- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Na de a profik eleve FF-et használnak, ahhoz hogy az APS-C és a 4/3 visszaszoruljon, az amatőröknek kellene FF-re váltaniuk. Ahhoz pedig, hogy a mobiltelefonok aránya a mostaninál is tovább növekedjen, már nem azoknak kellene áttérniük, akik a hétköznapokat dokumentálják, hanem azoknak, amely csoportba én is tartozok, akik más elsődleges hobbihoz használnak célgépet. Ugyanis előbbiek már rég áttértek.
Ami a kisszenzoros szuperzoomot illeti, szerintem meg nem véletlenül maxolta ki a kategóriát a Nikon a P900-al, majd a P1000-el, ennek a kategóriának ugyanúgy megvan a célközönsége (én magam akkora zoomot azért nem igénylek).
"Én meg tök mást, hogy ők vesznek meg egy belépő Canon DSLR-t és ha már nagyon unják cipelni, akkor elmerül a szekrény mélyén és fotóz inkább az iPhone-nal."
Szetintem meg épp ez a múlt, ez a réteg ha valamiért fényképezőgépet vesz, már nem fog belépő DSLR-t venni mert a csapból is a MILC folyik, hanem vesz viszonylag kisméretű, és biztosan nem a legolcsóbb MILC-et, amely "okosfunkcionapotásban" lekörözi a belépő DSLR-t. Egy ilyen MILC-el pedig sokkal kisebb eséllyel tér vissza az iPhone-al fotózásra, mint a belépő DSLR-ről, ami nem csak nagy, de jellemzően nincs érintőképernyője, nincs kihajtható kijelzője, nincs ezernyi automatikus kreatív mód, a MILC-nek meg belépő szinten is van, de hangsúlyozom, ez a réteg nem a legolcsóbbat fogja választani, de nem is a fényképészek szempontjai alapján választ drágábbat, nem szempont, hogy FF szenzormérete legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest