Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
peppe79
üzenetére
Ertem, hogy konnyebb vinni egy plisz szeleslatot, de az alapfelteves az volt, hogy csak egy obi. A "huzok egy panoramat" felig vicc, mert bar el tudom kepzelni, hogy van ahol mukodik, de biztosan nem mindenhol.
Egy turista obibal szerintem a nagy atfogas a leghasznosabb tulajdonsag, mert a tobbit a fent leirt modokon meg csak-csak ki lehet jatszani a gep gombjait nyomogatva, de az atfogas kemeny dio.
A vicc az, hohy most en is ezen dilemmazok, hogy nemsokara egy 4 napos kajakos turara mit vigyek?
Azt is szamitasba kell venni, hogy worst case, ha beborul a vizbe akkor sikitofraszt kapok.Emiatt a regi gepet fogom vinni (GX7 a GX9 helyett) es most ugy velem, hogy a 14-140 -et, de mit vigyek meg?
van egy halszem, ami manualis, meg meg ket manualis amit emiatt nem vinnek, mert gepeszkedni nem lesz ido. A 10-25 nagy es draga, azt biztosan nem viszem. Van meg egy 100-300 ami jo lehet a tisza tavon, de kajakban obi csere? Ajjaj.Szoval most le vagyok fedve jo obikkal minden gyujtotavra, de a korulmenyek miatt egy, max ketto lesz vive, a masik a 12-32 amit a merete miatt vinnek, mert azzal szinte kiskompakt lesz a GX7.
Sajnos vizallo gepem nincs, csak a telefonom, de annak a kepminosege a kanyarban sincs a rendes gephez kepest. Vizallo zsakom van, de onnan kibanyaszni a gepet idoigenyes, es ugye balasetek is lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs