- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
-
válasz
energomatt #43295 üzenetére
Bírósági engedéllyel lehet titkos a felvétel. De legyen már ennyi elég az off topikból.
(#43297) Kékes525: egyrészt ahogy előttem írták, az csak egy app, rajtad múlik, hogy betartod-e a törvényeket, jogszabályokat, másrészt már azok közül is egyre több figyelmeztet, hogy az EU-n belül nem készíthetsz felvételt a másik fél tudta nélkül, harmadrészt nem véletlenül tiltják el az EU-ba szánt telefonokban a felvétel készítésének lehetőségét (meglepően sok mobil tudja gyárilag).
-
Kékes525
félisten
válasz
Gondolom a beszélgetés és a lehallgatás típusától függően. Nyomozás alatt biztos hogy nem.
(#43294) galaxys80
Akkor miért tölthetők le magyar IP címről ezek az appok (hívásrögzítők) a playről? Azok nem rendelkeznek ilyen beállítással.
-
válasz
+1
-
Kékes525
félisten
"Plusz azt is figyelembe kell venni, hogy minden hívás elején kötelezően be kell mondani, hogy a hívás rögzítésre kerül,és ezt célszerű automatizálni, különben komoly jogi következményei lehetnek, ha elfelejti bemondani az ügyfélszolgálatos"
Ez magánszemélyekre is vonatkozik?
-
Androidon léteznek hívásfelvevő alkalmazások, de nem minden készülékkel működnek. Plusz azt is figyelembe kell venni, hogy minden hívás elején kötelezően be kell mondani, hogy a hívás rögzítésre kerül, és ezt célszerű automatizálni, különben komoly jogi következményei lehetnek, ha elfelejti bemondani az ügyfélszolgálatos. Ez az automatizálás nem megoldható androidon.
Egyébként az ügyfélszolgálatok jellemzően IVR rendszereket használnak (ezek azok az automata rendszerek, melyek válaszolnak a hívásra, és különböző opciókat adnak a hívónak (nyomd meg az 1-est ehhez, a 2-est ahhoz, stb), valamint be tudnak mondani bármit, pl. a figyelmeztetést is a felvételre.
Itt van egy ilyen szolgáltatás: [link]
Persze a legolcsóbb az, ha egy sima androidos telefonon van egy automatikus hívásfelvétel alkalmazás, de tényleg nem minden telefonon működnek ezek.
-
Kékes525
félisten
Nem te szúrtad el, hanem a fejlesztő és a honlap szerkesztője is. Duplán rosszul csinálták. A honlapukon is az van, ami értelmetlen, mert az eggyel régebbi verziónak is 6.0.1258 a száma. Azaz nemcsak a honlapukon feltüntetett verziószám rossz, hanem az is amit a program most megjelenít. Akkor lenne ennek értelme, ha a mostaninak nagyobb lenne a verziószáma mint 6.0.1258.
"Sok fejlesztőnél van olyan is, hogy visszavonják a letöltésekből a legutolsót, mert valami nem várt hibát tartalmaz."
Ez is lehetséges, de akkor miért adták ki ugyanazt a verziószámot, mint ami volt? Totál káosz.
-
Kékes525
félisten
Szia pc360!
Láttam a NeszeTools-on a SUPERAntiSpyware új, 6.0.1250 verzióját. Előtte pedig a 6.0.1258-as volt. Hogy van ez? A honlapjukon is az 6.0.1250 van Product Release History for SUPERAntiSpyware Professional. Az 6.0.1250-as az 10/17/2017 dátumú. Nem értem.
Rossz a verziószám?
Most telepítettem és a verziószáma 6.0.1258, ugyanaz, mint ami volt. -
pc360
addikt
válasz
Csabee. #43282 üzenetére
Ott van a FastStone Photo Resizer is, ami eleve a konvertáló eszköz részét jelenti a képnézegetőnek, így spórolsz egy gombnyomást.
