- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz rigo88 #18049 üzenetére
Én O&O Defrag-et használok, meg vagyok vele elégedve. Ez zónák szerint defragol, vagyis egyes mappákat más szerint rendez, pl. név szerint: Windows, Program Files, Boot stb. mappák. Elérés szerint: Programdata, Users stb. mappák. "Sima" space módszerrel pedig a ritkán használt mappákat a Windows-on belül, illetve minden más mappát.
Továbbá ajánlom figyelmedbe ezt a cikket. A parkoltatási időt én mindenképp megnövelném a helyedben. Hosszú távon nem hiszem, hogy az a 8 mp kifizetődő...
Egyébként ez a merevlemez elvileg változó fordulatú, de nem tudom, hogy mennyi a fordulatnak a felső határa. Lehet, hogy lassabb, mint egy fix 7200 rpm-es hdd. Emiatt lehet lassabb a másolás. És ha azon van a rendszered, akkor meg tényleg nagyon könnyen belassulhat másolásnál (nekem a fix 7200-es hdd-m sebessége is néha lecsökken másolásnál). -
nagyúr
válasz rigo88 #18051 üzenetére
Az Avast is vírusirtó
WDC WD15EARS is HDD, így ez is csinál hőkalibrációt mint minden normális HDD
Teljesen normális jelenség a belassulás HDD-ről HDD-re másoláskor.Másolás gyorsítók:
Win7: FastCopy
XP: TeraCopy
A TeraCopy jó progi, csak valamiért win7 alatt sokkal lassabb a FastCopy-nál."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
félisten
válasz rigo88 #17631 üzenetére
Először Én is (és az sem most volt) a Nero-ban találkoztam ilyen alkalmazással, külön lehetett feltelepíteni Nero InCD néven. Kellett hozzá az InCD Reader és akkor teljesen úgy viselkedett az újraírható lemez, mintha ha egy méretesebb floppy lenne, simán lehetett róla törölni fájlokat/mappákat stb, intézőből vagy "bármilyen" fájlkezelőből...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
föccer
nagyúr
válasz rigo88 #16598 üzenetére
A profeszionális tervező szoftvereket nem az adobe gyártja. És többe kerül mint 150k Mondjuk úgy 10x annyiba
A vileg egyik legjobb, és legelismertett építészeti tervező szoftvere.
üdv, föccer
mod: jah 2 dolog:
1 ezzel a szoftverrel nem rajzolsz, hanem tervezel.
2: Kiválló magyar trmék...üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Cyberpunk 2077
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest