- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #54285 üzenetére
Hogyan tudok be lépni, hogy ne kelljen jelszót be írni belépés esetén?
-
MaxxDamage
félisten
TeamViewer helyett a RustDesk az ajánlott program?
Ingyenesen használható?TeamViewer nálam korlátozva lett és hiába írtam a Supportnak, semmi válasz.
Pedig csak itthoni gépet, ill. családban lévőt vezérlem vele néha... -
MaxxDamage
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #53076 üzenetére
Ez a FilelistCreator még jobb! Köszi!
/ezt kéne betenni Összefoglalóba/ -
MaxxDamage
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #53072 üzenetére
Igazad van, nem is gondoltam, hogy bármi lenne ezzel kapcsolatban ott látod.
-
MaxxDamage
félisten
Tudnátok programot a következőre(?) :
Van külső HDD-m amin csak (sok) Film és sorozat van és azt kellene "listázni" és nyomtatni (hogy tudjam milyen film és verzió van meg)Valami olyasmi lenne a legjobb ami beolvassa a HDD / könyvtár tartalmát és listázná, dokumentálná. Valahogy az ilyen x órás egyesével írás, mentés, stb.. dolgot így el hagynám 2024-be
-
MaxxDamage
félisten
Van program ami a GIF fájlt JPG-re konvertálja, de JPG-ként a GIF funkció megmarad?
Magyarul csinálok GIF képet és átkonvertálom JPG vagy JPEG-re és úgy is GIF-ként látható? Erre szeretnék programot, esetleg online oldalt ahol ezt meg is csinálja és link formájába ki is másolható akár. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #51208 üzenetére
Közbe meglett, 3DMark progival tudtam nézni PCIe feature test, ott írja a max. sávszélt amin megy és össze tudtam hasonlítani a TB3 porton futó GPU-t az MXM porton lévő GPU-val.
-
MaxxDamage
félisten
Van esetleg program arra, hogy a ThunderBolt 3 / Type-C USB 3.2 Gen2 milyen sebességen is megy? (adott esetben, hogy hajtja ami rá van csatlakoztatva eGPU pl.)
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Tudnátok mondani valami jó írás utáni "Cover Designer" programot? (olyasmi lenne jó mint amilyen a Nero-s volt) abba azt szerettem, hogy megírtam a lemezt, majd annak tartalmát (szöveges név, méret, stb..) beillesztésre került és a megfelelő méretet kiválasztva már nyomtathattam is ki.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
FullHD WebCam amit használnék. (ma jött meg)
Milyen programot tudnátok hozzá ajánlani? (Win10 x64 Pro rendszert használok)
IM Magician van hozzá gyárilag, de az nem éppen a legjobb (szerintem)Segítséget előre köszönöm!
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Korábban "Total Media Extreme" (ArcSoft) progit használtam (nagyon bevált) és keresek hasonló és egyszerű, de jó író programot (DvD és BluRay lemez írásra) FreeWare legyen elsősorban, köszönöm! (linket megköszönnék)
Sajnos ezt az ArcSoft progit nem lehet megvásárolni, mert leálltak a fejlesztésével, forgalmazásával.. (sajnálatos) megvettem volna a licencet.
L
-
MaxxDamage
félisten
Véletlen töröltem minden fontos dolgot egy SCSI-320 RAID 600GB (2x 300GB) meghajtóról....
Mivel tudnék gyorsan mindent vissza nyerni? Lomtárba nem pakolta be...egyből törölte (Win7 Ultimate van mint rendszer)
Előre köszi!
L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Valaki tudna ajánlani egyszerű Free programot, amivel MicRo SD kártyámra/ról (USB 3.0 olvasóval használva) az adatokat vissza tudom varázsolni? /16GB/ (véletlen formáztam win7 lemezkezelőben)
Előre köszi!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Sk8erPeter #36268 üzenetére
Hagytam is, jó az mp3 -ban is !
Mindenesetre köszönöm az ajánlást, stb.!L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok!
Mp3 albumom szeretném .flac -ra konvertánli (3CD) , erre van valami jó program?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Sk8erPeter #36042 üzenetére
Én támogatom az MSE használatát! Régóta azt használom Win7 64bit-en és semmi gondom vele! Még anno s478-as konfiggal (mikor még 3-400k volt egy olyan konfig) a Kaspersky fizetett részét használtam (és az pl. ette a gépet, visszafogta) az MSE egy original win mellé tökéletesen megfelelő az aktív tűzfal társaságában
/amúgy alapjába véve tűzfal is elegendő és nem kap be az ember semmit...anno russian oldalakról kaptam be sok vírust.../
L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Volne egy 250GB-os noti HDD-m amire a jelenlegi 120GB-os SSD-t szeretném cloneozni, de a korábban használt Maricrum Reflect "Free" programmal nem igazán tudom, mert auto updateli és teljesen más a program mint ami... (korábban minden gond nélkül cloneozta az adott meghajtót 1in1 de most ez az új felület vagy felülettel ez nem megy) vagy én vagyok a béna?
Valaki tud esetleg hasonló és egyszerű programot az adott célra? Előre köszönöm!
L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Olyan programra volna szűkségem (ha van) amivel egy HDD korábbi partícióját tudnám vissza állítani.
Saját hibám, mert USB FW-t Updateltem és nem vettem ki a pipár a megfelelő helyről, így törlődött a HDD Partíció. Azóta csináltam újat (de minek) és próbálkoztam egyéb programokkal amiknek nem volt eredménye. Amennyiben van megoldás rá és fizetős (biztos fizetős megoldás) és valaki tud ilyenről, azt nagyon megköszönném, ha megosztaná velem, köszönöm!L
-
MaxxDamage
félisten
Volna egy .img kiterj. fájlom amit a Daemon Tools Pro -val nem tudok megnyitni, mert azt pont nem kezeli...
Esetleg valami más free program akad, erre a célra? (egy próba erejéig, amit azután el is távolítanék a gépről)/ODD meghajtóm jelenleg nincs így nem tudom lemezre kiírni Nero-val/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Sk8erPeter #33643 üzenetére
Erre gondoltam, köszönöm !
L
-
MaxxDamage
félisten
Valaki tudna mondani egy jó Temperature monitorozó programot?
/CPUID HWMonitor semmire se való... nem mutatja a CPU temp-et csak HDD , meg VGA-t látom.../
valami jobb kell és részletes (Winx alá 32bit / 64)L
-
MaxxDamage
félisten
Win95-re kellene olyan program mint pl. Aida64 (már nem emlékszem mi is volt a neve annak a régi ilyen proginak)
Régi Compaq Contura 410c -hez kellene.Köszönöm!
L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Rég jártam már erre.
Van egy Filmem 2 formába, 1-ik eredeti DvDRiP (nem a legjobb HUN szinkronnal) és van egy Film+ os felvétel ami a megfelelő szinkronnal lett megadva... kérdésem az lenne, hogy van-e program amivel ezt átvihetem úgy, hogy lejátszás alatt a hangsáv megfelelő legyen és az általam hallani akart szinkron legyen a DvDRiP verzión ?
/ha jól emlékszem akkor a Film+ verzióba van kis 1-2 sec kiesés is a reklámok idején ami ki lett vágva/ a DvDRiP az folyamatos...Válaszokat és segítséget előre köszi !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
LonGleY #29153 üzenetére
Köszönöm a válaszokat !
Ez a progi amit említettem.. el sem indul (nincs is indítófile...)
Nos találtam egy "számlálót" amit teljesen kitöltve (konfig felépítés - hardveres) kidobott et végeredményt
(nem értek hozzá)(550w FSP Raider tápom van , ezen adat szerint a gépem kb. be se kapcsolna nem ?)
L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Van valami program ami kimutatja / méri , hogy mennyi a CPU -m / teljes konfig fogyasztása ? (minimális / terhelés alatti érdekelne húzott FX8350 esetén...watt)(találtam egy progit aminek a neve - Joulemeter (Microsoft) (ez jó / megfelelő))
L
-
MaxxDamage
félisten
Erre valaki valamit ? #29005
L
-
MaxxDamage
félisten
Valaki tudna mondani programot amivel tudnék kis képből / logo -ból ikon file -t csinálni ?
Előre köszönöm !
L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Valaki tudna nekem mondani egy remek CD (Audio) Cover progit ?
(nEro -t használtam korábban , de sajnos nem nyítja meg - lefagy a nEro...) így kellene valami "könnyen" kezelhető borító szerkesztő progi ! (FREE -s program is megteszi !) kiírt Audio CD -hez kellene , CD-képet lementettem Nero -val ! (ha ez számít valamit)Előre köszönöm !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
fatal` #27923 üzenetére
hunfatal & zone : akkor csináljam így őket ahogy vannak ? (a minősége láthatóan jobb!)
fekete-fehér filmet is érdemes mkv -ba konvertálni ? (1958-as)
össz. 32 része van a Carry On -nak (és elég gyorsan átkonvertálja /db !) 1GB körüli / film mkv -ba)
am. ez a progi egy remekmű ! (gyors, könnyű kezelni)Jazz : értem miről beszélsz (már)
L
-
-
MaxxDamage
félisten
Valaki tudna mondani spéci progit amiből a régi "folytassa" (Carry On...) film (xvid .avi) kollekcióm átlehetne konvertálni 720p -be ?
(.mkv file) x264 ha jól rémlik !Előre köszönöm az infot / ajánlást , ha létezik erre a célra ilyen progi ! (DvD -re van azt tudom)
Több fajta is érdekel (akár teljes verziós is) lényeg a hang / kép átkonvertálása HD (720p) -be !
(1080p FHD) nem kell, mert nagy a fileméret !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
LonGleY #27596 üzenetére
FastStone Image Viewer -el megoldottam / kinyomtattam !
Simán ment, köszönöm még1x !Remek program !
Nem csináltam levágást, csak méretezést / dpi opt.
Átméretezés / nyomtatás szerint , majd nyomtatás (progin belül) ott megadtam a megfelelő beáll. és 100% perfect lett !L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Valaki tudna mondani egyszerű programot kép pixel / felbontás módósításához ?
pl. van egy dig. képem ami 640x480 -as és azt átként szerkeszteni / menteni 250x250 -be (2.5cmx2.5cm)
ragasztáshoz kellene nyomtatni, nemnagyon vagyok otthol ilyen téren, remélem valaki tud egyszerű programot erre a célra !
Köszönöm !
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest