- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukkants rá a 2015 facelift utáni Toyota Auris HSD-kre vagy előző genes Yaris HSD-kre
Ha már árazás.
-
vzsryl
nagyúr
Kék Octavia 3 és Mo-n mindenki félreáll előtted.
A sötétbarna Superb mk2 fl is mindig “takarította” nekem az utat, pedig ugyanúgy mentem vele, mint eddig bármelyik autómmal. A faceliftes mk2 Superb szemből 99%-ban O3-nak tűnik.
Magyarországon az emberek tudatalattijában az O3 = rendőrautó vagy civil renderőrautó. Kivéve ha fehér, mert akkor céges kocsi. -
footy
addikt
Nem tudom hova fogsz ingazni, de Burgenland, Steiermark, Becs mind olyan tartomany ahova nem kell osszkerekhajtas. (Talan eszak Stajerorszag nehany csucskebe nem art, de az utakat takaritjak amikor esik a ho, szoval inkabb ne szivasd magad az osszkerek felesleges koltsegeivel.)
A Passat 2L dizellel adja magat, bar nekem nem annyira "gyere be".
Hozzam kozelebb all az Insignia formavilaga, a 2L dizellel ez is jo lehet. (az elso evjaratokat kerulni kell)
Sot meg egy Renault Talismant is megneznek.
Egyebkent kerdes hogy kell-e egyaltalan annyi hely ha egyebkent egyedul utazol...
Az Octavia, Golf is jo valasztas lehet, vagy akar egy Megane is.
Az Audit en nem vennem mert a Passathoz kepest annyival nem nyujt tobbet mint az ara alapjan varnad.
Draga autot a fenti hasznalatra amugysem erdemes venni mert a nagy futas miatt oriasi lesz az ertekvesztes. -
rbalint88
addikt
Szerintem A6-ba picit sovanyka a 2.0tdi, de egy A4 vagy A5 kasztniban teljesen jo. A6-ot is elviszi, csak a folenyesseg hianyzik belole, ami abban a kategoriaban mar szvsz elvarhato
Octaviabol van osszkerekes RS tdi, ha a mokafaktor is szempont.
Ami A4-A5 ellen szol, hogy talan csak a legutolso faceliftben lett erintokijelzoje, de telefontukrozest konnyebb ugy vezerelni, de az mmi tekerorol se tragedia. (2016-7 A3-ban biztos nincs tapikijelzo) -
vzsryl
nagyúr
De fontos, hogy ne az 1.6-os, olajzabálós motorral nézegesd. Az 1.8-as jól mozgatja, nem eszi az olajat és legendásan megbízható, ráadásul még a nagy homlokfelületű Zafirában sem annyira eget rengetően magas a fogyasztása. Továbbá hozzátenném, hogy a Zafira futóműve kategóriájához mérten nagyon ügyes.
-
grizlisandor
veterán
Én azt hallottam, hogy bírja, baráti társaságban van pár. Csak már a földet körbeutazták 2x ezek, meg nem autózod ki a fogyasztáskülönbségen nyert alkatrészek árát; én maradnék a benzinesnél.
Nem ismerem a 2.0 szívó motorokat Vag topik(katt) biztos ismerni fogják.Zafira A 1.8 benzin?
H Astra, Focus MK2, Corolla E12 kombik? -
grizlisandor
veterán
Jó lehet, csak a sima 1.6 ajánlott, mint Qru is írta. VAG csoporton belül maradva megnézném ugyanezzel a motorral a Seat Alteát és a Golf Plus-t.(csomagtartó ügyileg csökkenő sorrendbe soroltam)
Touranban csalóka, hiába van hátul 3 külön ülés, nem fér el egy ülésben kényelmesen az ember. Meg a Touran a legnehezebb és így a leglomhább a három autó közül.(#170718) Qru:
FSI-nél a biciklilánc vezérlésről nem is beszélve, de inkább a korai TSI vette át ezt.
Lehet egyáltalán itthon tankolni valahol ként tartalmazó benzint? Múltkor szó volt róla baráti társaságban és le lettem hurrogva, hogy itthon évek óta nincs. -
Qru
MODERÁTOR
Az FSI-t kerüld el az problémásabb motor, csak a kénmentes benzint szereti ha nem azt kap arra háklis (hajlamosak az injektorok tönkre menni benne) illetve mivel direkt befecskendezéses a szívóoldali kokszosodás is érinti. Inkább a sima 1.6-ossal (MPI) keresd, sokkal megbízhatóbb, tartósabb konstrukció.
-
BigBlackDog
veterán
Még az eredeti kérdéshez; XC90-ből 2M Hufért nem fogsz épkézláb példányt találni szerintem sem. Első szervizre inkább 1M Hufot tennék félre (ha nem igazolható, hibamentes példány a kinézett). Gumigarnitúra általában mindig szokott kelleni, azt szinte mindig lespórolják az eladók és egy ekkora batár dögre nem 20-25e Huf egy jó gumi. Aztán a 8-10 évesen cserélendő apróságoknak is van ára. Például "csak" egy S60-hoz a nem márkaszerviz néhány alkatrészára; motortartó bak darabja ~20-30e Huf (3 db kell belőle), hátsó kipufogódob ~70e Huf, motorháztető teleszkóp ~25e Huf. És akkor még nagyobb tétel nem is halt meg. XC90-ek meg ilyen korban már azért futottak rendesen. Városban, benzines motorral azért fogyasztásra is inkább 14 litertől számolnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest