-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok,
Thunderbird névjegyzéket szeretnék Outlook (O365) ba migrálni.
próbáltam több módszert vesszővel elválasztott .csv importálni utf8/nélküle de eddig vagy karakterkódolási hibába futottam, vagy hibásan importálta az outlook a névjegyeket. (vcard, ldif formátumokkal se jutottam előrébb)
Van erre a célra megfelelő program? elsősorban ingyenes érdekel de ha tuti jó, fizetős is szóba jöhet.
Korábban Dawn-t használtam sajnos az most nem működött. -
Dexter-2000
őstag
helló
szeretnék .pdf filet .jpg be konvertálni ami offline is jó.
.jpg-t nyomtatni szereném, mivel a program csak ezt a formátumot ismeri, tehát fontos hogy a mérteket is megtartsa.
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok,
van egy régi HDD-m ami bad szektoros, és át szeretném klónozni egy újraA gond csak ott van, hogy amiket eddig próbáltam programok, a bad sectornál kiadtak, és nem futott le a mentés/klónozás.
Van olyan szoftver ami autómatikusan kihagyná a hibás szektorokat?
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok
keepass hoz hasonló programot keresek, amihez pl1 hozzáadott elemhez, több filet hozzáadhatok pl pdf. kép.
valami ötlet?
a lényeg, hogy legyen egy masterpassword amivel az egészet letudom védeni. -
Dexter-2000
őstag
hát, konkrétan a 6478336-os blokkal van gond
akkor most mit számoljak?úgy is újra kell tenni a win-t gondoltam akkor úgy particionálom.
checkdisk-et olvastam hogy megjelöli a hibás szektort és oda akkor már nem ír a win adatot, de ha újratelepítem akkor is ilyen okos hogy még telepítés előtt megnézni hogy van ilyen hibás szektor? -
Dexter-2000
őstag
sziasztok
van egy badsectoros vinyom konkrétan 1 blokk sérült.
van valami program ami úgy particionálná a vinyót hogy kihagyná az érintett szektort? -
Dexter-2000
őstag
zenét szeretnék vágni, de úgy hogy a borítókép meg a tagolások megmaradjanak.
mit ajánlotok?(esetleg mp3tag el lehet?)
-
Dexter-2000
őstag
van olyan program ami megkeresi automatikusan a drivereket xp-hez és fel is rakja?
-
Dexter-2000
őstag
Helló milyen videóvágó programot ajánlotok amivel lehet: gyorsítani lassítani videót vágni képet bevágni illetve zenét alávágni
másra nem kell ja persze az sem hátrány ha gyorsan és könnyen tanulhatófizetős és ingyenes egyaránt érdekel
-
Dexter-2000
őstag
Van olyan program amivel a videóból ki tudom szedni a beleintegrált feliratot? (itt most nem az égetettre gondolok.)
A BSplayer nek mintha volna egy de az nálam nem igazán működött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest