Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
üdv mindenkinek!
jelszókezelő programot keresek, nem általános célú felhasználásra, hanem eléggé sok felhasználónév jelszó pároshoz...amit eddig biztonságosnak és használhatónak találtam a RoboForm. Ha valaki tud jobbat, azt nagyon meghálálnám!
-
klambi
addikt
Szevasztok!
olyan programot keresek amivel PPT-re tudok webkammos hangot és képet felvenni, pl kis fejem a sarokban és úgy csinálom a ppt-t és a végén bekonvertálom 1 vedióvá...
bocs a nyers fogalmazásért de ezeket a szoftvereket nem ismerem...
-
klambi
addikt
szevasztok!
backup programot keresek, ami jó és használható kis irodák környezetében is, a lényeg hogy kiválaszthatóak legyenek mappák esetleg meghajtó(k), és ugye az alap, hogy ezt mind időzíteni lehessen...
az sem baj ha fizetős, van néhány ilyen program amit nézegettem de nem volt mind az igazi...
tapasztalatitokat, ötleteiteket várom
-
klambi
addikt
droidra van olyan progi ami blokkolja a hirdetéseket,reklámokat a programokban?, kerestem de nem voltam valami sikeres...

-
klambi
addikt
bocs hogy ide írok, de hirtelen nem találtam mást..
ipad-hez keresek jó remote desktop alkalmazást, win szerverhez szeretnék csatlakozni, mit ajánlotok? -
klambi
addikt
Szevasztok!
olyan gondom lenne hogy tegnap másolás közben megadta mgát a pendrive-om... a windows látja, de se formázni se semmit nem took vele, hallottam olyan progiról,amivel újra lehet építeni a particiót, nem hagyományos programokra gondolok, vagy 3-4 et próbáltam, valamelyik nem is látja, a többi nem tud vele mit kezdeni...
valakinek ötlete?

-
klambi
addikt
szevasztok!
Haverom notebook-ját ellopták, mac alapján ha használják, nem lehet rá szűrni hogy merre lehet a lapos?
-
klambi
addikt
szevasztok!
olyan programot keresek ami win alatt át tudja szerkeszteni a particiókat, pontosabban 1 kis laptopon 10gb hely van a winxp-nek de kevés lesz neki és plusz 2gb szeretnék hozzá tenni, találtam 1-2 programot de nem igazán voltak jók... valakinek ötlet?
-
klambi
addikt
szevasztok!
ismer valaki olyan progit, ami az usb ből cd-t csinál, hogy úgy lássa mintha cd-t tettünk volna be?!!!

-
klambi
addikt
milyen program ami.... frnakón leszedi a rar fájlokról a titkosítást, mert pdf doc ról meg megoldom, de rar-al még gond van..
(aes 128) -
klambi
addikt
helló mindenki
keresem azt a programot ami ki be nyitogatja a dvd meghajtót
tudja valaki hogy mi a neve?
-
klambi
addikt
hello mindenkinek....
kellene 1 kis apró szivesség valakitől, aki tud segíteni 1 olyan progit találni amivel nyomon toom követni a saját gépemben történő dolgokat....kicsit varez a téma, de aki tud az lécci priviben keressen meg!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(aes 128)
asszem 70x ki be nyitogatja?!