Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
4. új menürendszer és kezelőfelületet a népnek! ez oké, csak ne találjanak ki egy új, ugyanúgy agyhalott konstrukciót. Legyen saját menü, meg színjelzések, vagy mittudomén.
5. videós fejlesztéshez nem tudok hozzászólni, nem szoktam videózni.
6. MI- nemrég itt is ki lett tárgyalva, szép dolog az álmodozás, csak nehogy tényleg elvárás legyen.
7. Marketing: hát izé, lehetne sokkal jobb, de sokkal rosszabb is. Mindenesetre én nem ezért fogok eszközt vásárolni és remélem, hogy a fotósok nagy része sem.
8. szorosabb együttműködés a Panasonic-kal:termékek gondozása, utóélete, alapvetően egyetértek, kérdés, hogy van-e benne üzleti ráció.
10. nyitottság az új ötletekre: ha a felhasználó vélemények monitorozását értik alatta, akkor oké. A szakírók és nagykövetek ötletelésétől ments meg Uram minket.Hogy én mit tartanék még fontosnak? A világos koncepciót. És aztán ha az megvan, lehet a fejlesztéseket hozzáadogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest