Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
üzenetére
"Azért ne jussatok már el odáig, hogy mindenki "MFT hater" akit érdekel a mélységélesség. Tény, hogy e téren mára ez a leggyengébb rendszer és nem csoda, ha egy fotósnál ez egy fontos szempont. Szerintem ezt nem nehéz belátni."
A dpreview MFT fóruma tele van olyanokkal, akik majdnem minden topikban leírják azt, hogy a MFT egy rakás szar (de máshol APS-C-re is, sőt kompakt gépeknél is láttam), mert hogy nincs olyan szűk mélységélesség. Csak nem értem, hogy ki állította az ellenkezőjét? Akit érdekel a nagyon kicsi mélységélesség, az FF gépet vesz, de nem jár a MFT fórumokra leírni, hogy semmit sem ér az a rendszer, mert nem tudja azt, ami neki kell. Ez kb. olyan, mint ha a kamionos járna a kisteherautó fórumra, hogy a kisteherautók semmire sem jók, mert csak töredék annyi áru fér el (direkt nem azt írtam, hogy a Ferrari tulajdonosok járnak az Opel fórumra, hogy utóbbi nem tud 300-al menni, mert akkor nem az előny-hátrány, hanem csak egy puszta paraméter ragad meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs