Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
válasz
bluemirage
üzenetére
Szuper, kipróbálom. Köszönöm!
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan útvonal tervező amiben külön lehet állítani a vármegyéket hogy melyikben kerülje el a fizetős utakat? -
mickemoto
őstag
Sziasztok.
Valahol olvastam régebben hogy fotón, képen lévő szöveget amit alapból nem lehet kijelölni, valahogyan mégis kijelölhetővé lehet tenni. Egy idegen nyelvű írást szeretnék lefordítani, de előtte a szöveget a képről kimásolhatóvá szeretném tenni. -
mickemoto
őstag
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan ingyenes programot amivel egy külső HDD-n win10 alól törölni tudnám a duplikált fájlokat? Eddig akárhány programot próbáltam egyik sem jutott tovább a keresésen. Törölni egyikkel sem sikerült.
-
mickemoto
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Egyelőre még csak ez a változat elérhető mivel elég friss filmsorozatról van szó. A címe Trapped s02 ( Ofaerd ).Ízlandi sorozat.
Akkor a ráégetett feliratot nem tudom eltüntetni?
Viszont úgy rémlik mintha jó pár évvel ezelőtt egy video lejátszó programmal meg tudtam azt csinálni hogy kitakartam a feliratot, csak már fogalmam sincs hogy melyik volt az. -
mickemoto
őstag
Sziasztok.
Milyen programmal tudok égetett filmfeliratot kitakarni vagy eltüntetni? Adott egy film amire rá van égetve a felirat és egy másik feliratot szeretnék rajta olvasni, de a kettő együtt olvashatatlan. Eltolni le illetve fel meg nem igazán lehet mivel kevés a hely illetve laptopon nézem a filmet aminek eleve relative kicsi a kijelzője. Arra gondoltam hogy a filmnek azt a részét ahol az égetett felirat van egy fekete sávval kitakarnám, vagy ha lehetséges valahogy eltávolítanám a ráégetett feliratot.
-
mickemoto
őstag
Mp4 tömörítésére létezik valamilyen program?Lehet egyáltalán mp4-et tömöríteni vagy esetleg más formátumra átkonvertálni ami helytakarékosabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest