- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz energomatt #45699 üzenetére
A Winrar-hoz gyárilag jár a command line RAR... a jó öreg 25 éves cucc, aminek az idők alatt alig változtak a paraméterei.
Ez rar.exe és unrar.exe néven van meg a winrar telepített könyvtárában.
cmd-vel belépve a windows command line-ba és ott rar /? nyomva, máris látod a szintaktikát és a kapcsolókat és az így megírt parancsfájlban a jelszó is megadható.Úgy emlékszem, hogy a rar.exe önmagában is tud futni.
Bizonyos okokból és a 7zip-et szoktam javasolni akár parancssori megoldáokhoz is amihez neked is kell. Nemcsak jobban tömörít, hanem azt a Windows nem kezeli nativan, így a fájlok nagy részét az sima userek nem tudják megnyitni, ami a védelem egyik első lépése.
Meliora sunt bono inimica
-
energomatt
őstag
Szeretnék egy olyan megoldást, hogy Winrarrar becsomagolt és jelszóval védett fájlokat egyetlen script paranccsal ki tudjam adott helyre csomagolni. Közben kérhet jelszót, amit a folyamat közben megadok, de lehet olyan verzió is, hogy a script tartalmazza ezt is. Egy programba illeszteném.
-
RedHarlow
aktív tag
Egy oracle felületről van és valami javás táblázat ez, megnéztem az oldal forráskódját chrome vizsgálattal de az aktuális táblában nem találtam meg sehogyse az adatokat. Gondoltam rá, hogy igen így kimentem a html részt és azt alakítom át valahogy de mivel adat sehol így skippeltem az ötletet. Azt mondod, hogy nincs olyan hogy nincs a forráskódban?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz RedHarlow #45695 üzenetére
Ki kell nyomtatni azt a weboldalt PDF-be és úgy megpróbálni beolvasni. Vagy az előbb említett forrás keresés, ha van html ismeret és szerencséd is van akkor az is működhet.
Az Abbyy-t fokozatosan fejlesztik. Így amit egy régebbi néhány éves példány nem tud, azt az idei tudhatja.Meliora sunt bono inimica
-
RedHarlow
aktív tag
Egy weboldalon lévő táblázatról van szó, aminek a forráskódjában nincs ott az adat mert ilyen iframes cucc. Printscreen-el működhet?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz RedHarlow #45691 üzenetére
Ahogyan bluemirage mondja,
nekem van egy teljes Abby Fine Reader, az Epson szkennerhez adták ingyen, amikor a szkennert vettem épp valami promóció volt.
Nagyon okos, hiába telepítem fel, csak az Epson szkennerrel működik együtt, mással nem és nem lehet képet sem megadni neki.
Nagyon jól kezeli a az általad említett táblázatos oldalakat és jó a magyar nyelv támogatottsága is bár ez téged nem vigasztal. -
őstag
A felhős megosztásnál pl. vállalati onedrive, be lehet állítani, hogy a megosztott tartalom:
- meddig legyen elérhető és utána törlődik
- kik érhetik el
Ez tuti, mert használjuk.Rémlik, hogy a dropbox és más régi file megosztóknál is volt időkorlát megadásának lehetősége és ha jelszó védett fájlt töltesz fel, akkor meg is van oldva a kérdés.
Szóval felhő és nem program.
Meliora sunt bono inimica
-
őstag
válasz RedHarlow #45691 üzenetére
Szerintem fizetős területen van csak ilyen ügyvitelt támogató megoldás.
Nem ingyenes, de nekünk bevált a cégnél az Abbyy Finereader. Ilyenekre is használjuk, amit írtál.
Próbáld ki az adott doksin egy próbaverzióját, hogy a doksidnál mennyire működik a dolog.Meliora sunt bono inimica
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok,
Ismertek esetleg olyan kép OCR olvasót ami valamilyen szinten tartja a szöveg struktúráját? Úgy értem, hogy ha táblázatról van szó akkor valami hasonló táblázatszerűen mentse a szöveget? A copyfish-t találtam ami tök jól működik csak egy összetettebb táblázatnál elég sok idő átrendezni.
[ Szerkesztve ]
-
milu
aktív tag
Dokumentumot/képet/videót (egyszóval fájlt) kell küldenem valakinek, de úgy, hogy csak az lássa, olvassa, nézze, akinek küldöm! (jelszóval védjem?)
Vagy időt/megtekintést lehessen beállítani, majd ezeknek a beállítása után ne lehessen többet megnyitni a fájt!
Tudtok erre valamilyen megoldást?
A lejjebb említett KeyLock, USB Raptor, Predator programokkal ezeket be lehet állítani?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz w.miki #45681 üzenetére
Pár hete találtam a neten egy szoftver leírást, a lényege hogy bluetooth kapcsolat van a telefonod és a pc között, ha gyengül a jel (5-6 méter) akkor pittyen a telefon, ha tovább távolodsz és elveszítik egymást akkor lezár a pc. Visszafelé értelemszerűen felold.
De nem találom most, errefelé induljatok el.
Arra nem emlékszek hogy free, próba vagy fizetős volt. -
-
w.miki
veterán
Hali!
PC-t szeretnénk levédeni, oly módon hogy csak akkor működne a PC, ha ott van mellette a gazdája, ha elmegy, akkor megáll. Pl. olyan NFC kulcs, ha távol viszi a telefont, letiltja a PC-t.
Erre lenne jó egy eszköz/kapcsoló/HW kulcs, amit megnyomva/kiszedve használhatatlan lesz a PC/noti.Másik topikban ajánlottak pár progit, amit pendrive-ra téve elvileg ez megoldható.
KeyLock, USB Raptor, Predator.
Ezekkel kapcsolatban lenne kérdésem, ha használ ilyet valaki.
Melyik ajánlott, ingyenes, melyiket a legegyszerűbb használni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
válasz Kezdő vagyok #45679 üzenetére
A youtube már rég nem flasht használ.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Online Youtube letöltő oldalakat melyeket tudtok javasolni?
Ha más oldal flash videóit is le tudná tölteni,az lenne a legjobb.
A válaszokat előre is köszönöm! -
degec
senior tag
Tiszteletet !
Megnézne nekem valamit valaki [link] portable nem virusos..nod sosem visít..ez egy facebook és más csetprogram alternatíva. Kettővel ezelőttig használtam gond nélkül, de az utóbbi frissítés óta, master paswordért visít a főképernyőn amit sosem adtam meg és generáltam, nem tudok vele mit kezdeni, most vagy én vagyok hüje vagy én ? másnak is masterpass-al akar indítani, és azt honnan szívjam ki?
Amúgy ajánlanám is mert szuper progi !!!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Az erős kifejezés, hogy használni, fel van telepítve. Konkrétan idáig csak pár alkalommal használtam. Elsősorban a minőségibb nagyobb bitrátájú FLAC formátumot szeretem de van pár olyan zene ami semmilyen más formában nem érhető el ezért azokat innen töltöttem le mp3-ban, ezért nem is foglalkoztam azzal hogy egyszerre többet akarjak egy időben tölteni és konvertálni.
Amúgy a 3D YouTube Downloader-t használom, a 64 bites verziót.
-
titán
A 3d youtube downloaderrel hogy tudok teljes listákat letölteni? A linkre kilistázza a videókat, de nem tudom kijelölni az összeset, csak egyenként. Köszönöm!
-
PistiSan
addikt
válasz kezdosql #45669 üzenetére
Szia!
Több szinten is ellentmondasz magadnak, vagy több dolgot szeretnél, nem vagyok benne biztos.
1. Verzió
Egyszer azt írod, hogy mondjuk van 4 mappa. 1,2,3,4
1. mappa az alap, hasonlítsa össze a 2.-vel, és törölje a 2-ből ami nem változott az 1-hez képest, utána a 2-az alap, és törölje a 3-ból azt ami nem változott hozzá képest, ez így tiszta sor.
Ez azért sem jó, mert tegyük fel ki törlöd a fájlok felét a 2. mappából ami nem változott az 1.-höz képest, a következő összehasonlításban már a 2. lesz az alap mappa, amiből hiányoznak az előbb törölt elemek, pedig lehet hogy az 1.-höz képest még most sem változott semmi, szerintem ez rossz irány.2. Verzió
Utána azt írod, 1,2,3,4-mappából az 1.-höz képest törölje a nem változó fájlokat 2,3,4,-ből is, tehát itt végig 1. az alap könyvtár, nem ugrál folyamatosan a következőre, ezt már logikusabbnak érzem.
Viszont ebben az esetben megint csak ki kéne jelölni mindig egy könyvtárat alapnak, amiben minden fájl ott van, mert ha törölsz fájlokat innen onnan, akkor csak katyvasz lesz a vége szerintem.Melyiket verziót szeretnék inkább megvalósítani? Segítek ha tudok, csak tisztázzuk a pontos logikai lépcsőt ami alapján működnie kéne dolognak.
Megjegyzés: Szerintem fordítva ültök a lovon, többen javasolták a növekményes, csak változó fájlokat tartalmazó mentéseket, szerintem is ez lenne a legjobb irány, mert erre millió meg egy szoftver nyújt megoldást, amit meg most te szeretnél, az nem egészen triviális.
-
kezdosql
tag
válasz tordaitibi #45666 üzenetére
Ha felreertettelek elnezesedet kerem.
Teljesen.
Akkor fussunk neki meg egyszer.
Adott egy vinyo, napi mentesekkel. A feladatom az, hogy kiszelektaljam naponta azokat a fajlokat, amik nem valtoztak.
Meg egyszer leirva:
Meg kell nyitnom a datum szerinti elso alkonyvtart es osszehasonlitani a kovetkezovel, es a kovetkezobol torolni az osszes fajlt, ami nem valtozott.
Azutan a "kovetkezo" konyvtar lesz az alap, es osszevetni minden fajlt a harmadikkal, es a harmadikbol torolni mindent, ami nem valtozott.
Ez igy megy, amig van konyvtar.Jobb lenne egy olyan megoldas, amikor egy progit raaeresztek az elso konyvtarra, es kilistazza, hogy ugyan azok a fajlok mely mas konyvtarakban szerepelnek erintetlenul, es azokat egyszerre lehet torolni.
Semmilyen mentes nem kell, a meglevo felesleges fajlokat kell torolni - DE csak akkor, ha nem valtoztak.
Pl. akarmi.bat nem valtozott 5 napig, akkor a kovetkezo negy konyvtarbol torolni kell, de az otodikben mar meg kell hagyni, es utana mar azt kell alapul venni, es azt figyelni, hogy azutan mikor valtozott ismet, stb.Erre keresek egy programot, windowsra.
Van egy "duplicate finder" nevu program, de pocsek, csak egy listat csinal, hogy hany helyen talalt azonos, vagy "nagyjabol azonos" fajlokat, de utana nem tudok a listaval semmit se kezdeni, mint a kepernyon hagyni es kulon ablakban neki kell allnom egyesevel rakeresni a fajlokra es egyesevel torolgetni oket.
Amugy persze, ertem, mint mondtal, ha mentesre lenne szukseg, akkor ertelemszeru az a legjobb megoldas, amikor csak azokat a fajlokat menti, amik nem valtoztak.
Remelem, igy mar ertheto, miert irtam, hogy nem a kerdesemre valaszoltal.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
válasz tknof1871 #45628 üzenetére
Én ezt szoktam használni.
Biztos van jobb is, de nekem ez jött be. Sajnos már nem fejlesztik."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
PistiSan
addikt
válasz tordaitibi #45666 üzenetére
Nálam több szintű backup van, otthon a Free File Sync-el szoktam pár hetente szinkronizálni a változott fájlokat, illetve 6 havonta külső hdd-re, (fizikailag más helyen tárolt) szoktam mindig egy full mentést csinálni, amíg van hely a HDD-n addig egy fájlból lehet 2-3 mentés is 6 hónap eltéréssel.
Csak mentésre használom ezt a HDD-t, csak ilyenkor van használatban. -
veterán
válasz kezdosql #45664 üzenetére
Okes de szamomra a novekmenyes mentes azt takarja,
van 100 .txt fajlod, 1 honapja volt mentesed.
A 100bol 90 erintetlen, 10 tartalma valtozott, akkor a 90 marad a backupba, hozza se nyul, a tizet meg felulirja az ujabbal ha ma mentesz.
A szinkronizalason sem azonnali online szinkront kell erteni.
Nekem ha eszembe jut, ugy 1-3 havonta raeresztem a Free File Sync nevu progit a az M es az F meghajtomra es a valtozasokat raszinkronizalja a backup 2 teras kulsore. Van kb. 10000 olyan fajl ami evek ota nem valtozott, evek ota beken hagyja oket, csak a valtozast szinkronizalja.
Ha felreertettelek elnezesedet kerem. -
őstag
-
kezdosql
tag
válasz tordaitibi #45662 üzenetére
Ha hallgattal volna .... meg ha a topikhoz illo valaszt adtal volna ....
akkor most mindketten okosabbak lennenk.(Ertelemszeru, hogy ertelmetlen napi mentest hasznalni, raadasul honapokon at, eleg egy-ket biztonsagi mentes, es a regebbi maris torolheto. Napi mentes ott kell, ahol bizonyitani kell visszamenoleg, mikor volt meg adott fajl, vagy annak adott verzioja.)
-
tylerddd
veterán
válasz Tav-Csoves #45658 üzenetére
Én videofájlokhoz egy régi, DivXtoDVD nevű programot használok, Win10 alatt is elmegy, ha dvd videót akarok csinálni filmekből. Ez biztosan kezeli a hangsávokat. Ezután meg vannak ingyenes iso készítők, amiket használhatsz. 2 program, de beválhat.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
-
kezdosql
tag
Adott egy merevlemez, rajta napi mentesek, kulon alkonyvtarakban.
Keresek olyan programot, ami megmondja, adott fajlok mikor valtoztak, hogy az azonosakat gyorsabban lehessen torolni.
-
AtHoS
nagyúr
-
Cs1csó
félisten
válasz Tav-Csoves #45658 üzenetére
Amiket a Google ajánl azokat próbáltad már?
-
Wolfskin
őstag
értem, köszi! ez szuper!!!
ez a # dolgot nem is tudtam eddig...a #99 dolgot viszont nem nagyon értettem, de max négyjegyűek a mappanevek 0001-3000, ez biztos. akkor is kell?
tehát úgy lesznek a képek, hogy 100-as csoportokban lesznek, és azon belül lesz a 100 almappa, és mindegyikben az adott termék fotói, mindegyikről 1-4 fotó. de az egész egyszerre lesz átnevezve, mind 3000 termék (és kb 6-8000 fotó)az utána leírt (keresés) dolog az oké, én azt úgy szoktam, hogy Ctrl+F (ezt a hotkeyt átírtam, hogy ugyanaz legyen mint a böngészőben), utána a keresésbe *jpg (korábban ha kiterjesztésre kerestem, akkor *.jpg-t kellett írni, ez mintha változott volna), aztán "ablakba", végül Ctrl+A és mehet a csoportos átnevezés
éééééééés... MŰKÖDIK!
köszi még egyszer!
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
AtHoS
nagyúr
válasz Wolfskin #45654 üzenetére
TCM csoportos átnevezésénél a szakasz és idő közötti # -re feljön egy menü, ott választható a szülő mappa. Gyakorlatilag ezt kell használni:
[P1-99]_[N]
A 99 csak azért, hogy ha változó a mappanév hossza, akkor is rendben legyen az átnevezés. Ha egymás "mellett" vannak a fotókat tartalmazó mappák /értsd: egy almappában találhatóak a sorszámnevű mappák/, akkor ALT+F7 és nem írsz semmit keresési kritériumnak, majd Enter -> a találati ablakban ALT+B , így egyben fogod látni az átnevezendő fájlokat ezért a numerikus billentyűknél lenyomod a * -ot, ami kijelöli az összes fájlt /ha a mappákat is kijelöli, akkor előbb Beállítások -> Általános beállítások ->Működés -> Kijelölés (Szürke +) részen állítsd át Csak a fájlokat-ra/. Ezt követően jöhet CTRL+M és beállítod a fentebbi átnevezést, majd mehet az Indítás és voálá.....amúgy, ha almappázás is van, akkor az almappákban lévő fájlok is átneveződnek az írt kritérium szerint
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
olyan programot keresek, ami JPG képfájlokba tudja csoportosan beleírni a tároló folder nevét (ami egy sorszám)
1. beleírni a fájlnévbe
2. beleírni a kép EXIF információba (megjegyzésbe vagy bármi menüpont alá)példa:
a folder neve minden esetben egy sorszám, 0001-3000-ig sorszámozva, ebben vannak a fotók és ez kéne, hogy a folder neve alapján is lehessen a képek közt keresni megjelenjen.folder: 1234
fájlnév: P3142096.JPG
új fájlnév:1234_P3142096.JPGa TCM-ben elsőre nem találtam ilyet a batch rename menüpontban se:
[folder name]_[N]. meg sehol máshol.
az EXIF-re meg pláne nem...van erre valami lehetőség? van erre célprogram?
köszi!!!
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
tylerddd
veterán
-
Tav-Csoves
őstag
sziasztok!
keresek olyan programot, ami mkv formátumot - 2 hangsávval együtt - dvd iso képként tudja konvertálni.
Windows 10-re keresek ilyent.
Akár lehet fizetős is, de elsődlegesen ingyenes megoldások érdekelnek.köszönöm szépen a segítséget
-
-
tylerddd
veterán
Hello! Adott papír alapon egy színes oklevél, ami fényes A4-es lapon van, kerettel, oklevél felirattal, a többit kézzel lehet kitölteni. Ezt beszkenneltem, Word-ben beillesztettem és szövegdobozokban beírtam a szöveget. Kitöröltem az oklevél képet és így rányomtattam a fényes felületű lapra. Egész jó lett, de nem mindenhol vannak megfelelő helyen a szövegek, nehéz beállítani, hiszen kb. vakon nyomtatok a gyári lapra.
Létezik erre valami program, ami megkönnyítené a dolgomat? Ugye az alap oklevelek adottak, nincs lehetőség teljes oklevelet ilyen minőségű lapra nyomtatnunk. Az oklevél egyébként színes, de a fent leírt szerkesztéshez elég volt a fekete-fehérben is. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
niko87
újonc
Sziasztok! Egy olyan, lehetőleg webalapú appot/szolgáltatást keresek, amivel egy jegyeket árusító csapat életét lehetne egyszerűbbé tenni. (Xls-t egyszerre egy fő tudja szerkeszteni, és a képleteket túl könnyű szétbuherálni) Ha olyasmi lenne mint a Spendee vagy a Mint büdzsé nyilvántartók az remek lenne, csak tudnia kellene különböző jutalék szinteket bizonyos jegyek eladása után levonni. Remélem valaki találkozott már hasonlóval. Köszöntem előre is!
-
dokee78
félisten
Olyan egyszerű videó szerkesztőt keresek amivel 2 videót egymás mellé lehet helyezni.
-
nagyúr
válasz Dexter-2000 #45633 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Dexter-2000 #45630 üzenetére
Pdf olvasóból nem tudsz nyomtatni?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
energomatt
őstag
válasz Dexter-2000 #45630 üzenetére
... és amit a Google a "pdf jpg offline" kersőtalálatai adtak, az egyik sem volt jó.
-
Dexter-2000
őstag
helló
szeretnék .pdf filet .jpg be konvertálni ami offline is jó.
.jpg-t nyomtatni szereném, mivel a program csak ezt a formátumot ismeri, tehát fontos hogy a mérteket is megtartsa.
Szép napot!
-
tknof1871
őstag
válasz tknof1871 #43860 üzenetére
Üdv!
Adatokról biztonsági másolat készítése backup HDD-re.
Van ilyen program ami ezt tudja?
Ha van új fájl akkor azt átmenti a backup HDD-re. Ha megváltozik egy fájl tartalma, mert mondjuk hozzáírok valamit egy szöveges dokumentumhoz, akkor a régi fájlt felülírja a backup HDD-n de rákérdez hogy felülírhatja-e. De ha egy fájlt valamiért törlök a HDD-ről akkor azt ne törölje a backup HDD-ről.
A backup HDD-re a másolást lehet úgy csinálni, hogy utána bitenként ellenőrzi, hogy tényleg hibátlanul másolta át? Tudom, ez hosszú, nem baj. Pl. a Total Commander másolás után nem tud bitről bitre ellenőrizni csak MD5-öt használ. (Látszik, nagyra értékelem az adatok épségét.)
Ugye a lehetséges legbiztosabb ellenőrzés ha másolás után bitről bitre ellenőrizzük tökéletes lett-e a másolat?Amikről backup-ot akarok azok olyan HDD-k amik vagy mindig vagy alkalmanként vannak a PC-ben. Szóval vannak HDD-k amiket nem is teszek be mindig a gépbe.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
titán
Youtube videók letöltésére melyik progit használjátok? Ami képes arra, hogy komplett youtube csatornát letöltsön, illetve a csatornán belül adott "mappákat". Youtube dlg-t használom amúgy, de van amin az is elakad.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv!
Létezik olyan program, ami meg tudja keresni egy videóhoz tartozó címet?
Mint a shazam a zeneszámoknál hallgatás alapján."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek aminél sok képet tudok egybe rakni ezáltal videót csinálni és zenét tenni alá. Mi erre a legalkalmasabb?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
sztanozs
veterán
-
manoarc
senior tag
Sziasztok !
Milyen ingyenes programmal lehetne mkv-t aviba vagy mp4-be konvertálni,hogy megmaradjon a jó minősége és viszonylag egyszerű beállítani?
Párat leszedtem már, de vagy brutálisat romlik a minőség vagy vízjelet tesz a videóra , vagy egyszerre a kettő.Azt tudom,hogy a VLC is tud ilyet , de képtelen vagyok beállítani. Hiába állítom maxra a minőséget , nem sikerül ... pixelháború lesz a végeredmény. Valószínűleg én rontok el vmit, szval vmi béna kompatibileset keresnék Köszi{。^◕‿◕^。}
-
ot93
senior tag
...
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #45612 üzenetére
Ha csak az uninstalált program után maradt mappákat és tartalmukat törlöd, akkor nem.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Csinálok -e valami problémát a Windows 7 64bit-ben,ha egy program uninstallálása után takrítok Total Commanderes fájlkereséssel?
Pl.Program Data-bam,és az User/felhasználói mappában törölgetek?[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz mickemoto #45610 üzenetére
Lejátszóban szerintem tudod állítani a felirat hátterét, nem a ráégetettét, hanem a másikat. Úgy nem takarja ha rárakod?
Szerk.: ncoreon van belőle 1080as változat, szerintem arra nincs ráégetve a felirat. Áprilisban került fel.
[ Szerkesztve ]
-
mickemoto
őstag
válasz sfdrakex #45609 üzenetére
Egyelőre még csak ez a változat elérhető mivel elég friss filmsorozatról van szó. A címe Trapped s02 ( Ofaerd ).Ízlandi sorozat.
Akkor a ráégetett feliratot nem tudom eltüntetni?
Viszont úgy rémlik mintha jó pár évvel ezelőtt egy video lejátszó programmal meg tudtam azt csinálni hogy kitakartam a feliratot, csak már fogalmam sincs hogy melyik volt az.[ Szerkesztve ]
-
mickemoto
őstag
Sziasztok.
Milyen programmal tudok égetett filmfeliratot kitakarni vagy eltüntetni? Adott egy film amire rá van égetve a felirat és egy másik feliratot szeretnék rajta olvasni, de a kettő együtt olvashatatlan. Eltolni le illetve fel meg nem igazán lehet mivel kevés a hely illetve laptopon nézem a filmet aminek eleve relative kicsi a kijelzője. Arra gondoltam hogy a filmnek azt a részét ahol az égetett felirat van egy fekete sávval kitakarnám, vagy ha lehetséges valahogy eltávolítanám a ráégetett feliratot.
-
adik
őstag
Hello,
win10 64 bit alá keresek egy olyan vágólapot, ami automatikusan nagybetűsre alakítja a szöveget
köszi!Kettő, csipkebokor vessző!
-
milu
aktív tag
Olyan (lehetőleg free) cimkéző programot keresek, amivel a fájlaimat meg tudom cimkézni, a későbbi könnyebb megkeresés miatt!
Ismertek ilyet?
-
kidnou
őstag
válasz Kezdő vagyok #45601 üzenetére
Video DownloadHelper chrome kiegészitő letölti, kipróbáltam
-
titán
válasz Kezdő vagyok #45601 üzenetére
Én a stream recorder 1.1.3 chrome kiegészítővel töltök le onnan, de most ezt a kiegészítőt nem találom az áruházban.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Újabb kérdés:
a www.mediaklikk.hu oldalról milyen programmal tudnék letölteni?
Azt sem bánnám,ha egy online oldalt linkelnétek,ami letölthetővé varázsolja a videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest