- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Szasztok!
Kerestem általános videószerkesztős topikot, de lehet, hogy nincs? (Csak egy-egy konkrét program topikját találtam)Videót próbálok összevágni, hang, rövid timelapse videók, képek. Jó lenne a hanggal szinkronba a vágásokat, azaz nem ártana waveform. Sima fadein-fadeout elég, nem kellenek speckó effektek. Kéne az elejére cím, végére credits. Nem hinném, hogy ezek olyan nagy dolgok, mégis...
Amiket próbáltam:
- Openshot. Intuitív, jól kezelhető UI, de rakás bug, agyfaszt kaptam tőle. Hangot nem lehet állítani, normál hanganyag recsegősre túlvezérelve jött ki, bármennyire is állítottam a hangot. Cím és egyéb szöveges részeket is még fapadost sem elérő szinten kezeli. Bizonyos számú vágás után az idő felét not responding állapotban tölti...
- DaVinci Resolve. Ágyúval verébre - ha egyáltalán működne, de indulás helyett csak hibaüzeneteket ad
- Lightworks. Ágyúval verébre - ha egyáltalán megenné a sima AVC 1080p30 avi fájlokat, de nem teszi, avival mások is csak szenvednek vele
- VSDC. UI, workflow nem kézreálló. Hangra vágáshoz waveform csak Pro verzióban
- talán még volt pár, amin gyorsan túl is estem...
Ma is 5-ig szívtam velük, egy kicsit teli van a hócipőm, halp plz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest