- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
A felmerült Mondeo-t illetően: 5-7 között mk5 is lenne, de ott a Powershift váltót nem erőltetném én sem. Mk4 facelift utolsó darabjai között lehet még találni 2014 végi-2015 eleji forgalomba helyezésűt (euro 5 ha számít), FL-től a 2.0 ott is Powershift, ellenben a 2.2 dízelhez megmaradt az Aisin. Ritka holló, de szvsz eléggé kiforrott és bontottan fillérekért van hozzá minden.
-
Nem tudom mennyire lehet jo egy ceed automata valtoja, meg nem probaltam, de emlekeim szerint nem olvastam rola tul jokat. En oda voltam az uj corollaert, egeszen addig amig nem ultem be egy taxiba, azota inkabb thanks but no thanks, nekem nagyon gyaszos volt a beltere
bar a trek verzionak tovabbra is gyonyoruek az ulesei. A focus nem lehet rossz, de ugyebar az ecoboostokrol nem olvasni tul jokat. Ceed helyett esetleg egy astra? Nekem sokkal jobban bejon a beltere, nagyon kenyelmes is, tobbszor utaztam mar benne hosszabb tavokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest