Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz INTELligent #88926 üzenetére

    es Vond.

    Sherlock vegzette...
    2x vettem, 67mm-es ND1000-et, mindketto MultiCoat verzio. Eloszor ettol az eladotol 2014-ben, amit Patrik 2 evesen valahogy elkevert 2016-ban (azota sem talalom, pedig szanalunk evente legalabb 1x)

    Masodjara ettol az eladotol Nemet Amazonrol, akkor 37€-ert postaval. Qrva regen volt, de ugy remlik, mindketto megjott kb 1 het alatt ide Irorszagban.

    Mielott a masodikat vettem, itt olvastam valamelyik fotostopikban, hogy hamisitjak, de hologramos es leellenorizheto cuccot kaptam. Flickremben van par hosszuzaridos foto (Bray vagy Tollymore FP, ahol a GOT-t is forgatjak), meg tudjatok nezni color cast ugyileg. Sztem OK.

    Polaroidot en nem vennek, ugye halott marka, csajnizok megvettek a brandot szoval a fene se tudja, milyen minoseg van a marka mogott.

    Mas: Godox TT350o-t nezegetem, foleg az O60 makroobi melle. EM1MK1-el (FW4.3) mi a max vakuszunkron?
    Felhasznalas foleg makro lesz majd, gondolom ehez nem letszukseglet a godoxos vezetekes tavkioldo, akar a gyari kis mokusvillantoval is el tudom slave-ban sutni (YN468II-t sikerult).

    Udv & Kocce
    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák