- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dluinet #28619 üzenetére
Érdekes, mert elvileg működnie kellene a gyakorlatban is. Bár ez most téged nem boldogít, de nálam szépen kipakolta html-be és mellé a doc-ban lévő képeket.
Amúgy ha véletlen docx a formátum, akkor az lényegében egy zip fájl és abból pl. TC-vel simán kimásolhatóak a képek
-
-
válasz
Dluinet #28418 üzenetére
A .bat fájllal végső soron egy Firefoxot fogok megnyitni, ennek kellene az előtérben futnia ( erről fogok screenshotot készíteni ). Szóval ehhez mi kellene hozzáírnom a .bat fájlhoz?
Jelenleg ez van a fájlban:
@echo off
start /d "C:\Program Files\Mozilla Firefox\" firefox.exe -
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet #28396 üzenetére
Jah, az meg lényegtelen, mert a Better File Rename sokkal jobb.
Végre egy értelmes ember. :]
-
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet #28387 üzenetére
Most újra megnéztem, de ismertem, igen, viszont eléggé fail a cikk.
- Cannot shuffle or reorder the queue
- Cannot remove files from the copy queue (only in Pro version)Ezek pl. nem is igazak. Illetve ez alapján az Ultracopier és a SuperCopier nem túl bizalomgerjesztőek, külsőre pedig egyik sem. De lehet virtuálban kipróbálom őket.
-
-
-
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet #27281 üzenetére
A ninite-es uTorrent.exe ugyanaz. Az lehet, hogy a nini telepítő lefuttatásával nem jönnek elő a cuccok (ez pont nem derült ki, mert elfelejtettem a próbakor törölni a meglévő konfigom), de ez a webinstaller még körülményesebb, mint tiltani 1-2-t a vírusirtóban.
Engem nem zavarnak a bundle cuccok, és a felületéről is kioffolhatók a bannerek, csak a mások által is elérhető gyűjteménybe normálisabb formában akartam mellékelni a programot. Portable-ként mentek mindent, amit lehetséges, és ezek után vicces, hogy pont a picike uTorrent a legkevésbé kezes az idióta hibrid mivolta miatt.
Ismét alternatíva után néznék, ha lenne esély használható darabra, de ezt a kört már lejátszottam pár hete (Deluge, qBittorrent)... Egyik lassabb, mint a másik (nem feltétlen felületben, inkább torrent-kezelésben). Pozitív volt valamelyikben, hogy futó torrentnél is fa-nézetben lehet jelölgetni az elemeket, és ennyi.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet #27154 üzenetére
Nem olyan gyors, de legalább lassabb. Viszont jobban összerakottabb és több funkcióval bír.
Ami viszont valóban profi és gyors, az a FastPictureViewer.
HW gyorsítással, előrecache-eléssel, és fotós/grafikus feature-ökkel operál. -
válasz
Dluinet #26709 üzenetére
Kozben visszaallitottam a rendszert, megneztem es a win szerint csak az az egy program valtozott az utolso pont ota. Az uninst listaban mar nincs bent, de a konyvtar megmaradt es van is bent par dolog, de nem az egesz progi. Ha azt kitorlom, akkor az egesz el lett tavolitva szerinted? Hogy tudnam ezt megnezni?
-
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet #26601 üzenetére
Android alapon van 1-2 app, amiben van ilyen funkció, pl. a Dolphin Browser diktálója, vagy a SwiftKey billentyűzet diktálója (ha jól emlékszem). Ezek netet alkalmaznak (talán a google találatok alapján próbálkoznak), de mindegy is, mivel természetesen használhatatlanok, még a legegyszerűbb szavakon sem képesek magukat átrágni. Elkezded a teszt-anyázást, és kidobja, hogy majomkenyérfa...
-
zone
őstag
válasz
Dluinet #26470 üzenetére
Ki beszélt jpeg-ről? Az az oldal jó pár formátumba tud konvertálni. Egyébként monitoron jól olvasható az 1240x1754-be konvertált A4 oldal is. Nem nyomtatásra kell, ahhoz ott az eredeti doc fájl, a lényeg, hogy ne lehessen kimásolni. Csak tippeltem, hogy szakdolgozat, mert engem is pont ezzel kerestek meg mostanában.
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Dluinet #26007 üzenetére
Nem feltétlenül biztos hogy egy dologról beszélünk! Nekem olyan progi kell ami a Firefox.exe elindulásakor kér egy jelszót ahhoz, hogy elindítsa egyáltalán a programot?
Tehát böngészni csak akkor tudjon valaki ha beírja a jelszót hozzá!
(persze IE-ben meg ilyenekben tudna böngészni, csak firefoxban nem).Erre jó a mesterjelszó? Szerintem nem
-
aleister
veterán
válasz
Dluinet #25717 üzenetére
Én ezt tudom nagyon jól. Gondolhatod mekkora öröm a publisherben tákolt rémségekre utólag kifutót gányolni, meg színteret konvertálni. Ettől függetlenül sajna meg kell csinálnom.
Eddig szétbontottam a több oldalas pdf-et PDFTK-val oldalakra, majd PS-be behúztam őket, ahol egy makrót írtam az egészre konvertálásra. Ezek szerint maradnom kell ennél megoldásnál továbbra is?
-
aleister
veterán
válasz
Dluinet #25715 üzenetére
Sajna így csináltam. Adobe Acrobat X Pro -> Covert Colors tool --> kiválasztom a Euroscale Coated V2-t színprofilnak --> OK --> Save as PDF X1/a.
Ezek után PS-ben még mindig RGB szerepel a színtérnél. Egyetlen esetben jött össze a CMYK, de fogalmam sincs hogyan.
Eddig PS-ben csináltam, de az csak oldalanként tudja megnyitni a pdf-et. Gondoltam jó lenne erre valami célszoftver.
Köszi a felajánlást, de rendszeresen át kell majd konvertálnom a lányok által összefércelt fosokat CMYK-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged