag
Hali lenne olyan problémám hogy nem tudom hogyan feltörni a szüleim által a gépre rakott korlátozót neve: Parental Lock Guard ... kerestem már mindenhol de sehol nem bukkantam rá a gyógyszerére :/ kéne egy kis help hogyan tudom észrevétlenül hatástalanitani :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

új hdd kilőve mer észrevennék és a maradék játék is elszáll igazából vissza kéne fejteni a kódot h észrevétlen maradjon ...