-
-igu-
veterán
válasz
Csabee. #43282 üzenetére
Viszonyítás kérdése. Hány kattintás alatt lenne elég egyszerű?
Itt a program indítása, mappa kiválasztása, file-ok kijelölése után
- F3
- advanced options
- méret kiválasztása
- OK
- ConvertRáadásul ha periodikusan előjön ugyanez a feladat ugyanezzekkel a méretekkel, akkor sémaként el tudod menteni a konverzió beállításait.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
energomatt #43283 üzenetére
Nem, hanem pl épüljön be a context menübe. De most találtam egy egyszerűt úgy néz ki, köszi!
-
Oryctolagus
tag
Ismertek olyan adatforgalom mérő programot amiben betudom állítani azt is, hogy külön mérje a nappali és éjszakai adatforgalmat?
Pl.: 8:00-tól 00:00-ig és 00:01-től 7:59-ig
És mondjuk nincs tele mindenféle nemkívánatos dologgal.Ha beleásnám magam, megírnám én de nincs kedvem.
Egyébként Windowsra kellene.Köszönöm!
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Olyan ingyenes képméretező alkalmazást keresnék amivel könnyedén a kijelölt képeket tudkm kicsinyíteni adott méretre. Fizetőst ismerek de ingyenest tudtok ajánlani?
-
-
milu
aktív tag
Olyan programot keresek, ami használható ügyfélszolgálat részére.
A GDPR adatvédelmi törvény miatt az ismerősöm által üzemeltetett ügyfélszolgálatnak a törvényi előírás szerint automatikusan rögzíteni és tárolni szükséges a hívásokat!
Vagy Androidra vagy vezetékes telefonhoz keressük a megoldást, aki ismer ilyet, kérem javasoljon!
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #43270 üzenetére
Ebben a prociban alapban van gyári tuning, hogy ez mikor lép működésbe nem tudom. (dedikált gomb vagy automatikusa szabályzás passz)
Amint látod 2,7Ghzaz alap és 3,7 Ghz a boost órajele, szerintem bőven jó. A biosban nézd meg hogy engedélyezve van e - nem tudom hol található de zongorázd végig a beállításokat - ez a funkció és ha engedélyezve van vagy nem is találsz rá opciót akkor valószínüleg automatikusa. Mivel egy mobil processzorról van szó gondolom notebookban van úgyhogy mindenféle tuninggal én csínján bánnék.Nekem egy asztali 3,5Ghz-es van ami gyárilag képes 3,9Ghz-re ugye ez sem K-s.
Zola007
Amúgy mi a gond a VirtualBox-al? Ahogy néztem ez a legjobb a piacon. Mondhatni etalon.
-
Cs1csó
titán
válasz
Zola007 #43268 üzenetére
Ezeket nézd végig: AlternativeTo
A lista elején ez a két program található:
- VMware Workstation Player
- Quick EMUlator (QEMU ) -
Zola007
veterán
Virtualbox szerű alternatívát keresek, ahol egy fizikai gép pontos mását tudom beállítani elemenként tesztelés céljára.
Létezik ilyen? -
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #43266 üzenetére
Üdv egy ilyen programról tudok: Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU)
Egyébként ha K-s a proci akkor gondolom a biosban vagy UEFI felületen lehetengedélyezni az overclock-ot.
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
CPU szabályzó programot keresek, amivel esetleg lehet overclockolni, vagy underclockolni (mint pl throttlestop, csak másik). -
Winne
nagyúr
válasz
bluemirage #43262 üzenetére
Nem céges, nem erről van szó, legalábbis még nem, egy barátom címkézett vele otthon saját felhasználásra eddig a régivel, tönkrement neki és kapott egy másik gépet, ha megveszi bele a tekercseket és elintézi a fájlok konvertálását valahogy. A Corel Wordperfect trial volt, de nem is volt a listában a formátum, így törölve is lett.
Ha írok nekik, hogy erre szeretnék megoldást, kérnek valami regisztrációt vajon, vagy csak random mondanak egy számot? Van tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
-
brd
nagyúr
válasz
King Unique #43261 üzenetére
Az utóbbi után nem fognak semmit találni a szokásos adatmentő programok, legalábbis HDD-nél nem.
Ez így félrevezető, mert a "mai" (legalább IDE vezérlős) HDD-knél semmilyen (a nem szokványos is) adatmentő program nem fog már ezt követően találni semmit. Az úgy 200 GB feletti HDD-k esetén pedig még HW-esen is esélytelen bármilyen töredéket találni még egy erre szakosodott adatmentő cégnek is (ennél kisebb HDD-k esetén még a sectorokban töredék adatokat van esély találni HW-esen) egy valóban teljes formázás után (ami a sectorok tartalmát 00-val írja felül).
-
dqdb
nagyúr
válasz
King Unique #43261 üzenetére
Jogos, valamiért abban a tévedésben voltam, hogy a Home-ban is benne van.
De azoknál mondjuk célszerűbb inkább a gyári Secure Erase funkció használata.
Ezzel határozottan egyetértek. -
Mi is használunk Zebrákat a gyártásban.
Feltételezem, hogy céges problémáról van nálad is szó.
Ha az új nyomtató is zebra, akkor a zebra.com-on keresztül kell supportot kérni a LAB és LBL témában.
Egy ilyen céges problémánál általában nincs más járható út... És igen... Az is lehet, hogy pénzbe fog kerülni a megoldás. Ha a céges problémáknál a Google és Corel Wordperfect ... beszereztem' megoldások már nem váltak be.Ha feltűnt a céges szó ismétlése, akkor az nem a véletlen műve, mert ez esetben a home megoldásoktól is néha el kell távolodni, pláne olyan professzionális területen,mint a zebra.
contact.emea@zebra.com (németül vagy angolul) -
King Unique
titán
"az egyik legegyszerűbb felülírási módszer a következő Windows alatt:"
A BitLocker létrehozási képesség eleve nem mindegyik Windows-kiadásban van benne, ellenben a lemez teljes formázása nyilván igen, ami egyébként egyszerűbb módszer. Az utóbbi után nem fognak semmit találni a szokásos adatmentő programok, legalábbis HDD-nél nem. Akár SSD-knél is működik + utána Windows 8.x/10 alatt egy manuális optimalizálás (TRIM). De azoknál mondjuk célszerűbb inkább a gyári Secure Erase funkció használata.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy halom címke sablon, amit egy Régebbi Zebra nyomtatóra megírtak, LAB formátumú fájlokkal. Az új nyomtatónak a szoftverje ezeket a fájlokat már nem kezeli, LBL fájlokat szeretne látni. Google segítségét igénybe vettem, de nem találtam sem konvertálót, sem olyan programot, ami legalább megnyitná a lab formátumot, hogy ki tudjam importálni lbl formátumban.
Erre szeretnék valami 5letet, segítséget kapni.
Corel Wordperfectet írtak a neten, beszereztem azt is, de az sem nyitotta már meg.
-
Cs1csó
titán
Igazad van erre nem is gondoltam (mármint a konkrét technológiai különbségre hogy a HDD mágneses elven az SSD pedig úgy tárolja az adatokat,de azt tudtam hogy nem használ neki a felülírás), de mint írtam úgy tudom nem is ezt ajánlják hanem van minden gyártónak a saját SSD-jére külön SECURE ERASE progija. A kérdező amúgy is mindkét technológiás adattároló biztonságos törlésére rákérdezett, úgyhogy szerencsére nem lőttem mellé.
-
dqdb
nagyúr
És a mai modern HDD-k esetében is csak mítosz a hétszeres felülírás, amely a DoD 5220.22-M egy ma már visszavont előírása nyomán került be a köztudatba sok-sok évvel ezelőtt.
Az amerikai kormányzati szabályozás szigorodott (fizikai megsemmisítés vagy demagnetizálás), a való életben használatos pedig egyszerűsödött: elég egyszeres felülírás a visszaállíthatatlansághoz.
Külön alkalmazás telepítése nélkül az egyik legegyszerűbb felülírási módszer a következő Windows alatt:
1. összes partíció törlése
2. egyetlen partíció létrehozása
3. BitLocker ráeresztése teljes lemeztitkosítással az üres partícióra -
Cs1csó
titán
válasz
Poiro7 #43250 üzenetére
A CCleaner tudja ezt, azt olvastam erről hogy elvileg 7x-es felülírás az ami után már SEMMILYEN megoldással nem lehet visszanyerni az adatokat - még a Kürt Zrt.-nek sem - és itt a képen még van valami 35x-ös is az már nem tudom mit tud, de HDD-re tuti jó.
SSD-re vagy hasonló flash alapú tárolóra lehet van más megoldás is ami úgymond kevesebb írással is meg tudja ezt oldani pl. a samsung SSD-khez van a SAMSUNG MAGICIAN progi amiben van egy SECURE ERASE nevű megoldás - láttam a menüjében és emlékszem ár de nem használtam - ami jó de lehet ilyen programot nagyobb gyártók is csinálnak a saját SSD-jükhöz.
Megpróbálok még keresgélni a témában hogy SSD-re van e valami dedikált megoldás de a CCleaner megoldása a 7x-es felülírás HDD-re bőven jó.A fentebbi hozzászóló ezt ajánlotta én sem ismertem: Darik's Boot and Nuke
-
energomatt
őstag
válasz
kezdosql #43251 üzenetére
Ha léteznek ilyenek, akkor a Google keresőben..
-
kezdosql
tag
válasz
energomatt #43241 üzenetére
Es abbol hol talalok ingyenes programot kulonbozo nyelvekre?
-
Poiro7
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék ami tele írja szeméttel az adattároló egységet (HDD,SSD, Micro SD, stb), hogy formázás után ne lehessen semmit kinyerni belőle -
GGAllin
tag
sziasztok!
Az Unified Remote hoz hasonló programot keresek wake on lan támogatással, ismertek még ilyeneket?
-
pc360
addikt
Esetleg ez segíthet: mp3DirectCut
Rendes egyéb szerkesztőt nem tudok hirtelen. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Tudnátok ajánlani egy free mp3 editort?Mert az audacity egy idő után úgy gondolja,hogy már nem akar több darabot kivágni az mp3-ból... -
antonx
csendes tag
Sziasztok .
Ha friss telepitést csinálok , többször megy fel kb 5-6 program , amit nem fogok frissiteni (pl. Office 2013 megvettem , nem kell több , mellé x db progi) .
Össze tudom fűzni ezeket 1 fájlba seriallal együtt , hogy ne kelljen mindig darabonként telepiteni tiszta telepitésnél ? Köszi -
tknof1871
őstag
Üdv! Tárolóhelyekről (két HDD tükrözve) törölt mappákat/fájlokat is lehetséges visszaállítani? Van free program ami jó a visszaállításra?
-
w.miki
veterán
eKönyv, ebook olvasó Win alá, mik az ajánlottak?
(Android, és ios-re is érdekelne, de gondolom, azt másik topikban kéne kérdeznem) -
kezdosql
tag
válasz
bluemirage #43210 üzenetére
Nem, ez egeszen mas.
Olyan "domino"-szeru jatekot keresek, ahol mindenki kap x betut es egy nagy tabla, amin nehany betu szerepel, es a feladat az, hogy a tablat kell teleirni ertelmes szavakkal.
Van, ahol pontozva vannak bizonyos mezok, vagy betuk, azok tobb pontot ernek.
Amolyan "szabad" keresztrejtveny-szeru, ahol nincsenek korlatozok, mint pl. fekete mezok.
-
.mf
veterán
válasz
bluemirage #43232 üzenetére
Kösz a válaszokat!
Bluemirage: igen, azok közül a freeket, meg még pár másikat is már fent felsoroltam, talán csak a Shotcut maradt ki, mivel azt pár összehasonlítás lejjebb pontozta, mint másokat, amiket próbáltam; de lehet, hogy még megpróbálom azt is... Az Openshot majdnem jó lenne, ha nem lenne ennyire bugos, és nem fagyogatna folyamatosan...
Csicso82: utolsó oldalt átfutva nem biztos, hogy ez a kérdés ott a legjobb helyen lesz
De ha már kifutottam az opciókból, talán megkérdezem ott is (Met legnagyobb örömére
)
-
GreenIT
tag
SOS, please, marhasagot csinaltam.
Veletlenul toroltem egy pendrajvon egy txt fajl masodik felet es sajnos el lett mentve.
Ismeretem serint ez azt jelenti, hogy fajl rovidebb lett, igy a maradek resze a szabad szektorok koze kerult.Milyen programmal tudnek a pendrajv teljes feluleten szovegre rakeresni, hogy beazonositsam, melyik szektorban van azelvesztett szovegresz?
Hogyan tudom a pendrajv szabad szektorait vegignezni es a kivant reszt elmenteni egy szovegfajlba?Esetleg mas megoldas?
-
-
Cs1csó
titán
Üdv itt próbálkozz: Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
-
.mf
veterán
Szasztok!
Kerestem általános videószerkesztős topikot, de lehet, hogy nincs? (Csak egy-egy konkrét program topikját találtam)Videót próbálok összevágni, hang, rövid timelapse videók, képek. Jó lenne a hanggal szinkronba a vágásokat, azaz nem ártana waveform. Sima fadein-fadeout elég, nem kellenek speckó effektek. Kéne az elejére cím, végére credits. Nem hinném, hogy ezek olyan nagy dolgok, mégis...
Amiket próbáltam:
- Openshot. Intuitív, jól kezelhető UI, de rakás bug, agyfaszt kaptam tőle. Hangot nem lehet állítani, normál hanganyag recsegősre túlvezérelve jött ki, bármennyire is állítottam a hangot. Cím és egyéb szöveges részeket is még fapadost sem elérő szinten kezeli. Bizonyos számú vágás után az idő felét not responding állapotban tölti...
- DaVinci Resolve. Ágyúval verébre - ha egyáltalán működne, de indulás helyett csak hibaüzeneteket ad
- Lightworks. Ágyúval verébre - ha egyáltalán megenné a sima AVC 1080p30 avi fájlokat, de nem teszi, avival mások is csak szenvednek vele
- VSDC. UI, workflow nem kézreálló. Hangra vágáshoz waveform csak Pro verzióban
- talán még volt pár, amin gyorsan túl is estem...
Ma is 5-ig szívtam velük, egy kicsit teli van a hócipőm, halp plz... -
ZCoyote
őstag
válasz
DrojDtroll #43227 üzenetére
Szivesen. Viszonylag uj az a topic.
-
Joker88
őstag
lenne nekem egy videóm.
azonban át szeretném alakítani ,méghozzá úgy,hogy a videóból levágni a hangot,csak kép maradjon. egyfajta "némafilmet" szeretnék létrehozni. Ezt milyen programmal lehet kivitelezni ? -
ZCoyote
őstag
válasz
DrojDtroll #43223 üzenetére
A Filezilla feature listájában írják, hogy tud remote file editing-et (pfűű de szép volt). Még nem próbáltam de lehet, hogy jó lesz neked.
-
ZCoyote
őstag
válasz
DrojDtroll #43223 üzenetére
Szerintem tt előbb kaphatsz választ.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Linuxra kellene olyan ftp kliens amiben van beépített szövegszerkesztő. A lényeg hogy a programon belül tudjam instant módosítani a fájlt és menteni.
-
pc360
addikt
G@ben: A leírásból kiderül, de a SyncBackFree lesz a jó, ha manuális indítású szinkronizáció, vagy tükrözés kell. Ha nem, akkor pontosíts majd!
Zola007: Nem néztem a pontos feature-listát (elvégre minden videoszerkesztő hasonmás), de a VSDC-t mondanám, mint használható ingyenes.
-
Zola007
veterán
Keresek a Videopadhoz hasonló teljesen ingyenes videoszerkesztő programot
-
ZCoyote
őstag
Ezek esetleg? pc360 ft által összegyűjtve.
-
G@ben
addikt
Milyen ingyenes szinkronizáló programot ajánlotok, ami egyszerűen kezelhető? A gépet és a külső vinyót szeretném szinkronizálni könyvtáranként, mert unom, hogy mindig át kell nézni, hogy melyikre mi került, illetve melyikről mit töröltem. Ne fusson automatikusan, csak azt szinkronizálja, amit én megadok neki!
-
bryant56
aktív tag
Sziasztok.
Olyan programot keresek, ami vizuálisan képes összehasonlítani képeket, mint a Google képkeresője.
Előre is köszi a segítséget!
-
pc360
addikt
válasz
energomatt #43211 üzenetére
Úgy igen, végülis találó.
Volt itt a fórumszerte valami kényszeresen minden magyarra fordító csóka. A nevére már nem emlékszem, de borzasztó dolgokat volt képes kreálni.
* IP / host címe
-
-igu-
veterán
válasz
energomatt #43211 üzenetére
adatfolyam linkje (stream url) ?
-
-
kezdosql
tag
Iskolasoknak keresek ingyenes szokitalalo programot, eddig keves sikerrel.
Egy amerikait talaltam, ami valojaban egy akasztofas jatek, de a szokincse foleg amerikai tv filmekre es szereplokre epul.
Jo lenne magyar, angol es nemet programot talalni.
Lehetoleg a geppel kelljen jatszani, hogy a gep gyorsan adja a helyes szavakat, es persze o nyerjen eleinte, igy gyorsabban tanuljanak uj szavakat, vagy gyorsabban rajojjenek, hogy adott betukbol milyen ertelmes szavakat lehet kepezni.Koszonok minden tippet.
-
pc360
addikt
válasz
energomatt #43207 üzenetére
Programvezérlő
A playlist-ekre gondolsz? Programvezérlő... Ki a tököm talál ki ilyen fordításokat, és vajon miért teszi mindezt?
-
pc360
addikt
válasz
energomatt #43205 üzenetére
Ahány adó, annyi féle... Ha a netrádiós progikban megtalálható a keresett cókmók, akkor meg tudod nézni a címet is. De ahány program, vagy weboldal, annyi féle adatbázissal fogsz találkozni. Nem hiszem, hogy erre létezne ultimate kereső.
-
energomatt
őstag
Olyan programot/keresőt szeretnék, amivel meg lehet találni általam név alapján megadott netrádiók stream url címeit. Tehát nem közvetlen lejátszáshoz kellene, hanem ahhoz, hogy egy bizonyos lejátszóhoz manuálisan hozzá tudjak adni bizonyos adókat.
-
w.miki
veterán
Webkamerával rögzített videót szeretnék a youtubera feltölteni, de nem találtam olyan menüpontot benne, csak a PCről feltöltést.
Tudnátok ajánlani olyan egyszerű, ingyenes programot, amivel PCre lehet menteni/készíteni webkamerás videót? -
pc360
addikt
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
2 darab FullHD videót szeretnék úgy egyesíteni 1 videóba, hogy egymás mellé legyenek rakva, 2 monitoron lehessen nézni minőségromlás nélkül. Tehát a felbontása ne 1920x1080 legyen, hanem 3840x1080.
Tudtok ajánlani valami egyszerűen kezelhető programot amivel ezt meg lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged