Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
INTELligent
üzenetére
Köszi hogy írtad, erről egyáltalán nem olvastam. Most utánakerestem, látom, hogy hogy ez egy G90 utód lesz ha minden igaz, főleg vloggereknek a pletykák szerint. Nem én vagyok a célcsoport, de örülök neki hogy kijön, mert ez sok felhasználónak jól jön. A thenewcamera.com-on olvastam, furcsa a dologban hogy a G90 alig múlt egy éves.
jaanoo89: megértelek, én is elégedett m43 felhasználó vagyok, csak szeretném látni, hogy hova fejlesztik a rendszert. Nekem a gépben a méret és súly nagyon fontos, mióta m43-at használok legnagyobb örömömre teljesen le lehetett szokni arról, hogy fotóstáska kelljen, mert ez a váz (gx80) és a hozzá tartozó obik minden táskámba beférnek.
Lehet, hogy majd kipróbálok egy aps-c milcet, vagy FF-et. Mostanában volt nálam egy FF dslr, arra hamar rájöttem, hogy számomra szinte mindennek az ellenkezőjét képviseli, amit a fotózás jelent, amit fotózás címszó alatt művelek.
Bár úgy tűnik, hogy az aps-c nem lenne túl nagy ugrás m43-ról, a FF pedig már túl nagy lenne milcben is. Jelenleg a gx80+20/1.7 vagy 12-32 a kiindulópontom méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Windows 11
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Építő/felújító topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- (BANKMENTES, ÉS KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS)-(ÚJ BONTATLAN) Dell G15 5530 G5530 336084 GAMER Notebook
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest