- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- uleFone Power
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Poiro7
üzenetére
A CCleaner tudja ezt, azt olvastam erről hogy elvileg 7x-es felülírás az ami után már SEMMILYEN megoldással nem lehet visszanyerni az adatokat - még a Kürt Zrt.-nek sem - és itt a képen még van valami 35x-ös is az már nem tudom mit tud, de HDD-re tuti jó.
SSD-re vagy hasonló flash alapú tárolóra lehet van más megoldás is ami úgymond kevesebb írással is meg tudja ezt oldani pl. a samsung SSD-khez van a SAMSUNG MAGICIAN progi amiben van egy SECURE ERASE nevű megoldás - láttam a menüjében és emlékszem ár de nem használtam - ami jó de lehet ilyen programot nagyobb gyártók is csinálnak a saját SSD-jükhöz.
Megpróbálok még keresgélni a témában hogy SSD-re van e valami dedikált megoldás de a CCleaner megoldása a 7x-es felülírás HDD-re bőven jó.A fentebbi hozzászóló ezt ajánlotta én sem ismertem: Darik's Boot and Nuke
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest