Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
flash-
üzenetére
Én ugyanerre a feladatra VNC-t használok. A PC-n fut egy TightVNC server, a mobilon meg egy RealVNC kliens.
De régen volt a uTorrentnek webes felülete, azzal is meg lehetett ezt csinálni. Gondolom qbittorrent is tud ilyet.
RSS-sel nem tudom, hogy lehet ezt megoldani.
flash-: tudnád részletezni? (nekem az RSS kimaradt az életemből, inkább kerültem, mert mindig több jött, mint amennyit szerettem volna
) -
válasz
flash-
üzenetére
Nálam meg egyszázadmásodperc alatt lefut. Alapban a keresés sokáig tart, ezért mindig használok valamilyen indexelő szolgáltatást, például Everything vagy a Windows beépített indexelő szolgáltatást. A TC keresője is borzalmasan lassan keres, ezekhez képest.
-
akaido
addikt
válasz
flash-
üzenetére
Task Coach
Wise Reminder
Alternate Timer
VueMinder
RainlendarMagyar nyelvű a kezelőfelületük.
Csomó a zsebkendőn...
-
zone
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Én TeamViewer-t használok.
-
-
válasz
flash-
üzenetére
Vess egy pillantást erre, hátha megfelel: DVD slideshow GUI
-
-
RootRulez
félisten
válasz
flash-
üzenetére
Driver Genius Lehet vele frisseket keresni, a meglevőket bekuppolni, stb...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Képernyőkímélőnél van ilyen megoldás, hogy Asztalon jobb klikk - Tulajdonságok - Képernyőkímélő - Várakozás X percig mellett "Jelszavas védelem"
Ha 2 percre állítod a képernyőkímélő időzítőjét, akkor visszatéréskor kérni fogja a jelszót a bejelentkeztető képernyőn, amennyiben be van állítva.
Nem kell ehhez külső progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)