Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzol1990
csendes tag
válasz
attyspocak
üzenetére
Napi 1 óra ... próbáltam már azt h ujrainditom a gépet de a számláló csak megy .. és meggy ... és megggy ...

-
konzol1990
csendes tag
Héj?! ez mien nyelven van mert C# amit én tanulok nem tuggya kezelni

-
konzol1990
csendes tag
Azokkal már próbálkoztam :/ ...
Ez most amin vagyok másik gép innen tudok netezni de jáccani nem ...
nem nevezném magam igazi kockának csak lusta vagyok tanulni és ez a bünti de próbálkozok meg minden de ez idő tájt is kéne egy kis kikapcsolódás
új hdd kilőve mer észrevennék és a maradék játék is elszáll igazából vissza kéne fejteni a kódot h észrevétlen maradjon ... 
Focizok rendszeresen szal nincs gond a sportal nyáron foci télen kondi szal sport van de akkor is kéne gép :/ itt a jó kis gépem és nem tudok jáccani rajta

-
konzol1990
csendes tag
Hali lenne olyan problémám hogy nem tudom hogyan feltörni a szüleim által a gépre rakott korlátozót neve: Parental Lock Guard ... kerestem már mindenhol de sehol nem bukkantam rá a gyógyszerére :/ kéne egy kis help hogyan tudom észrevétlenül hatástalanitani :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

új hdd kilőve mer észrevennék és a maradék játék is elszáll igazából vissza kéne fejteni a kódot h észrevétlen maradjon ...