- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz ledgeri #18630 üzenetére
Ez rekurzívan kilistázza a partíció összes fájlját.
Viszont a mediainfo-nak van parancssori verziója. pl. ha megadsz neki egy könyvtárat ahol a ké/hang fájlok vannak, akkor szápen kilistázza (akár1 fájlba is) a tulajdonságait.
pl:mediainfo w:\
General
Complete name : w:\teszt.mp3
Format : MPEG Audio
File size : 82.4 MiB
Duration : 1h 0mn
Overall bit rate : 192 Kbps
Writing library : LAME3.91A×A×A×A×A×A×A×A×A×A×A×A×
Audio
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 3
Duration : 1h 0mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 192 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 32.0 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 82.4 MiB (100%)
Writing library : LAME3.91A×A×A×A×A×A×A×A×A×A×A×A×[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Wolfskin
őstag
válasz ledgeri #18626 üzenetére
nekem ez a kettő nagyon bejön:
Directory Lister, WinDirStat''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
válasz ledgeri #18642 üzenetére
nem értem a kérdést. mi a második...?
a windirstat inkább arra való, hogy egy mappában, meghajtón megkeresd, hogy mi foglal sok helyet. vizuálisan megjeleníti az egyes fájltípusokat (színek) és fájl ill. könyvtár méreteket (négyszögek mérete).
az elérési utat egy egy fájlra, könyvtárra, vagy egy könyvtár összes fájljára vonatkozóan legegyszerűbben a total commanderben (kijelölés/kijelölt nevek másolása vágólapra minden adattal+elérési úttal) tudod kimásolni.
én már csak ezzel keresek fájlokat. kiraktam a fejlécbe a fájlnév és elérési útvonal másolása vágólapra ikont. ha pl. mailben akarok csatolni egy fájlt, akkor tcm-ben megkeresem, kijelölöm a fájlt, klikk az ikonra, alt+tab, a gmailben klikk a csatolt fájl gombra és a fájlnév helyére ctrl+v. a tcm úgyis mindig nyitva van az egyik monitoron, és ált abban a könyvtárban, amiben dolgozom, tehát sokkal gyorsabb megkeresni a csatolmányt.
ugyanígy, ha neroban ki akarok írni valamit, akkor kijelölöm a fájlokat, ráhúzom a tálcán a nerora, majd mikor átvált, akkor fel az új összeállításba. csak ekkor engedem, el őket. én már szinte mindent csak tcm-ben keresek.a dierectory lister pedig egy html (vagy txt stb.) formátumot készít, ahol minden könyvtár/elérési útvonal alatt egy táblázatban vannak a benne lévő fájlok. az adatokat, amit megjelenít mellettük, be tudod állítani
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
válasz ledgeri #18647 üzenetére
a tcm-ben van egy régi módszer is a könyvtárak listázására, még a norton commander-es időkből szerintem. alulra, a parancssorba kell beírni a következőket, és akkor egy win.txt nevű szövegfájlba (ez persze lehet más is) menti az infót
-----------------------------------------------------
könyvtár kilistázása:
minden info: dir > win.txt
csak fájlnév: dir > win.txt /bha másik könyvtárba mentse (pl. CD listázása a c:\ gyökérkönyvtárba)
dir > c:\ win.txt
dir > c:\ win.txt /b[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
-
zone
őstag
válasz ledgeri #23946 üzenetére
magyarázat
A megoldás Gabás kolléga érdeme (#23921), én csak megmutattam a beállítást.CatalogMaker plugin
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
sztanozs
veterán
válasz ledgeri #25076 üzenetére
Total Commanderben, ha beállítod a másolást, tudod mondani a Copy helyett, hogy Queue (másolási sorba berak), ilyenkor a különböző másolások szép egymásutánba fognak végrehajtódni, nem külön processzben:
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz ledgeri #25080 üzenetére
Igen van pause és lehet akár sebességkorlátot is beállítani. Gép működése szerintem nem megszakítható másolás közben.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
zone
őstag
válasz ledgeri #25084 üzenetére
supercopier most próbáltam ki, le lehet vele menteni az adott másolási feladatot.
(#25085) Szafter
Visual C++ Express[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
válasz ledgeri #27602 üzenetére
Nincs ilyen program. De általában úgy vannak megírva a telepítők, hogy ha már van újabb valami libraryből a gépen (DirectX, .NET framework, VC++ redist, stb), akkor nem írják felül az újabbat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
válasz ledgeri #28043 üzenetére
pl IObit Unlocker?
Malwarebytes FileASSASSIN azt hiszem ez csak fájlokat tud egyesével törölni, egyszerre egész mappát nem.[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Sonja
nagyúr
válasz ledgeri #28114 üzenetére
Én mindig a Format Factory-t használtam Win alatt. Nekem ez vált be a legjobban.
Szerk.: Hopp, ez csak videóra érvényes. Mindegy, már marad, bocs!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
LonGleY
veterán
válasz ledgeri #28455 üzenetére
Pár játéknál XP alatt hibaként előjött alt-tabozáskor, hogy a háttérbe szorultak, miközben megjelent rajtuk a tálca és az ablakok. :] Ezt a bugot egy normális fullképernyős játék még külső ingerre sem játsza el a kedvedért, váltogatva a billentyűzet és az egér lefoglaltságát. A jövőre nézve: nem mindig a véletlen műve, ha ilyen kérdésre elsőre nem kapsz választ.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz ledgeri #28466 üzenetére
Az alt-tabolás eleve egy nagy akadást jelentene a játéknak, így értelmét vesztené az egész.
A játékokat semmiképp sem tudnád a háttérben további működésre bírni, ráadásul olyanok is akadnak, amikből az asztalra ugorva a VGA-terhelést is megszüntetik.
Erre cska az a megoldás, ha csinálsz a tényleges felvétel előtt egy próbát, ahogy szokás. :]
[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
válasz ledgeri #28473 üzenetére
Start - perfmon.exe
bal oldalon Teljesítményfigyelő
jobb klikk - Tulajdonságok, Adat fül, hozzáadod ami kell
Általános fül - Időtartam, beállítod mennyi időt mutasson egyszerre
kivárod az időt (játszol), jobb klikk - Beállítások mentése másként, html-ként elmented
Explorer-ben megnyitod amikor akarodYouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
ViZion
félisten
válasz ledgeri #28516 üzenetére
Ultimate defrag (nem tudom, h újabb winekhez van-e), Smart defrag (csak fájltípus szerint, maga a "mappa" előre kerül), Defraggler (file típus és méret szerint is lehet pakolni, de csak hátraküldeni tudja).
Blokk pontossággal nem lehet pakolni egyikkel sem szerintem. Ha arra gondolsz, h tömörített, film, stb. a lassú részre kerüljön, azt a jobbak maguktól teszik már.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
válasz ledgeri #28520 üzenetére
Steam mover: másik meghajtóra tudod pakolni.
DE! Ne a mappákkal foglalkozz, az okos defragok tudják, h melyik filetípusnak hol a jobb, bízz bennük. Lapozófájl nem mozgatható, azt tudod csinálni, h kikapcs, restart, defrag és bekapcs. Illetve Smart defrag tud indításkor defragolni az ilyen rendszerfájlokat, cserébe örökké egy halom sz@rt töltene le, ezért én defraglerre cseréltem, Neked is ajánlom, sok okosság beállítható benne.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest