Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
jaanoo89
üzenetére
Lehet, de ez volt az ajánlott. Vagy az M1 mark i, vagy az M5 mark ii-t ajánlották, de az M5 nekem jobban bejött paraméterek alapján.
Pont ez az, hogy az A7 nekem nem szimpatikus. Akkor már az A7II, de akkor már árban teljesen máshol vagyunk. Marad akkor minden a régiben egyelőre. Később meg majd meglátom mi lesz.
Most már utána nézek ennek a sigmának, hogy miként van MFT-re.Eddig a sigma 30 1.4-et ismertem. Az tetszik is.

vond: Tényleg jó kis vaku, én német amazonról vettem. Van mellé egy godox 685, az is nagyon jó.
Tin_Shield: Néztem én is, ami jobb obinak számít az 2000euro. Pfff. Igen, ezeket a sigmákat nagyon tolják. Mindenütt bele futok. MFT-n csak manuális fókusszal megy igaz?
Natív MFT-re nem várható valami a sigmától?
Lassú Víz: Ahogy írtam, be fogtam szabályozva a fix iso1600, F2.8, és az 1/250 köré. Több fény meg nem volt. A lánnyal beszéltem utána, hogy egyes mozdulatok újra vennék majd. Majd kiderül, hogy mi lesz belőle. Viszont nem tudom, hogy koncerten MFT-vel akkor milyen rendszert használnak? Mindenki a fix 75-öst?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest