- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Apple Watch
- iPhone topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
jaanoo89
üzenetére
Ezzel borzoltam már itt a kedélyeket, nem folytatom
. Black Friday-ig agyalgatok mit változtassak a rendszeren, de nemrégiben előjött egy fura szenzorhiba, ami miatt sztem meg kell válnom a váztól: a kép felső részén bármilyen lencsét (v lencse nélkül) lőve a képmagasság kb 1/20-a méretű isteni kinyilatkoztatás található - kb egy éve vettem észre:
(ennél halványabb, csak irfanview-ben kicsit megtoltam, h ne kelljen keresgetni a problémát).Csinálhatok vele bármit, mostam a szenzort izopropanollal, lefuttattam a gépi szenzorrázót, megnézegettem nem sz.rta-e le egy arra járó szarvasbogár, de nem tűnik, hogy bármi látható külsérelmi nyom lenne az érzékelőn.
Szerencsére a videós-panorámás területbe nem lóg be, de azért böki a csőröm - plusz így eladni se lesz könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Black Friday-ig agyalgatok mit változtassak a rendszeren, de nemrégiben előjött egy fura szenzorhiba, ami miatt sztem meg kell válnom a váztól: a kép felső részén bármilyen lencsét (v lencse nélkül) lőve a képmagasság kb 1/20-a méretű isteni kinyilatkoztatás található - kb egy éve vettem észre: