- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soja
aktív tag
válasz
dellfanboy #39235 üzenetére
Így van most is, de gondoltam, nem csak nekem lehet igényem ilyenre és már létezik erre valami user friendly megoldás.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Biztos van 1001 olyan program, amit keresek, de én a legegyszerűbbet szeretném kérdezni, ami gond nélkül működne is.
Olyan programot keresnék, amivel egy bootolható pendrive-ot lehetne csinálni, indító boot menüvel, ami mögé pedig isokat lehetne bepakolgatni.
Mondjuk
1-es menüpont: win7 iso telepítő
2-es menüpont: hirens iso
3-as menüpont: linux iso
.
.
stbMit ajánlanátok?
Az lenne a jó, ha az iso érintetlen maradna, nem kéne belenyúlni.
Köszönöm.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Olyan mp3 lejátszó szoftvert keresek, ami távolról egy tablettel vezérelhető. Nem távoli asztallal, hanem magát a programot lehetne elérni, és zenéket választani rajta Wifi-n keresztül. Windows és androidról lenne szó.
Köszi.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami gombnyomásra lementi a képernyő tartalmát egy fájlba.
Fél percenként kellene egy képet lementeni fél órán keresztül. Ezt kellene egyszerűbbé tenni a prntscr->paintbe beillesztés->mentésnélKöszi.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok.
Milyen adatmentő programot javasolnátok a következő problémára:
Egy HDD tele volt adattal, (képek, stb), és az egész újra lett particionálva, és rá lett telepítve a win7.
A win7 csak netezésre volt használva, a hdd többi részét nem nagyon használta, így azt gondolom, lehet még adatot visszanyerni róla.
Ami programokat eddig próbáltam, sokmindent visszaállított, rengeteg képet is, de egyetlen egy sem lett megnyitható.Köszönöm.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel egy többmonitoros környezetben (3db monitor) fixen be lehet állítani, hogy melyik program melyik kijelzőn induljon el?
-
Soja
aktív tag
Sziasztok.
Olyan programot keresek, ami egy egész hálózat forgalmát tudja monitorozni. Figyelni kellene, hogy melyik eszköz/gép fogyasztja a sávszélességet, és hogy mennyit.
Köszi.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok. Valahol olvastam, hogy létezik olyan Virtual PC-hez hasonló emulátor, ami képes 3D-t is kezelni, emulálni. Ezt a programot keresném
-
Soja
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #9042 üzenetére
Köszönöm, szimpatikusnak tűnik, ma ki is próbálom.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok.
Két operációs rendszert szeretnék egy winchesterre, két elsődleges partícióra telepíteni. Ehhez keresnék valamilyen egyszerűen kezelhető boot manager programot.
Lényeg, könnyen kezelhető legyen, ne 600 karakteres parancssorokat keljen dosba irogatni, és amíg az egyik op.r. megy, addig a másikat rejtse el.
Legegyszerűbb lenne valami olyasmi, amibe win alatt mindent be lehet állítani, hasonlóképp az acronis os selectorjához, de nálam az megfagy induláskor, így az nem játszik.Ennyi.
-
Soja
aktív tag
Olyan programot, linket, akármit tudtok, amivel a discovery science csatornát lehet nézni online, akár angolul is? Találtam már linket, de egyelőre nem működik a dolog.
-
Soja
aktív tag
Hogyan lehet beállítani azt, hogy adott esetben már a win indulásánál egy program adott prioritással fusson? Amit az eszközkezelőben is lehet állítani, de persze ha a program bezáródik, akkor legközelebb megint állítani kell. Azt szeretném, hogy ez automatikusan beállítódjon..
-
Soja
aktív tag
Közben keresgéltem, amit találtam:
Ezt panoráma módnak hívják, és jó is lenne a dolog, de 2 monitornál többre nem működik. Ehhez kellene valami okosság. -
Soja
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7211 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom majd.
Addig is egy más kérdés.
Mivel lehet megoldani, hogy négy monitorkimenet esetén (két vga-val) a négy monitort ne négy külön monitorként kezelje a windows, hanem egyetlen nagy monitorként, aminek mondjuk a felbontása lenne 3300x2100. Ez azért lenne fontos, mert így, ha pl egy mediaplayert húzol az egyikről a másikra, vagy széthúzod a négy monitorra, kép csak az egyiken lesz, a többin feketeség. Ugyanígy a win is, ha egy ablakot felnagyítasz teljes méretűre, azt csak az aktuális monitor széléig teszi meg, nem egyként kezeli a négyet. -
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Máshogy kérdezem a korábbi kérdést, így lehet, hogy egyszerűbb lesz.
Milyen programmal csinálják meg az olyan dvd-t, amiről bootolva kiválaszthatod, hogy a Hiren's boot cd-t akarod elindítani, esetleg egy windows telepítést, vagy akár lemezről futó BartPe-t. Egy hasonló szervíz dvd-t szeretnék csinálni, csak azokkal a programokkal, amiket én használok. -
Soja
aktív tag
Olyan programot szeretnék, amivel meg lehet oldani több bootolható cd pendrive-ra való felmásolását úgy, hogy pendriveról bootolva akármelyik cd-t kiválasztva az induljon el.
Pl van egy Hiren's boot cd, meg egy windows telepítő. Ezt úgy kellene felrakni penre, hogy onnan bootolva felkínáljon egy menüt, és onnan ki tudjam választani, hogy melyiket akarom elindítani.Vagy akár egy dvd-re több cd-nyi anyagot ugyanilyen formában.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Olyan egyszerű program kellene nekem, amivel dvd-t lehet mp3-ba, vagy wav-ba, vagy valamilyen hangformátumba lerippelni, de egybe. Eddig olyat találtam, ami a vob-okat külön külön lementegeti, de ezeket a hangfájlokat összeillesztve az összeillesztésnél van egy tizedmásodperces szünet, szakadás. Nincs kedvem a fölös részt pontosan kivagdosni, ezért kéne egy progi, ami egy menetben az egészet lekonvertálja. Tudtok ilyet mondani?
Köszi
-
Soja
aktív tag
olyan progi kéne, ami a billentyűzetet mondjuk kirajzolja a monitorra, és egérrel lehet böködni a gombokat. Billentyűzet nélküli HTPC-hez kéne, hogy akár netezni is lehessen kényelmesen.
-
Soja
aktív tag
Tudom, hogy létezik olyan program, amivel két gép az interneten úgy látja egymást, mintha LAN-ba lennének kötve, csak a nevét nem tudom. Segítsetek!
-
Soja
aktív tag
létezik-e olyan program, amivel szélcsatorna-szerű teszteket lehet végezni, pl egy gép szellőzéséről. Ha ideteszek még egy ventit, akkor hogyan változik a légáramlás, stb...
Érdekelne a dolog, mert az egyetlen hangos venti a gépemben a tápé, sajnos a nyakába kapja a barton 3200+ -os proci hőjét, ráadásul max. 2 centi van a kettő között.
Valamit ki szeretnék találni... -
Soja
aktív tag
Köszi, hasznos proginak tűnik, még tesztelgetem.
-
Soja
aktív tag
Nekem olyan program kéne, amivel egy filmre lehet felvinni a magyar hangsávot, úgy hogy az angol eltűnjön. Erre mit lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest