- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Sziasztok
Egy olyan programra lenne szükségem, ami a képernyőn _mindig felül_ visszaszámol egy előre beállított időt.
Gyakorlati példa:
15 perc múlva el kell küldenem egy levelet, vagy elindítani egy programot, vagy programon belül valamit (Ezért nem jó a Win beépített bigyója), de ezt lehetőleg pont akkor.
Csinálom a dolgom a gép előtt, de a bal- vagy jobb felső sarokban ott megy a visszaszámláló.
Ha az utolsó fél percben van, vagy az utolsó 10 másodpercben, akkor villog, piroslik, stb... Így nem felejtem el, hogy benyomjam azt a gombot, amit kell.Extra igénynek az is jó lehet, ha kilehet rakni full képernyőre és úgy is mutatja a hátralévő időt.
Ez akkor lehet jó, amikor elmegyek a géptől, de távolról is láthatom, hogy mikor kell visszaérnem.
Fullscreen-nél jól jöhet az is, ha a bezáráshoz jelszót kér.Egyéb kérés nincs.
Tudtok ilyet, ha már létezik?
-
Oly
őstag
Sziasztok
Olyan progit keresek, amivel egyszerű pöttyöket tudnék rajzolni a képernyőre,m ajd egy gombnyomással eltüntetni.
Konkrétan:
Gyakran kell két doksit összehasonlítanom, de nem egyforma sorrendben vannak a tételek és a végére összekavarodok.
Ilyen szövegkiemelős dolog jó lenne, de nem működik a két progiban.
Olyan lenne jó, ami csak egy exe, mert nincs jogom telepíteni, de ha mégsem ilyen, akkor azt már megoldom én...Előre is köszi.
-
Oly
őstag
válasz
canniball #10141 üzenetére
Lehet, hogy én értelmezem rosszul a dolgot, de a szervernek az a dolga, hogy 0-24-ig kiszolgálja a klienseket.
A te esetedben lehet, hogy nem folyamatosan kell, de akkor nem értem, hogy miért kell a feladathoz 2 gép. Ha meg mégis kell, akkor miért nem tudod egyidőben bekapcsolni a két gépet manuálisan.
Illetve a Wake On Lan nem jó?
-
Oly
őstag
PDF szerkesztés ingyen – PDF XChange Viewer
Én pedig olyan programot keresek, amivel egy táblázatot, vagy akár csak egy szöveges file-t több gépről tudunk szerkeszteni.
Egyszerű asztalon lévő ikonra kattintás után már szerkeszthető legyen.
Google Documents túl bonyolult a főnökömnek...
-
Oly
őstag
...mp4-es video formátumból csinál dvd formátumot?
Valaki írta erre a Nero-t. Más nincs?
A Free DVD Creator nekem tökéletes lenne, de valamiért Abortálja a konvertálást 5-ös hibával, amit nemtom micsoda...
-
Oly
őstag
válasz
Inv1sus #9239 üzenetére
Fekete alkoholos filc?
E-mail figyelő progit ismertek, ami kezeli az ékezetes betűket?
-
Oly
őstag
Olyan e-mail figyelő programot keresek, mint pl a Poptray vagy a Poppy, DE képes legyen kezelni az ékezetes betűket is. Vagy ezek is tudják, csak én vagyok béna beállítani?
Idegesítő, mikor pl kapok egy mailt a PH-tól, hogy xyz topikba hozzászólás érkezett, de a sok krixkrax-ból nem vehető ki a tárgy alapján, hogy melyikbe.
Sőt van, hogy a feladót sem jeleníti meg, csak végtelennek tűnő karakterláncot. -
Oly
őstag
válasz
kételkedem #6520 üzenetére
Konkrétan arról lenne szó, hogy a cég bejövő fax-száma egy PC-re van kötve.
Szépen jönnek a faxok arra a gépre, de én szeretném, ha ezek az érkezés után, vagy esetleg megadott időközönként mailben továbbítódjanak egy megadott mailcímre. -
Oly
őstag
... ami olyat csinál, hogy egy újonnan létrejött file-t automatikusan tovább küld e-mailben.
Vagy legalább esténként egy megadott mappa tartalmát tovább küldi... -
Oly
őstag
MEGVAN!!! http://allwaysync.com/
-
Oly
őstag
Milyen program ami .......?
Amivel tudnám szinkronizálni a notim és a melóhelyi gépemen található munkamappámat...
Jelenleg egy pendriveon dolgozom, de egyszer már ráfaragtam... Megfőtt a pendriveom.
Most azt csinálom, hogy amikor eszembe jut, akkor csinálok róla mentést.Olyasmi lenne jó, hogy amikor bedugom a pendriveot, akkor szinkronizálja a megadott mappát.
-
Oly
őstag
Hi! Melyik az a progi ami...
*.flv -ből asztali divx-es lejátszón lejátszható fotmátumot csinál?
Próbálkoztam a SUPER nevűvel, de azon mindig elcsúszik a hang!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest