Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
modflow #49081 üzenetére
Androidos telefonon a Google saját diktátora
Annál jobb szerintem nincs, ami képes lenne leképezni a magyarul hallott szöveget. Ez az alap Gboard billentyűzetbe van beépítve (mikrofon gomb, kell hozzá net). Nem tudom, hogy ez a funkció máshonnan elérhető-e. Egyetlen nagy hátránya az – volt, legalábbis amikor használtam –, hogy vesszőket és mondatvégi írásjeleket nem lehet vele verbálisan beadatni.
Amúgy jól beállítható billentyűzet, érdemes használni a gyári szutyadékok helyett – ha esetleg nem stock rendszered lenne. De ha ragaszkodnál a megszokott billentyűzet apphoz, akkor is felrakhatod a Gboard-ot pluszban. Amint szövegmezőre kattintasz, az értesítésekben tudsz majd váltani a billentyűzetek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest