Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Az Olympus m10 m2-es kamerája pl. tele van apró, hasznos fícsörrel, mondjuk egy Canon 70D-hez képest biztosan. Ezt a kettőt ismerem behatóbban.
Fícsörök tekintetében oda-vissza keni szájba a Canont a kis Oly. Egyedül a forgatható/kihajtható kijelzőben jobb a Canon. De simán lehet élni nélküle. Persze mindig lehetnek újabb marginális jellegű igények.Visszatérve a tempóra. Tényleg mégis milyen tempó? Senki sem fejleszt semmi forradalmi dolgot. Azon megy a para évek óta, hogy a következő kamera 7 fps helyett már 10 fps is tud, meg jobb lesz a fókusz meg ilyen apróságok, (értsd apró negligálható fícsörök és upgrédek) meg a 4k meg a 8k, meg a 20k, ami igazából keveseknek, de leginkább senkinek sem kell (talán még).
Szerintem arról van szó, hogy, aki kamerát akart venni az már megvette, teljesen feleslegesen meg már nem veszi meg az újat, mert nincs sok indok új kamerát venni a GAS-on kívül. Legalábbis az én esetemben erről van szó. Az igényeimnek tökéletesen megfelel az M10 m2 a kitobijaival meg a tonnaszámra felgyülemlett vintage objektívjeimmel. Gondolom nem vagyok egyedül.
És ez azért odavág a cégek nyereségének. És a kis halak kihullanak. Most az Olympus, meglátjuk ki lesz a következő.És akkor még nem is említettem a mobiltelefont, ami már az ilyen m10 szerű hobbi gépeket is kezdi elérni/lehagyni tudásban, fícsörben stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fícsörök tekintetében oda-vissza keni szájba a Canont a kis Oly. Egyedül a forgatható/kihajtható kijelzőben jobb a Canon. De simán lehet élni nélküle. Persze mindig lehetnek újabb marginális jellegű igények.
És ez azért odavág a cégek nyereségének. És a kis halak kihullanak. Most az Olympus, meglátjuk ki lesz a következő.