- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Sziasztok.
Valahol olvastam régebben hogy fotón, képen lévő szöveget amit alapból nem lehet kijelölni, valahogyan mégis kijelölhetővé lehet tenni. Egy idegen nyelvű írást szeretnék lefordítani, de előtte a szöveget a képről kimásolhatóvá szeretném tenni. -
mickemoto
őstag
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan ingyenes programot amivel egy külső HDD-n win10 alól törölni tudnám a duplikált fájlokat? Eddig akárhány programot próbáltam egyik sem jutott tovább a keresésen. Törölni egyikkel sem sikerült.
-
mickemoto
őstag
válasz
sfdrakex #45609 üzenetére
Egyelőre még csak ez a változat elérhető mivel elég friss filmsorozatról van szó. A címe Trapped s02 ( Ofaerd ).Ízlandi sorozat.
Akkor a ráégetett feliratot nem tudom eltüntetni?
Viszont úgy rémlik mintha jó pár évvel ezelőtt egy video lejátszó programmal meg tudtam azt csinálni hogy kitakartam a feliratot, csak már fogalmam sincs hogy melyik volt az. -
mickemoto
őstag
Sziasztok.
Milyen programmal tudok égetett filmfeliratot kitakarni vagy eltüntetni? Adott egy film amire rá van égetve a felirat és egy másik feliratot szeretnék rajta olvasni, de a kettő együtt olvashatatlan. Eltolni le illetve fel meg nem igazán lehet mivel kevés a hely illetve laptopon nézem a filmet aminek eleve relative kicsi a kijelzője. Arra gondoltam hogy a filmnek azt a részét ahol az égetett felirat van egy fekete sávval kitakarnám, vagy ha lehetséges valahogy eltávolítanám a ráégetett feliratot.
-
mickemoto
őstag
Mp4 tömörítésére létezik valamilyen program?Lehet egyáltalán mp4-et tömöríteni vagy esetleg más formátumra átkonvertálni ami helytakarékosabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest