- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
Hali!
Tudnátok ajánlani valami alternatívát a daemon-tools helyett? Win7 32bit HP editionra nem akar felmenni a legújabb, más minőségit meg nem tudok.
-
jorden06
senior tag
Hali!
Programot keresek, ami FLAC típusú muzsikáim convertálja át mp3-ba. Sokat találtam már, de vagy fizetősek, vagy halál gagyik. Tud valaki valamit?
-
jorden06
senior tag
kipróbáltam, mit csinál, ha beállítások módosítása nélkül elmentem másképp ugyanazt a részt: 35GB lett egy 350MB-os epizód
szerény.
milyen megoldás van még, hogy az epizódokat kisebb métetűre vegyem? ennek a mentés másként tömörítésnek a veszteségét asztali dvd-lejátszón mennyire lehet észrevenni?
-
jorden06
senior tag
A file information-nál kijegyzeteltem az audio/video codecet, ugyanazokat beállítottam full processing mode mellett majd save as avi. Az új módosított avi mérete felére csökkent.
Nem tudom, hogy ha ugyanaz minden, akkor, hogy lehet mégis fele akkora egyszerű save as módosítások után? Valami csak történt vele...
-
jorden06
senior tag
Hali!
avi fileokat szeretnék kisebb méretűre vágni, hogy egy évad sorozatot ki tudjak írni dvd-re.
Eddig a VirtualDub programmal, próbálkoztam, állítgattam codecet, hangot, elmentettem másként és fele akkora lett a video, de nem tapasztaltam minőségromlást. Ezt csak én nem veszem észre, vagy tényleg nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Crypto Trade
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest