Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
Kettő közül fizetős fotózásra az a7 II jobb választás minden szempontból
A minden szempontbol kicsit eros.
Mondjuk eskuvot nem szivesen fotoznek egy egykartyas uberlassu geppel, ami fele annyi ido alatt lemerul, mint egy G9 es kenytelen vagyok kelepelni vele, mert nincs silent shutter. EVF is ha muszaj belenezni kategoria, mig a G9-e az egyik legjobb a piacon (a mostani csucs-csucs vazak mar lehagytak).Szerintem az egyeduli elonye a konnyebben elerheto szuk DOF es a jobb dinamika (ami ebben az esetben nem a 2EV jobb, amit szokrunk emlegetni). A PDAF pedig roppant gyenge benne. Nem csak most, mar megjelenesekor is az volt. Nekem sokkal jobb volt a G9-el fokuszalni. Es amugy mindemellett egy altalanos remalom lassu mukodese van a Sonynak, ami nem tul nyero egy fizetos munkanal. Meg az A7III is lassucska egy G9-hez kepest, de ez mar nem a problemas kategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest